keurige afhandeling na niet levering

DHL helaas geen sloten geleverd. Zeer behulpzaam met uitzoeken. Daarom bestelling in overleg geannuleerd en nieuwe bestelling gedaan.

Supersnel geleverd voor scherpe prijs en voelt zéér solide aan.

Supersnel geleverd en voelt zéér solide aan.

Uitstekende, heel zware sloten.

Uitstekende sloten, eenvoudig sluitmechanisme, erg zwaar in gebruik.

Goed slot voor de prijs

Mooi goed werkend slot voor weinig geld Batterij moet je wel even opladen voor gebruik Verder past perfecf op mn r6

Stevig slot, snel geleverd, 3 sleutels. Lijkt onverwoestbare oplossing om de scooter te beveiligen tegen diefstal.

Goed en stevig slot

Voor mijn e-bike zocht ik een ART gekeurd slot Ze zijn wel heel zwaar, daarom heb ik ook een kettingslot van 90 cm genomen Lang genoeg om je fiets of e- bijke aan een paal te bevestigen

slecht

Gevraagd om een gebruik aanwijzing bij een aangeschaft slot. Kreeg ik een pdf van de verpakking. Er zit een alarm in dit slot geen info over het opladen geen info over het openmaken en correct terugplaatsen. Een begrijpelijke gebruiken aanwijzing lijkt mij een kleine moeite om op te stellen.

Ideaal

Bestelling geplaatst, perfect geleverd zoals aangegeven. Ketting en slot van geweldige kwaliteit. Boven de verwachting.

Slot werd probleemloos teruggenomen nadat bleek dat het gewicht te hoog was

Met 6,5 kg blijkt slot met ketting te zwaar om in de motor te mogen meenemen ivm toegestane gewicht bergruimte. Bovendien blijkt het slot zelf niet geschikt, opening te krap, om het als schijfslot on te zetten. Na contact hierover kon het slot probleemloos teruggestuurd worden, en zal het bedrag terug gestort worden. Ik heb daarna gelijk een ART4 slot besteld wat ruim 2,5 kg lichter is, en waarvan het slot zelf ook als schijfslot bruikbaar is. Dat is het Trivor slot met 120 cm ketting. Dit was de volgende dag al binnen, en mocht qau gewicht wel mee in de opslagruimte van de motor. Door lagere gewicht handzamer, en volgens met makkelijker in gebruik dan het ART5 slot.

Top kwaliteit

Mooi slot besteld voor de motor. Snelle levering en mooie en overzichtelijke website. Ruime keuze van diverse sloten.

Product retour geld niet terug

Simpel slot netjes teruggestuurd omdat die niet op remschijf paste. Betaald voor retourzending en niks gehoord. Na zelf contact te zoeken geven ze aan dat artikel afgekeurd is en of ik weet waarom. Simpelweg geld kwijt van product + geld voor retourzending.

Snelle levering, mooi product

Makkelijke site met duidelijke info. Avonds besteld, andere dag geleverd, prima service.

Top slot

Het is een top slot, echter is hij wel zwaar helaas kan dit niet anders.

Nooit ontvangen

Zeer slecht. Slot heb ik nooit mogen ontvangen. Ze zijn een onderzoek gestart maar na 3weken heb ik nog geen slot en ook geen geld retour

Goed product, snelle levering!

Sterke sloten voor een gunstige prijs. Dag na bestelling binnen.

ART+5 slot besteld, Levering ging vlot, extra betaald om 's avonds te leveren maar werd door pakketdienst plots 's middags geleverd. Bijzonder

Stevige slot

Fijn gevoel om mijn fiets met een geruster hard op slot achter te laten.

Alles goed en vlot. Prijs ook prima. Aanrader!

Goede ervaring

Supersnelle levering!

Goede prijs, snelle levering

Prima slot (Trivor motors lot 200cm ART4) voor onze boot. Zeer zwaar uitgevoerd. Zeer snelle levering en een scherpe prijs.

Stevig en zwaar slot

Mooi product En prijs kwaliteit

tot op heden positief

Moet het slot nog monteren op de fiets.

Prima sloten voor een eerlijke prijs

Perfect snel verzonden en gratis verzonden

Ketting met slot

Precies wat ik verwachtte. Prijskwaliteit verhouding is goed.

Herengracht 338

1016CG Amsterdam