Goed.
De doos was wel kapot omdat het slot te zwaar was voor de zwakke doos, maar alles is toch aangekomen.
13 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 349 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en scherpe prijzen. De meeste reacties prijzen de betrouwbaarheid van de service en de duidelijke informatie. Enkele beoordelingen wijzen op kleine problemen met verpakking of specific items, maar deze werden snel opgelost. De algehele tevredenheid is hoog en aanbeveling wordt vaak genoemd.
13 September 2026
John
Venlo
Zeer tevreden over kwaliteit van de kettingsloten. Dit is mijn 3e aankoop, nu met een lengte van 2 m. Met verzending ging wat mis door vervoerder. Uiteindelijk prima opgelost door de klantenservice.
7 September 2026
Dave
Nijmegen
Het slot is mooi en werkt naar behoren. Erg betaalbaar en de volgende dag al in huis zonder verzendkosten. Ik raadt ze aan!
3 September 2026
Zion
Amsterdam
Snelle bezorging. Slot was als kado, ervaring horen we nog wel.
1 September 2026
Paula
SCHERMERHORN
Duidelijke site,en goede prijs en zeer mooi afgewerkt slot
1 September 2026
Rob
Muiderberg
Nieuw slot voor e-bike gekocht.
18 August 2026
Herma
Schagen
Prima spullen. De ketting is echter een stuk zwaarder dan ik had verwacht
17 August 2026
Hans
Vught
Kort maar krachtig, goede produkten, nette prijzen en vlotte levering.
16 August 2026
W.
Ridderkerk
De fietssloten werden snel geleverd, zien er erg solide uit en bevallen goed.
15 August 2026
Danielle
Dordrecht
Goed product en snel geleverd
13 August 2026
Gerard
Veenendaal
Uitstekende webshop, snelle levering de volgende dag, goede prijs.
13 August 2026
Ik heb al 'n aantal Vinzlocks in gebruik en die doen 't nog steeds prima
10 August 2026
Andre
Zeist
Art 4 slot gekocht voor mijn motor. Het slot was snel geleverd. Helaas was het te klein omdat mijn gaten patroon dieper in de schijf ligt. Emails gestuurd en gevraagd om te mogen ruilen voor een andere. Dit moest ik dan retourneren en een nieuwe bestellen. Advies gekregen welke wel zou moeten passen. Nieuwe besteld en die werdt ook snel geleverd en het kleinere gehouden voor de scooter. Reactie op emails duurd dan wel een dag maar dat vindt ik niet storend.
9 August 2026
Jeffrey
Waalre
In mijn zoektocht naar een goed slot voor mijn e-ATB dacht ik dat ik dat alleen buitenlandse producten een goede prijs/kwaliteit verhouding zouden hebben totdat ik de producten van Vinz ontdekte! Een top product uit Nederland, snel en super netjes geleverd.
6 August 2026
Jan
Leeuwarden
Het kettingslot Salado van 120 cm is supersnel besteld en geleverd
6 August 2026
Ton
Zoetermeer
Een goed werkend slot met een alarm - Functie..
2 August 2026
Gijs
Limbricht
Heb pas een keer besteld. Daarom wat lager score.
30 July 2026
J
Eindhoven
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen & een zeer snelle levering. Top! Product is zoals omschreven. Top!
29 July 2026
Stanny
Velp
Mooi verhaal op de site en op bol over bestellen voor 23:59, morgen in huis. Op de site 95% next day. Niet als je dus DHL gebruikt jongens - en als je met die club werkt doet het afbreuk aan je imago. Afleverbericht de volgende dag werd niet waargemaakt, nieuw afleverbericht een dag later ook niet. Sloten waren zwaar, lijken me goed voor een redelijke prijs, dus aanbevolen, maar alleen bestellen als je geen haast hebt.
29 July 2026
P.J.
Rotterdam
Zeer goed product de "VINZ Ophir SCM Kettingslot - 300cm". Degelijk en robuust precies wat je toch zoekt om je kostbare boot even meer zekerheid te geven tegen diefstal. Zeer snelle en nette levering van het product. Zeker weer bezoeken als we sloten nodig hebben.
28 July 2026
René
Waalre
Degelijk slot (art 2) goeie prijs en snel geleverd.
19 July 2026
Marcel
Baarn
Kwaliteit van producten top, prijs top, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.
12 July 2026
Michael
Houthalen-Helchteren
Snel bezorgd. Sterk slot.
11 July 2026
Corina
Zoetermeer
We hadden de 95 cm folding lock Lhotse art2 gekocht. Moet zeggen top slot zeker de prijs. Ergens anders vragen ze daar veel en veel meer voor . Levering ook top
11 July 2026
Ron