Wij kregen eerst een verkeerde kleur van de door ons bestelde refurbished machine toegestuurd, maar na retournering vrij snel een machine in de goede kleur. De koffie die we nu drinken is heerlijk.

Apparaat werkt, lichtje schakelaar defect

Apparatuur besteld voor mijn moeder. Zet wel koffie maar lampje werkt niet. Contact moeten zoeken, reparatie verzoek ingediend, label moeten printen (moet je maar net een printer hebben) en opgestuurd.nu afwachten. Een defect apparaat had nooit verkocht mogen worden.

Snelle levering en topproducten!

Gemakkelijke website, betaling ging vlot en de levering nog vlotter. Super tevreden!

Bestelling etc. verliep goed, afwerking apparaat een stuk minder.

De bestelling en bezorging verliep goed en vlot. De afwerking op de machine was echter matig. De voetjes waren niet goed bevestigd waardoor hij wiebelde. Ook paste de plastic onderzetter onder de kan niet goed en brak er wat af tijdens de montage. Voor het geld verwacht ik betere kwaliteitscontrole.

Excellente machine

Na een vakantie in Denemarken waar deze machine in het vakantiehuis stond besloten wij deze ik aan te schaffen. Een goede degelijke machine met lekkere koffie en in het rood.

Vervangende onderdelen voor mijn 14 jaar oude KBT 741

past perfect

Nog nooit thuis zulke goeie filterkoffie gedronken

Mooi apparaat, koffiezetten gaat snel, handig dat hij het warmhoudplaatje zelf uitschakelt na een tijd. Ik heb hiervoor tweede andere filterkoffie apparaten gehad. Van die drie zet deze duidelijk de lekkerste koffie.

Een betrouwbare klassieker die doet wat hij belooft zonder onnodige extra's.

Hoewel de Moccamaster een behoorlijke investering is voor een filterapparaat, rechtvaardigt de kwaliteit van de koffie de prijs. Het is geen apparaat met hippe displays of programmeerbare timers, maar juist die eenvoud is de kracht. Belangrijkste pluspunten: • Temperatuurbeheersing: Het apparaat bereikt snel de juiste zettemperatuur, wat zorgt voor een consistente smaak zonder bittere nasmaak. • Bouwkwaliteit: De machine voelt solide aan en de losse onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. Het feit dat onderdelen vervangbaar zijn, geeft vertrouwen in de levensduur. • Snelheid: De doorlooptijd is kort, waardoor je ook bij een volle kan niet lang hoeft te wachten. Het design is herkenbaar en functioneel. Wie op zoek is naar een pretentieloos apparaat dat simpelweg doet wat het moet doen — goede koffie zetten — zit met deze aankoop goed.

filter was kapot veertje

Filter was kapot veertje verdween steeds, nieuwe filter besteldkwam na twee dagen in een doosje van ongeveer 12 bij 12 cm deze was verpakt in een doos van ongeveer 70 bij 40 cm wat een verspilling, maar we hebben hem. jammer dat er geen reparatie set voor was. groet

Met een kwalitatief goede koffieboon, gewoon altijd heerlijke en hete koffie.

Van keuze, bestelling en levering, gemakkelijk te volgen. Kwalitatief een erg goed product, en mooi om te zien. Fijn dat "gewone" koffiezetapparaten ook nog worden gemaakt. 5 jaar garantie zegt ook genoeg. Al met al een dikke aanrader, voor de echte koffiegenieter.

Heel degelijk snel en mooi koffiezetapparaat

Zie hierboven.

Prima, op tijd geleverd

N.v.t

FANTASTISCH !

De vorige uit 2004 deed het nog steeds met lekkere koffie alleen de temperatuur werd steeds minder dus vandaar een nieuwe gekocht, maar dat mag ook na ruim 20 jaar! Wel benieuwd of deze het net zolang volhoud.

Binnen één dag had ik een reactie op mijn mail m.b.t. garantie op de moccamaster. Er waren een aantal onderdelen defect. Deze zijn binnen een week gerepareerd en ze hebben zelf ook controles uitgevoerd, want blijkbaar moest er meer vervangen worden aan het apparaat dan dat wij zelf hebben aangegeven. Echt top!

Zeer goede koffiemachine

Helaas is tijdens mijn verhuizing mijn oude KBG Select (nog met "Douwe Egberts" als merknaam) beschadigd en daarom was het tijd voor een nieuwe. Dezelfde machine, nu als Moccamaster Select en in plaats van een knop warm/heet een knop halfvol/vol. Wel heb ik mij vergist in de kleur; ik had een Polished Silver uitvoering en nu een Matt Silver uitvoering. Maar dat doet niets af aan de prima kwaliteit!

Beste filterkoffieapparaat ooit!

Weinig apparaten die kunnen tippen aan dit mooie stukje techniek. Hoorde mensen praten over mindere kwaliteit, daar heb ik nog niks van gemerkt. Blij met de aankoop waar ik jaren mee vooruit kan.

Heerlijke koffie, mooie apparaat, echt een pronkstuk!

Wij hebben de oranje variant en zijn er erg blij mee. Het is een genot om mensen over de vloer te hebben voor een kopje koffie.

Snelle levering,goed verpakt

Probleemloos bij alles

Een "betrouwbare" levering

De bestelling is netjes verwerkt, en de spullen voldoen aan mijn verwachting. Ik hoop er nog jaren van te kunnen genieten. Net als het koffiezetapparaat wat inmiddels de 20 jaar al wel is gepasseerd, en wat er na een kleine revisie als nieuw uitziet.

Gewoon goede en snelle service.

Onze ervaring is goed. Snelle levering en goed verpakt. Wat wil je nog meer. Wij zouden zeggen gewoon bestellen.

Makkelijk en lekker

Elke keer vrolijk bij het zetten van een bakkie, love it!

Zie onder

Uitstekende kwaliteit

Een goed product met een goede reparatie service

Een zeer mooie product met een goede reparatie service naar tevredenheid geholpen.

Ik ben tevreden met mijn moccamaster en het onderhoud daarvoor

Heerlijke koffie met dit apparaat en als je het goed onderhoud heb je er heerlijke pure koffie mee.

Geweldig!!

Geniet keer op keer van een heerlijk warm kopje koffie!

Bertus Leendersweg 4

3958 WE Amerongen

0343 45 00 01

Over Moccamaster.nl

Moccamaster staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige koffiemachines, die sinds 1968 met de hand worden gemaakt in Nederland. Elke Moccamaster is ontworpen om de perfecte kop filterkoffie te zetten en combineert stijlvol design. De machines zijn gemaakt van duurzame en veilige materialen, hebben een lange levensduur en zijn volledig reparabel. Alle Moccamaster apparaten komen met vijf jaar garantie en zijn gecertificeerd door de ECBC en SCA, wat hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid benadrukt. Ontdek de verschillende modellen en kleuren die perfect passen in elk interieur en voldoen aan jouw koffiebehoeften. Voor meer informatie, bezoek Moccamaster.nl.