Beste kwaliteit voor de beste prijs

Serieus degelijke helm, kwalitatief niets te klagen. En voor die prijs... Als ik toch iets te klagen moet vinden dan alleen het rode lipje van de sluiting, die mag iets langer wat mij betreft maar dat is azijn zeiken.

Ik ben heel erg tevreden hoe alles is afgehandeld en ook bij de bezorging van mijn helm.

Gewoon super goed

Duidelijk eerlijk en snel

Vandaag besteld en morgen in huis,perfect

Eerste was te klein terug gestuurd, maat groter besteld past prima

Goed geholpen

Makkelijk te bestellen en snelle levering

De eerste was een verkeerde helm dan die dat ik had besteld, maar dit werd professioneel opgelost terwijl de verkeerde terug wordt gestuurd heb ik de juiste ontvangen. Zeker een aanrader top top 10/10

Precies wat we dachten te krijgen.

Helm als op afbeelding. Bezorging zoals gesuggereerd.

Prima helm voor weinig geld en snel geleverd!

Ik heb 2 jethelmen besteld die een dag later al geleverd werden. De helmen zijn mooi en kwaliteitsvol afgewerkt. Ik ben zeker tevreden en vind het een aanrader om daar, zowel wat prijs en kwaliteit als levering betreft, een helm te kopen.

Snel en goed.

Snel geleverd en goede helm

Gelijk geleverd en een prima helm en niet duur voor wat je krijgt ook over de kwaliteit ben ik zeer tevreden ,bestel hier zeker wel weer

Goede informatie over de producten.

Goede informatie over de producten. Snelle en goede verzending. De helm was goed verpakt.

Juist, duidelijke en snelle levering

Makkelijke, duidelijke bestelling. Snelle levering en fijn product. Prijs, kwaliteit verhouding is heel goed.

Waardeloos bedrijft

Verkeerde helm koop daar nooit meer wat

Snelle levering en een vet ontwerp

Gewoon een niet alledaags ontwerp wat er goed uitziet. Beetje retro, maar wel voldoen aan de norm qua veiligheid. Prijstechnisch hoef je niet verder te zoeken...

Goede en snelle service!

Service is goed en snel. De eerste helm was net een maat te groot (mijn fout) meteen retour kunnen sturen en een andere besteld die wel goed past.

Snelle levering, comfortabele helm, goeie pasvorm. De uitleg op de website maakt het eenvoudig om de juiste maat te bepalen. Zeer tevreden.

De helm is geweldig zit lekker en een mooi design

Dit is een absolute aanrader

Mooie helm

Goed geleverd

Supppppppper

Alles netjes geleverd

Ze doen wat ze beloven!

Super helmen voor geschikte prijzen!

Perfecte levering binnen 1 dag!

Prima levering

Positief

Maatvoering en pasvorm zijn prima. Snelle levering. Prijs uitstekend. Enig nadeel was dat de pinlock niet op de website te vinden was.

Goedkoop en snelle levering

Savonds om 20:00 besteld volgende dag al op mijn hoofd

Vind Santos helm ‘s avonds besteld en volgende dag in huis. Helm zat goed verpakt en is exact zoals omschreven. Blij mee.

Herengracht 338

1016CG Amsterdam