altijd goede koffie en zeer eenvoudig

we hadden automaten machines op het werk, maar gaan nu over op de filterkoffiezetapparaten, *minder storing *schoner *goedkoper *door iedereen te bedienen/schoonmaken *duurzaam *onderdelen zijn te vervangen of kunnen worden gerepareerd

Vervanging voor een gebroken koffiekan besteld, binnen 24 uur geleverd, gelukkig maar een dagje zonder lekkere koffie moeten doen.

Gewoon goed

Topper

Lekkere koffie.

Bevalt uitstekend

Het apparaat ziet er goed uit, staat mooi in de keuken, en is simpel in gebruik. De koffie zelf is ook prima.

Degelijke producten met een goede service erbij.

Mocht je wat bestellen dan heb je het snel in huis. En heb je een vraag dan wordt je goed geadviseerd. En ik ben zeer tevreden over de producten op het gebied van het zetten van een heerlijk kopje koffie. Zet jullie service zo voort.

Nostalgie terug in kwaliteit

Heerlijke koffe

Moccamaster is top! En de koffiemolen ook!

Beiden topkwaliteit en mooi tegelijk. Met heerlijke koffie als resultaat! En een sympathiek bedrijf, lees het interview maar dat op internet te vinden is.

Aanrader!

Snelle levering en het apparaat was goed verpakt. De koffie smaakt heerlijk en precies zoals je hoopt van een goed koffiezetapparaat. Daarnaast is het design echt een pluspunt: het retro uiterlijk staat supermooi in de keuken en trekt meteen de aandacht. Absoluut een aanrader!

goede service gekregen

De bestelling van een dekseltje voor het filter van onze Moccamaster verliep volgens verwachting goed.

Top geleverd, en hoe fijn dat onderdelen bestelbaar zijn!

Product geleverd zoals besteld, en fijn te weten dat alle onderdelen bestelbaar zijn.

prima, snelle levering.

wel heel veel communicatie rondom 1 bestelling,

Correcte levering wel traag

Als je een onderdeel kapot hebt wil je snel vervanging zodat je snel weer koffie kan zetten. Levering duurde bijna een week. Volgende keer bestel ik bij een dealer.

Deksel van filter besteld, ging vlot, levering vlot, dus tevreden!

Tevreden topapparaat!

Tevreden topapparaat!

Heerlijke koffie

Authentiek en lekkere ouderwetse koffie.

Snelle service. Geweldige producten.

Nieuw koffiefilter voor Moccamaster koffiezetapparaat

Snelle verzending, goed product.

Supersnel geleverd

Ik kocht de Moccamaster omdat ik de onderdelen los kan vervangen. Met zo'n goede service en de kwaliteit van de producten blijf ik overtuigd van mijn aankoop. En geniet elke dag van lekkere koffie :)

Goei machine

Mooi design, snelle koffie en makkelijk in gebruik

Gewoon top!!

Als het goed is heb je niet veel woorden nodig!

lekkere koffie

Terug in de tijd met de geur van koffie in huis, lekker !

Lekkere, hete koffie

Heerlijke koffie en zeer goed op temperatuur

Ik had een koffiefilter besteld, deze werd vlot verzonden en is fijn in gebruik.

Bertus Leendersweg 4

3958 WE Amerongen

0343 45 00 01

Over Moccamaster.nl

Moccamaster staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige koffiemachines, die sinds 1968 met de hand worden gemaakt in Nederland. Elke Moccamaster is ontworpen om de perfecte kop filterkoffie te zetten en combineert stijlvol design. De machines zijn gemaakt van duurzame en veilige materialen, hebben een lange levensduur en zijn volledig reparabel. Alle Moccamaster apparaten komen met vijf jaar garantie en zijn gecertificeerd door de ECBC en SCA, wat hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid benadrukt. Ontdek de verschillende modellen en kleuren die perfect passen in elk interieur en voldoen aan jouw koffiebehoeften. Voor meer informatie, bezoek Moccamaster.nl.