Gaat vlot van vergrendeld naar onvergrendeld

Stipte levering, goed slot, alarm werkt zeer goed, indien ik het slot wil ontgrendelen begint het al waarschuwend te piepe.

Geweldig!

Het fietsslot werd gratis verzonden en was binnen 2 dagen bezorgt!

Goede service en vriendelijk

Mijn levering was beschadigd door postbedrijf aangekomen. Vinzlocks heeft mij hier heel goed en snel bij geholpen

Supersnel geleverd

Uitstekende service: goede en duidelijke communicatie over aankoop en levering. Mijn bestelling werd ook geel snel geleverd. Echt fijn.

Top levering.

Duidelijke website, nette prijs en snelle levering.

Mooi en stevig

Ja dan heb ik het over een Vinz slot. Top ding en in een mooie prijsklasse

Mooie prijs en snel geleverd

Topservice en kwaliteit

bestelling snel geleverd is wat ik heb besteld en is van goede kwaliteit ;)

Product zoals omschreven, uitermate snelle levering

Slot na 3 dagen kapot

Na 3 dagen gebruiken krijg ik met geen mogelijkheid het slot weer open. De sleutel gaat erin maar hij draait niet om. Na een kwartier proberen is het gelukt maar het slot is dus niet te gebruiken.

Klopte van begin tot het eind.Beter kan haast niet.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

bij dit bedrijf kan je gerust een artikel bestellen.

vandaag besteld, morgen al in huis. het product was prima verpakt en afgeleverd.

Goed gemaakt - wel nuchter gebruiken

Er zijn 4 gaten voorzien om te bevestigen. HEt is niet altijd eenvoudig om te gebruiken bij klinker oprit maar diagonaal boren helpt hier. De lus zelf is mooi opgeborgen als je ze niet gebruikt in hoevered dit kan.

Duidelijke webshop. Super snelle levering op vakantieadres. Duidelijke info via dhl

Uitstekend.

Snelle levering, prima sloten.

Toesloten binnen 2 dagen in huis!

Goede sloten snel in huis.

Goede en snelle levering

Hier kan je gerust bestellen Prima webshop

Vandaag besteld morgen in huis. Supersnelle service.

Supersnelle service.

Goed product, snel geleverd

Goed product, snel geleverd, mooi geprijsd.

Alarm kapot

Alarm battery was empty when I received the lock. When I tried to charge the alarm, it fell apart and I could see some sort of contact glue residue. I dont know if it is suppose to be like that or if it was fixed or something. Kind of angry about that. When I tried to charge it. The alarm goes off. There is no clear instructions included or how to manage that. Very disappointed.

Goede producten voor een mooie prijs

Goed kettingslot, scherpe prijs, snelle levering.

Super kwaliteit!

Zware en geweldige kwaliteit ART3 slot! En dat voor een goede prijs.

Goed slot.

Goed slot, jammer dat de werkelijke gebruik lengte korter is dan 90 cm.

Herengracht 338

1016CG Amsterdam