Goed en duidelijk snel geholpen

De bestelde goederen zijn van goede kwaliteit. En vlot geleverd, de kleur van 1 kastje vonden wij niet naar smaak en konden wij gewoon zonder problemen retour sturen .

goed geregeld ook de nalevering

makkelijk zoeken op de site en ngoede prijs kwalityeit dus zeer teverden!

Tip top in orde

Snelle levering, en goede service van de klanten afdeling! En een mooie en goede douchezuil!

Helaas waren drie planken van een kast beschadigd en duurt het na leveren lang twee tot drie weken Voor de rest ziet het wasmeubel en spiegelkast er netjes uit en is zo geplaatst

Mooi product en top service!

Bij de eerste levering kwam de wastafel helaas in 100 stukjes aan. Gelijk retourmelding gemaakt en de volgende dag had ik een nieuwe in huis, super! Makkelijk te monteren en het ziet er prachtig uit.

Redelijk

Kastje goed verpakt maar toch wel wat beschadigingen en ik denk bij het inpakken. Kwaliteit redelijk dus iets te duur

Snel geleverd Alles compleet Geen erge beschadigingen

iets moeilijk toch in orde

douchedeur werd namelijk iets later geleverd door verkeerd afleveradres toch in orde door badplaats nl gebracht bedankt

Goede prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit, service en prijs.

Helemaal goed

Snel geleverd, goed werkende klantenservice

Gewoon zoals je het verwacht!

Mooie fontein

Beetje huiverig de fontein besteld. De website was voor ons nieuw, maar alle lof. Snelle levering, duidelijke omschrijving en alles was vlot en simpel geïnstalleerd. Artikel voldoet volledig aannonze wensen. Wij zijn blij met de nieuwe look in het kleinste kamertje van ons huis.

Was prima

Mijn ervaring met Badplaats is prima. Meubels zien er goed uit. De bezorging was ook prima.

Ondanks een beschadiging via de postverzending, direct en goed opgelost.

Keurig op de aangegeven dag bezorgd en heel belangrijk!! ontzettend solide en degelijk verpakt. Top gedaan

ben zeer tevreden met mijn badkamerkast

mooie badkamerkast en snelle levering goede kwaliteit

Zeer tevreden met de aankoop

Wij zijn zeer tevreden met de aankoop, het heeft een goede kwaliteit het in elkaar zetten was ook makkelijk met de instructies.

Hele jaar te koop wil ik bestellen , niet leverbaar

Hele jaar te koop wil ik bestellen , niet leverbaar. Na een mail is het weer leverbaar dus bestellen en betalen. Weer een mail sorry niet leverbaar.

Goed en snel

Mooi product snel geleverd

Goede, eenvoudige badkamerkast

Wij hebben een badkamerkast aangeschaft bij Badplaats. De levering verliep snel en de kast werd verzonden in een stevige doos, waarin alle onderdelen goed beschermd waren verpakt. Bij de kast zat een duidelijke bouwbeschrijving met gelabelde onderdelen, waardoor de montage vlot en zonder fouten verliep. Het ophangen van de kast was, ondanks de juiste afstand tussen de haken, nog wel een uitdaging, maar ook dat is uiteindelijk goed gelukt. Wij zijn zeer tevreden met de badkamerkast, die bij ons als opbergkast fungeert in het opberghoekje.

Alles perfect

Goede beschrijving makkelijk in elkaar te krijgen en een vlotte levering.

Top service snel geleverd

Alles duidelijk en volgens afspraak

Snelle levering, goed product

Inloop douchewand besteld. Zwart rookglas. Een aanwinst op de badkamer. .

Leveren is een ramp

Levering wordt altijd geanuleerd en ze stellen altijd alles maar uit tot op hedennnog altijd aan het wachten op 2 douchewanden

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer! Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.