Erg blij mee.

Ik dacht dat ik een maatje groter nodig had en deze ook besteld. Komt er een maatje kleiner binnen en deze bleek perfect te passen! Wonderlijk.

Goed en duidelijk

Duidelijk

Zadowolony

Jest idealny .polecam is de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad aan

Algemeen tevreden

De helm past goed, zonnescherm eveneens, gebruik hem voor woon-werk verkeer, alsook soms voor langere afstanden

Goed product maar erg opdringere mailtjes die vragen om beoordeling, door die opdringerigheid een 1

Product snel bezorgd en in goede staat. Vanaf dat moment wordt je dagelijks met mailtjes belaagd of je een review wil schrijven. Door deze opdringerige werkwijze is de ervaring gezakt van 5 sterren naar 1 ster

Snelle levering en een goede helm voor niet al te veel geld

Snelle levering en een goede helm voor niet al te veel geld

Slecht

Helm niet ontvangen

Topkwaliteit!

Snelle levering en waar voor je geld.

Goed ingepakt

Levering was prima. Helm was goed ingepakt. Alleen een puntje. Volgens mij had ik de helm op donderdag afleveren gezet. De helm kwam een dag eerder binnen op een woensdag. Toen was ik dus niet thuis.

Prima helmen voor een goede prijs

Ervaring met Vinzhelmen is een goede..

Goede snelle levering in mooie verpakking

De helm die ik kocht is erg goed alleen de band onder de kin zou iets luxer kunnen de kleine neopreen bescherm hoes valt er namelijk snel vanaf. Verder geen opmerkingen!

Leuke helmen

Het zijn leuke en mooie helmen. Alleen staat er dat je 1 maat groter moet bestellen...helaas in mijn geval had het beter 2 maten groter... Maar zijn verder goeie en leuke helmen voor een mooie prijs...zeker geen spijt!

Snel geleverd, ben heel tevreden kwaliteit is goed en niet duur zeker een aanrader.

Excelente producto

Me encanta, de excelente calidad, me queda un poco apretado pero con el tiempo estará mejor.

Achat casque

Très bien, achat d'un casque, livraison rapide 24h00,,réactivité rapide pour le retour du casque qui ne convient pas a ma tête mais de bonne qualité, je recommande vivement. Michel

Prijs kwaliteit, zeer goed.

Ik had hem laat in de avond besteld de volgende dag gelijk al binnen

Snelle levering en goede pasvorm zeer blij mee

TOP NOTCH

Perfecte communicatie... Faster then speed of light delivery! Top quality helm. Vinzethelmets warm aanbevolen!! THKS

Slecht ze geef aan volgende dag bezorgen maar niet waar

Bestelling kwam na 5 dagen

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijk op webshop te vinden en gelijk volgende dag netjes geleverd.

Snel geleverd gewoon goed.

Eerste bestelling was te klein maat m.koste me 5 euro om terug te sturen.toch nieuwe besteld xl maat.deze paste goed .dus ze vallen heel klein.

goede, mooie, sterke helm voor een mooie prijs

Gewoon goed

Gewoon goed