Prima site shittie bezorging

Het hele bestelproces is erg omslachtig en onhandig. Het moment van bestellen bepaald wanneer het geleverd wordt en er staat nergens hoe je dit anders kan doen. Het staat er ook niet enorm duidelijk dat de bezorgdag in steen is en definitief is. Hierdoor kreeg ik minder dan 24 uur van te voren te horen wanneer mijn product geleverd zou worden en ik moest thuis zijn. Normaal gesproken staat er op een site vanaf wanneer de bezorging zou kunnen en krijg je een mogelijkheid om een dag te kiezen die uitkomt. Ik bestel op het moment dat me uitkomt en ga niet meermaals kijken op de site of het moment van bestellen uitkomt met het moment van leveren

super

snelle levering goed verpakt mooi kastje

Super snelle levering en mooie inloopdouche!

Heel blij met de snelle levering van mijn inloopdouche. Duidelijke instructies en goed verpakt. Tevreden klant!

Optijd en compleet

uitstekend,

van de staande kast 300x300 mm waren de staande panelen niet voldoende diep geboord waardoor met het in elkaar zetten het fineer van het bovenste paneel omhoog ging staan . nieuw paneel geleverd , het is nu helemaal mooi geworden , prima service !

goed verpakt een snelle levering

ik heb alles nog niet uitgepakt maar het zit echt heel goed verpakt .. kan bijna niet beschadigt zijn en duidelijke instructie om het in elkaar te zetten .. geen ikea problemen want daar hou ik altijd van alles over

verzenddienst werkt niet naar behoren

"verzeznding binnen 1 dag maar 1 week later nog NIETS gelezen of ontvangen. De zending zou "ergens" wachten op uitlevering..." In tegenstelling tot andere webwinkels waar je massaal veel emaiol krijgt over bestelling genoteerd, bestelling ingepakt, kjlaar voor verzending, mededegeven voot transport, ontvangst van zending door transporteur, zending gesorteerd, zending overgebracht naar ander magazijn ,zending geladen, zending onderweg, levering om dat of dat uur enz enz, Hier NIETS

Top bedrijf!

Glazen douchewand besteld die eigenlijk later geleverd zou worden in verband met 4 en 5 mei. Had een berichtje gestuurd en kon gewoon aangepast worden. Top kwaliteit douchewand voor een goede prijs. Zeker een aanrader!

Prima levering en service.

Prima producten geleverd. Goede communicatie.

Goeie ervaring aan te bevelen

Prima product. Snelle levering

Snel geleverd Niet duur Goed materiaal...

Als op tijd

Super. Op tijd. Duidelijk als 100% goed kwaliteit top. bedankt

Eenvoudig besteld, vlot afgeleverd.

Eenvoudig via de website een douchecabine besteld. Werd vlot, volgens afspraak, geleverd via bezorgdienst TSN Groen. Wel is de verpakking van 1 item beschadigd. Hopelijk is de cabine niet beschadigd. Alles staat nog 2 weken ingepakt.

Mooie artikelen voor een scherpe prijs

Snel geleverd, goede prijs/ kwaliteit verhouding en snel geholpen bij een probleem.

Prima ervaring

Ik twijfelde wel om te kopen maar de stap toch gewaagd. Na een mail wisseling over de mogelijke levering was ik gerustgesteld. Keurig op tijd geleverd zoals afgesproken en ben tevreden met het product.

Vlotte service

Snelle levering. Keurig vervoersbedrijf. Mooie kwaliteit

Geen comm

Snelle levering . Goede kwaliteit .

Lang gezocht naar een betaalbare douchecabine en die ook gevonden. Levering was dag na bestelling met een goede track & trace. Goede aflever service en heel vriendelijk. In elkaar zetten was wat lastig, tekeningen niet helemaal duidelijk maar het is gelukt. Ben er heel blij mee.

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Mijn ervaring is positief

Product is goed! Snelle service. Nadeel is alleen dat veel onderdelen van plastic zijn waardoor ik meerdere koppelstukken opnieuw heb moeten kopen om het bad waterdicht te krijgen. Verder was de handleiding duidelijk en hierdoor het bad in 3 uurtjes in elkaar gezet.

Mooi douchepaneel

Helaas was het eerste paneel kapot geleverd. Dit werd echter snel en goed opgelost, paar dagen later hadden we een nieuwe in huis

Heel blij

Duidelijke omschrijving, daardoor het juiste dousche scherm gekozen, snelle bezorging, makkelijke omschrijving om hemzelf te plaatsen. Kortom, wij zijn er blij mee, krek wak wou.

Belazerij zie zelfde setjes Temu voor de helft !!!!!!!

Belazerd wordt je hier NL met alles!!!!!

Betaalbaar en mooie spullen

Betaalbare mooie spullen. Wij zijn er erg blij mee.

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer! Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.