Makkelijke site met duidelijke info. Avonds besteld, andere dag geleverd, prima service.

Top slot

Het is een top slot, echter is hij wel zwaar helaas kan dit niet anders.

Nooit ontvangen

Zeer slecht. Slot heb ik nooit mogen ontvangen. Ze zijn een onderzoek gestart maar na 3weken heb ik nog geen slot en ook geen geld retour

Goed product, snelle levering!

Sterke sloten voor een gunstige prijs. Dag na bestelling binnen.

ART+5 slot besteld, Levering ging vlot, extra betaald om 's avonds te leveren maar werd door pakketdienst plots 's middags geleverd. Bijzonder

Stevige slot

Fijn gevoel om mijn fiets met een geruster hard op slot achter te laten.

Alles goed en vlot. Prijs ook prima. Aanrader!

Goede ervaring

Supersnelle levering!

Goede prijs, snelle levering

Prima slot (Trivor motors lot 200cm ART4) voor onze boot. Zeer zwaar uitgevoerd. Zeer snelle levering en een scherpe prijs.

Stevig en zwaar slot

Mooi product En prijs kwaliteit

tot op heden positief

Moet het slot nog monteren op de fiets.

Prima sloten voor een eerlijke prijs

Perfect snel verzonden en gratis verzonden

Ketting met slot

Precies wat ik verwachtte. Prijskwaliteit verhouding is goed.

Nette snelle levering

Na enig uitpluiswerk dacht ik gevonden te hebben wat ik nodig had,bij levering bleek het niet te passen dus retour gestuurd. Inmiddels ander slot besteld geaccepteerd maar wordt nog niet verzonden, dus nog maar even wachten hoe de totale ondervindingen zijn.

Goed product.

Goed product, snel geleverd!

Wat een ongelooflijk slechte keilbouten leveren jullie erbij. Chinese rommel?

Zie hierboven

Voldoet aan de verwachting, snel bezorgd.

Vijf sterren ***** Voldoet aan de verwachting, snel bezorgd. Gekozen voor ART-4 en ART-5 kettingen met een los slot, als je kiest voor een vast slot en het zou kapot gaan, dan kun je letterlijk alles naar de schroot brengen! Ik ben van plan het slot goed gesmeerd te houden en indien nodig na een paar jaar twee extra sloten te kopen. Al met al zéér tevreden!

Geweldig produkt, oer sterk.

Na dat criminelen geprobeerd hebben om in onze garage in te breken, wat gelukkig is mislukt, hebben wij voor dit produkt gekozen om er zeker van te zijn dat onze motoren nu veilig staan.

Prima slot

Prima slot

Snel geleverd en goede info

Nette service!

Mooi kettingslot besteld. Het was zwaarder dan gedacht, maar beter dat dan een lullige ketting.

Geleverd kettingslot ziet er goed uit

Na de bestelling werd het slot naar mij opgestuurd maar het kwam nooit aan, waarschijnlijk door DHL kwijtgeraakt, na invulling van een (niet ontvangst) formulier kreeg ik van Vinzlocks alsnog het slot wat later thuis geleverd, prima service van Vixlocks

Snelle retourname en goede producten

Snel verzonden en gekregen zoals gekocht . Gewoon een correcte nette webshop

Prima verlopen

Herengracht 338