Badkamerkasten

Zeer goede klantenservice. Badkamerset snel ontvangen en met duidelijke instructies. Alles onderdelen zijn genummerd daardoor is het monteren zeer eenvoudig.

Prima, maar....

Makkelijk bestellen. Snelle levering. Goede informatie. Maar een week nadat we de douchewand besteld hadden, was ie op de website ineens 60 euro goedkoper. Erg jammer. Maar goed. Hij staat en is naar verwachting. Blij met eindresultaat.

Net product

Alles keurig op tijd geleverd.Ziet er goed uit echter de montage van deze douchecabine is vrij lastig . de vrij uitgebreide handleiding is geheel in het Engels.Zou plezierig zijn om er 1 in het Nederlands bij te voegen.

Teleurstellende ervaring

Het product zelf ziet er mooi uit, maar de levering en service waren erg teleurstellend. Er werd een verkeerde kast geleverd en de handgrepen waren in de verkeerde kleur. Daarna moesten we zelf meerdere keren contact opnemen om een oplossing te krijgen. De omruiling werd uitgesteld en de communicatie met het transportbedrijf verliep erg onduidelijk – wij hebben geen enkele oproep of e-mail van hen ontvangen, terwijl zij beweerden van wel. Onze badkamer ligt hierdoor al dagen stil, wat erg onpraktisch is. Hopelijk wordt dit alsnog netjes opgelost, maar dit was helaas geen fijne ervaring.

Wasbak kapot geleverd.

Wasbak door GLS kapot aangeleverd. Ik wacht nu op een nieuwe wasbak. Ik hoop dat het met een paar dagen geregeld is zodat we de klus kunnen afmaken. Wordt vervolgd.

Vlotte bezorging, prachtig product

Snel en goed

Alleen het boortje wat er bij zat is waardeloos

Correcte levering

Correcte en vriendelijke levering

I am very satisfied

very fast delivery and good service

slecht

Levering beschadigd - beloofd om nieuwe te leveren - pingpong tussen jullie en transporteur (waar ik als klant niets mee te maken heb) - nalevering (hoop ik) .... Wij zoeken professioneel een firma welke ons kan gaan beleveren met vele sanitair materiaal echter de eerste bestelling loopt al totaal mis. Het zal dus niet 'Badplaats' woren

Mooie douchewand.

Mooie betaalbare douchewand. Snelle levering en goed/veilig in stevige verpakking.

Snelle en goede service

Correcte afhandeling.

Snelle en correcte bezorging. Daarnaast een snel en correct antwoord op mijn verzonden mail inzake de levering.

Blij dat we hem hebben.

Onze eerste keer contact met Badplaats en dat viel niet tegen. Vrijdags douchewand besteld en 's maandags al bezorgd. Na het uitpakken bleek alles, tot het laatste schroefje, aanwezig te zijn, inclusief een handleiding. Nu de douchewand is geplaatst zullen wij daar nog jaren badplezier van hebben. Dus iedereen die hieraan heeft meegewerkt, Onze dank. Jos PS: helaas is er geen mogelijkheid om een foto bij te voegen.

Alles van bestelling tot thuis brengen.

Alles is uitstekend gegaan en t is ee n aanrader

Mooi en stevig kastje

Mijn toilet heeft een enorme upgrade gekregen door de wastafel met kastje. Ik krijg veel complimenten.

Prima produkt voor een prima prijs

Mooie meubels eenvoudig in elkaar te zetten met alle bijgeleverde schroeven , sluitingen etc. Goeie uitgebreide werkbeschrijving waarmee iedereen uit de voeten kan. Bovendien zeer goed verpakt voor transport en dan ook nergens iets beschadigd . Kortom een aanrader !! Chapeau

Teleurstellende kwaliteit en maatvoering

Het gezegde "je krijgt waar je voor betaalt" is hier helemaal op zijn plaats. Na het aanschaffen van de Paso badkamermeubelset was ik na alles in elkaar gezet te hebben niet helemaal tevreden. De prijs is inderdaad niet hoog maar de kwaliteit van dit "Ikea" pakket is teleurstellend. De maatvoering is vaak net niet goed waardoor hier en daar de onderdelen niet helemaal goed op elkaar aansluiten. De wasbak is dieper dan het meubel en er dient daarom een extra (slecht passende) plank tegen de bestaande plank aangeschroefd te worden. De glasplaten voor de led verlichting zijn met geen mogelijkheid met de meegeleverde clips te monteren, hier dien je zelf creatief te zijn met vervangend materiaal. Er worden veel te weinig afwerk plaatjes voor de grote schroefverbindingen meegeleverd waardoor deze helaas zichtbaar zijn. De extra bestelde afvoer en kraan zijn overigens van goede kwaliteit en makkelijk te monteren. De retour garantie lijkt me een beetje onzinnig. Als je alles in elkaar hebt gezet is het volgens mij niet meer mogelijk alles te retourneren. Alles weer uit elkaar halen is geen optie. Ik heb alles dus in elkaar gezet en alsnog in de badkamer gemonteerd maar ik ga er van uit dat ik over een paar jaar dit alsnog ga vervangen door kwalitatief adequaat materiaal. Update: Na deze review heeft de verkoper contact met mij opgenomen. N.a.v. dit prettige contact heb ik alsnog de dopjes ontvangen om de lelijke schroefgaten te bedekken. Prima service en mede hierdoor de score van 2 naar drie sterren aangepast.

douche want

snel bezorgt

Heel nette set alles goed te monteren Heel nette vloer afwerk rubber en snelle montage

Makkelijk maar wel met twee man ivm zware glasplaat Verder alles mooi aanwezig prima spul !!!!!

Snelle levering makkelijk te monteren

Snelle levering en de montage is makkelijk

Alles is goed geregeld.

Helemaal goed.

tot nu toe uitstekend

Ik heb een douchewand en een wastafel kastje gekocht. De prijs trok mijn aandacht, ik heb wel op verschillende webshop checkers gekeken naar betrouwbaarheid ( ben eerder opgelicht en geld kwijtgeraakt ). Maar alles was goed, Despullen heb ik binnen, maar nog niet uitgepakt. Ik ben eerst bezig met het opknappen van het huis. Maar als het werk gedaan is, schrijf ik weer een review.

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer! Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.