scherpe prijs, uitstekende dienst na verkoop

Zonder morren kreeg ik snel een nieuw slot omdat het mijne haperde bij openen.

Prima prijs snelle levering. Losse sloten zou ook meer aandacht kunnen krijgen. Slot gaat wel eens kapot, de ketting zelden.

makkelijke bestelling, snelle levering, goed product

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Site is duidelijk. Slot was.makkelijk te bestellen voor een mooie prijs en de volgende dag, gratis, al geleverd.

Snel geleverd en goede prijs

Gewoon goed

Mooie producten

Snelle levering.

Foutje snel gecorrigeerd

Eerste slot kwam zonder sleutel, via de chat heel snel opgelost. Top!

Subliem product!

Ik heb bij Vinzlocks het model Dinara schijfremslot gekocht die eigenlijk bedoeld is voor motoren en scooters, maar ik gebruik hem nu voor mijn electrische fiets met remschijven en een had geen beter product kunnen kopen! Compact, niet te zwaar, snel te monteren, draagsysteem voor verkomen water in slot komt en het trekkoord is lang genoeg om ook aan een lantaarnpaal te bevestigen. Ik zal dit product dus zeker adviseren!

Kan beter

Alles is goed gegaan en goed gemonteerd alleen het materiaal is uit het slot gegaan en deels er af, best jammer want zo kan je fiets beschadigd worden

Past perfect!!

Kheb al een abus, maar dit past beter.

Producten n orde, onhandige levering

Een grote doos die helemaal kapot werd geleverd, niet handig. Van een sloten specialist, die dus weet dat een gemiddeld slot meerdere kilo’s weegt, snap ik niet dat dit in en veel te grote doos wordt bezorgd. Dus deze was inderdaad dus helemaal gescheurd en lastig te vervoeren door de vervoerder. Kan vast slimmer.

Snelle levering en prima kwaliteit

Goed product

Snelle voordelige levering

Prima kettingslot, het zal vast niet opgewassen zijn tegen sterke betonscharen, maar het houdt de dief die mijn fiets even snel wil 'lenen' hopelijk tegen.

perfect

Ik heb bij Vinzlocks besteld voor de hoge waardering van hun produkt. Niet alleen het produkt ( in mijn geval een Vinz Pico motorslot) maar ook de snelle levering in deze drukke weken liep als een trein.

Snel, accuraat

Snel, accuraat

Goede stevige slot

Goed stevige slot, wel zwaar.

Goed en snel!

3 sleutels bij het slot is ook fijn! Hangsysteem is nice..!

2e hands?

Product ziet er 2e hands uit, en het slot is minder solide dan gedacht, sleutel draait door. Geen meerwaarde om te bestellen.

Goed werkend product geleverd!

Ik heb een mooi schijfremslot besteld, deze kwam netjes in een beschermend zakje met felgekleurd koord bij mij binnen. Het is erg makkelijk te gebruiken, en past overal, zelfs in je jaszak!

Retour snel verwerkt en terugbetaald zonder gezeur

Snel en zonder problemen.

‘s avonds besteld en de volgende dag al in huis.

Duidelijke website snelle levering

snel en makkelijk

Items makkelijk te vinden en overzichtelijk Uitchecken soepel en snel Verzending is snel en wordt verdoende op de hoogte gehouden over voortgang

Een vlotte verzending van een veilig VINZlock-slot, volledig volgens de voorgestelde voorwaarden.

Snelle levering en goed werkend beugelslot.

Herengracht 338

1016CG Amsterdam