Snel en goed

Producten snel geleverd en voldoen zoals beschreven.

Snelle levering, goed product, niet duur

Een slot voor mijn nieuwe elektrische fiets besteld. Niet duur (€31,-) maar wel ART3 en kwam uit de ANWB test als beste prijs-kwaliteit verhouding. Het slot is wel wat zwaar, het is ook eigenlijk een scooterslot, maar ik hoop dat dat afschrikt en dat ze dan een fiets met een minder grof slot pakken (of liever dat ze gewoon van andermans spullen afblijven..). Andere sloten die goed uit de test kwamen waren meer dan €100,- dus blij dat deze goedkoop is en lekker lang (120 cm) zodat ik mijn fiets makkelijk aan een paal of boom kan zetten.

Mooi slot goede prijs en werkt uitstekend

Na bezoek op website de juiste keuze gevonden en sterk goedkoop slot voor mijn dochter haar fiets besteld. Er werd beschreven dat de volgende dag product bezorgd zou worden waar ik op hoopte maar niet verwacht had! Echter precies zoals vermeld kwam het slot goed verpakt binnen naar mijn tevredenheid! Super makkelijk en veilig slot en in mijn ogen veel goedkoper dan de dure grote merken waar je dubbele voor moet betalen. Vandaar ook mijn zeer tevreden reactie en zeker in toekomst weer een aanschaf waard : Super Vinz !!!

Snel en goed

Snelle verzending en product top !

Snelle levering.. prima!

Snelle levering.. prima!

snel

Snelle levering en materiaal is zoals beschreven

Uitstekend materiaal, snelle levering

Mooi afgewerkt, zeer stevige lock.

Goed snel geleverd maar

Ik bestel 2 dezelfde sloten en toch krijg ik 2 verschillende , zoals ik dacht met 1 kabel ellende te kunnen opladen en het zijn 2 verschillende ??

Snelle duidelijk service en levering.

Dit is voor het eerst in mijn leven dat ik iets heb besteld voor 22:00, en dat het ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd werd. Dus hierbij mijn complimenten aan Vinzlocks. De sloten zijn ook van goede kwaliteit en ik had een muurbeugel besteld waarbij ook alle benogdheden voor de bevestiging bij geleverd zaten, hou hier rekening mee als je dit misschien ergens anders zou bestellen dat dit niet altijd zo compleet geleverd wordt. Gr. Marcel

Zondags besteld en direct aangemeld bij de vervoerder(DHL in dit geval) snel geleverd en goed verpakt. Product is precies zoals omschreven. Prijs was een aanbieding, daardoor zeer voordelig en gratis thuisbezorgd. Volledig origineel ART gekeurd en dan ook nog eens met 3 sleutels. Product voldoet volledig aan mijn verwachting. En kan het daarom ook iedereen aanbevelen.

Vinz Salado 120 cm. Goed geprijsd, prima product, vlot geleverd

Ik heb dit Art 2 slot besteld voor de e-bike van mijn schoondochter. Ten opzichte van concurrentie is Vinz heel goed geprijsd, de levering was franco en ik ontving het slot bijna per omgaande. Zeer tevreden!

Prima slot maar zwaar.

Prima slot voor goede prijs.

Goed aanbod, goede prijs, goede kwaliteit en ultra snel geleverd, bestelde slot voldeed volledig aan de op de site vermelde beschrijving. Ben er zeer tevreden mee.

Breed assortiment, hoogwaardige kwaliteit en snelle levering

Breed assortiment, hoogwaardige kwaliteit en snelle levering

Super levering, mooie sloten zodat ik 'n safe gevoel heb om motor & fiets te parkeren. Top dus!

Makelijk te bestellen en super snel geleverd. Top.

Blij met de producten

Snelle levering en goede kwaliteit van ART 4 motorslot en muurbeugel. Snel gemonteerd.

Snelle levering, goed product

Goede producten snel geleverd.

Ik heb een kettingslot besteld en een muuranker. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ook heel snel geleverd. Fijne winkel om te bestellen met een duidelijke omschrijving van de producten. Ik ben erg tevreden ermee.

Snel en redelijk geprijsd

Snelle goede levering van een goed product.

Goed slot

Prima sloten voor scherpe prijzen

Heb meerdere sloten van ze. werken prima. verschillende beveiligingsniveau´s. sommige zijn ook getest door de ANWB. teveden over

Prima product en snelle levering

Prima. Mooi slot art 4 voor kleine prijs. S'avonds besteld en binnen 12 uur thuis. Super. Graag weer volgende keer.

Uitstekend fietsslot voor een prima prijs

Levering ging snel, goed verpakt en een uitstekend fietsslot (ziet er zeer degelijk uit) en ook nog voor een goede prijs.

Herengracht 338

1016CG Amsterdam