Wist niet waar dat ik losse onderdelen kon bestellen Duidelijke site Snelle levering

Duidelijke site en snelle levering. En we zijn goed op de hoogte gehouden rondom de bezorging

Moet het product nog proberen.

Reserveonderdelen eenvoudig beschikbaar

Mijn ouders hebben (al jaren) een klassieke Douwe Egberts-model 'KBG Select', naar volle tevredenheid. Buiten dat een paar plastic onderdelen (deksel filterhouder, scharnier van de kan) (af)gebroken zijn na veelvuldig gebruik en leeftijd. Op de site waren deze eenvoudig beschikbaar. Om een 10 te krijgen zou ik ook graag wat geavanceerdere reserveonderdelen als de schakelaar beschikbaar zijn, maar ik snap dat het niet voor iedereen is weggelegd die te vervangen.

geweldig! snelle levering

Topproducten!

Super! Losse onderdelen waardoor de moccamaster weer jaren meekan

Bestelling gedaan op de overzichtelijke site en binnen een paar dagen alles in huis. Factuur ook netjes binnen. Topervaring.

Prima producten voor een lekker “bakkie”

Met de aankoop van het Mocca Maater koffiezetapparaat eb bijhorende producten zijn wat mij betreft alle voorwaarden aanwezig voor een heerlijk kop koffie☕️

Zeer tevreden!

Snelle service en helemaal niets wat ik van opmerkingen zou kunnen opnoemen... ;)

Fantastisch bedrijf welke in Amerongen is gevestigd

Fantastisch bedrijf moccamaaster

mooi apparaat en heerlijke koffie!

zeker een aanrader en lekkerder dan Nespresso!

De kan is prima. De bezorging heel slecht!

Het duurde lang voor de kan bezorgd werd en de track en trace klopte niet. Dat heb je met DHL !

Vlotte en snelle levering

Vlotte levering nadat ik mijn kerstornament had besteld. Goed verpakt. Kwaliteit die je in de koffiezetapparaten ziet, komt ook terug in dingen als de kerstornamenten. Topservice, topkwaliteit

Lekkere koffie!

De goede temperatuur van het water en langzame filtratie zorgt voor heerlijke smaak. Ook handig dat het een apparaat voor één kopje is en dat het verwarmingselement zichzelf na afloop uitschakeld. Dekseltje waterreservoir is een beetje gammel maar functioneert verder goed.

We zijn nog aan t uitproberen

Wij hebben nog niet de goede koffie, de goede hoeveelheid koffie en de maalstanden uitgeprobeerd. Op dit moment zin we ok, maar nog niet laaiend enthousiast

De koffie is heerlijk

De koffie is heerlijk

Sen afgehandeld. Bestelling was er zo.

Heel fijn apparaat en goede service.

Lekkere koffie elke ochtend.

Alles naar bahores

Top apparaat

10 jaar geleden de moccamaster cup one aan mijn liefste kunnen geven, door contact met moccamaster. Zet nog elke ochtend de lekkerste kop koffie. En de kersthanger is te leuk!

Excellent service

I ordered a few products and prices are fair. The parcel arrived very quickly and I was well informed about delivery. Very recommended.

Met een Moccamaster zet je koffie zoals koffie moet zijn. Gebruik mijn machine al jarenlang naar volle tevredenheid. Heb voor mijn dochter ook een Moccamaster gekocht nadat haar goedkopere koffieapparaten steeds weer de geest gaven. Dochter is ook erg tevreden over haar Moccamaster. "Eindelijk lekkere koffie" zei ze.

Mooie producten

Voor een koffieliefhebber de kerstbal en enkele accessoires besteld. De bal is al gegeven en werd geweldig ontvangen. De rest zal zeker ook in de smaak vallen, de producten zien er degelijk en mooi uit. Goed verpakt verzonden.

Prettig

Goede info op de site Snelle levering.

Kan niet beter

onderdelen levering

Alle bestelde onderdelen snel en accuraat geleverd.

Bertus Leendersweg 4

3958 WE Amerongen

0343 45 00 01

Over Moccamaster.nl

Moccamaster staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige koffiemachines, die sinds 1968 met de hand worden gemaakt in Nederland. Elke Moccamaster is ontworpen om de perfecte kop filterkoffie te zetten en combineert stijlvol design. De machines zijn gemaakt van duurzame en veilige materialen, hebben een lange levensduur en zijn volledig reparabel. Alle Moccamaster apparaten komen met vijf jaar garantie en zijn gecertificeerd door de ECBC en SCA, wat hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid benadrukt. Ontdek de verschillende modellen en kleuren die perfect passen in elk interieur en voldoen aan jouw koffiebehoeften. Voor meer informatie, bezoek Moccamaster.nl.