Laden reviews...
422 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en duidelijke informatie. De prijzen en kwaliteit worden als goed beschouwd. Soms waren er problemen, maar deze werden vlot opgelost. Over het geheel genomen waarderen klanten het assortiment en de service.
Heel fijn dat het product de volgende dag al in huis was. Verder komt het product helemaal overeen met wat er op de site staat, dus dat is heel fijn.
15 June 2026
Anne
Delft
Badmeubel en douchescherm is heel mooi
12 June 2026
Bianca
Berkel-enschot
Het begon al toen ik besteld had het was zondag en de bestelling zou dinsdag komen, onze bestelling kwam pas vrijdag, ik snap dat als je in het weekend besteld dat er wat bertraging kan gebeuren, ik heb donderdag een mail gestuurd, maar daar werd niet op gereageerd, en heb nog steeds geen reactie gekregen ondertussen. Dat vind ik wel kwalijk, hou me gewoon op de hoogte en laat me niet in het duister tasten. Nou eindelijk bestelling is er, dus we willen beginnen, missende schroefjes, geen probleem ik heb ee genoeg thuis. Maar dan komt het, product beschadigd, dingen passen niet, zijn verbogen. Past niet in elkaar, omdat het er perse in moest ivm met strak tijdachema en verbouwen maar zelf met geweld alles uitgedeukt. Ook het boortje brak binnen 2 tellen af, ook hierin gelukkig had ik ee zelf nog Uiteraard waa ik boos hierdoor, eerst te laat leveren en dan ook nog beschadigd, wilde al een mail sturen, maar heb zoiets zullen ze toch niet reageren. Uiteraard heb ik ook foto’s maar kan ik helaas niet plaatsen hier. Edit 2e kans. Na alle ellende wat ik heb gehad, hebben ze via mijn bericht hier contact met me opgenomen, het ging snel en ik werd ook echt gehoord en er werd naar een oplossing gezocht, heel erg fijn na al die frustraties!!! Er werd niet moeilijk gedaan en hun service is dan ook echt heel erg goed en snel. Werd vriendelijk te woord gestaan en had niet het idee dat ze me afwimpelde. Ja alles ging fout, maar ze hebben het perfect en snel opgelost. Vandaar dat ik me review aangepast heb. En natuurlijk was ik boos op dat moment, maar aangezien het nog steeds allemaal door mensen word gemaakt kunnen foutjes gebeuren. Zeker aan te bevelen, en mocht er iets zijn dan word het ook geregeld! Ik laat me oude review staan. En laat hiermee een verschil van dag en nacht zien na goeie service
12 June 2026
Joey
Tegelen
Beste Joey,
Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling later is geleverd dan verwacht en dat u daarnaast problemen heeft ervaren met het product. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen goed dat dit voor frustratie heeft gezorgd, zeker wanneer u midden in een verbouwing zit.
Op onze website en in de orderbevestiging vermelden wij momenteel dat onze vervoerder met vertragingen kampt en dat bestellingen hierdoor iets later geleverd kunnen worden.
U geeft aan dat u ons donderdag een e-mail heeft gestuurd en hier geen reactie op heeft ontvangen. Wij reageren normaal gesproken altijd binnen een paar uur tijdens onze openingstijden. Wij hebben nogmaals gezocht, maar kunnen helaas geen melding, bericht of e-mail van u terugvinden. Mogelijk is deze niet goed bij ons aangekomen.
Wij willen dit uiteraard graag alsnog netjes met u oplossen.
Ik zal daarom zo snel mogelijk even contact met u opnemen hierover.
Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Team Badplaats
Overzichtelijke (online) winkel, snel geleverd en goed verpakt. Heel blij met onze nieuwe douchewand!
11 June 2026
Wilma
Winsum
correct in prijs
9 June 2026
bartels
lanaken
Heel tevreden met mijn mooie douchewand, zeer goede kwaliteit!
8 June 2026
Carla
Akersloot
Dubbele wastafel bestel binnen 4dagen geleverd kwaliteit ziet er goed uit
7 June 2026
Wiert
Zwiggelte
Ik bestel en op uw site staat dan donderdag leveren, neem een dag verlof, Halverwege donderdag...Oei, levering op vrijdag. Moet ik werken, vraag mijn buurvrouw... Levering tss 13 en 15u. Word ik opgebeld om half 1, wij staan voor u deur.... Gelukkig was mijn buurvrouw al thuis om vlug te komen.... Betere communicatie had fijn geweest.... Nee voor aanbeveling is wat extreem maar ja... Bij deze wens ik nog wat toe te voegen, ik ben na mijn review gecontacteerd en men heeft mij een tegemoetkoming gedaan, waarvoor dank en mijn artikel is prima in orde
5 June 2026
Els
Brecht
Beste Els,
Bedankt voor uw review op Kiyoh.
Vervelend om te lezen dat de levering niet helemaal goed is verlopen. Onze vervoerders hebben vorige week helaas te maken gehad met problemen, waardoor meerdere zendingen vertraging hebben opgelopen. Ook uw bestelling is hierdoor later geleverd dan verwacht.
Wij hebben dit vermeld in de bevestigingsmail en ook op onze website, maar begrijpen dat de communicatie rondom de levering voor u alsnog niet duidelijk genoeg is geweest. Onze welgemeende excuses hiervoor.
We zijn blij dat u uw bestelling uiteindelijk alsnog heeft ontvangen. Daarnaast nemen wij nog even contact met u op om te kijken of wij u hierin nog verder kunnen helpen.
Team Badplaats
snelle afhandeling en oplossing bij vragen. zeer tevreden
5 June 2026
Linda
Oudenbosch
Snel geleverd, goed verpakt. Heb alles nog niet uitgepakt omdat we nog niet zover zijn.
4 June 2026
Anita
VEELERVEEN
De hele meubel was echt schlecht (was de laatste stuck op voorraad). Bijna uit elkaar gevallen. De speciale moeren die moeten de meubel vast zitten , meerste waren niet goed ( 2 afgebroken in de meubel). Ik kond de schroeven niet meer aandraaien. Met een stuck van 12 hoe****** een rvs 20 mm schroeven heb ik deze opgeloost. Voor deze prijs moet stevig zijn. Hetzelvde probleem is met de schappen ook. 16 hoe****** nodig (40x40) voor 4 schappen. Een voor elk hoek.
3 June 2026
Neculai
OVERLOON
Goedemorgen Neculai,
Hartelijk dank voor uw review.
Vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over uw bestelling.
Wij hadden graag van u een melding hiervan ontvangen zodat we het met u hadden kunnen oplossen.
We zullen in ieder geval even contact met u opnemen om te kijken of we u nog ergens mee kunnen helpen.
Team Badplaats
Ik ben erg tevreden met het assortiment van Badplaats en de snelle levering! Vriendelijke bezorgers!
1 June 2026
Jasper
Capelle aan den IJssel
Voor de eerste keer hier wat gekocht En we zijn zeer tevreden was keurig verpakt duidelijke omschrijving wat tegenwoordig er nogal eens aan ontbreekt Dus vijf sterren zeer verdiend
1 June 2026
Rob
Emner Compascuum
Badmeubel met spiegelkast besteld. Alsook nog afvoerplug en Sifon. Hou u vast, in 4 keer geleverd. Laatste levering was de Sifon. Ik mocht blij zijn dat er nog alles bij was. Je kon zomaar de inhoud uit de doos duwen. De doos was gewoon open. Sorry, maar voor mij is deze firma geen aanrader!
David
Diepenbeek
Beste David,
Dank voor uw review.
Het spijt ons te horen dat u uw bestelling in meerdere delen en met schade aan de verpakking heeft ontvangen.
We kampen vervelend genoeg al een aantal dagen met flinke problemen bij onze vervoerder.
Dit is ook mede de reden dat bestellingen op dit moment soms in meerdere delen worden geleverd.
Onze welgemeende excuses hiervoor en wij gaan hierover nog even contact met u opnemen.
Team Badplaats
Zeer goede prijzen en topsnelle levering!!!
Harm
Leeuwarden
Badwand via Homedeco besteld. We misten een rubber bij het scharnier. Gemeld bij Homedeco en badplaats leverde binnen enkele dagen een nieuw scharnier. Top service
Petra
Weert
Snel geleverd en mooie kraan.
29 May 2026
Guido
Bergschenhoek
De spullen zijn snel en correct geleverd.
22 May 2026
Mario Da R.
Barendercht
Overall, good experience. However, color of wood cabinets online were notably different than what we received first time. I sent shipment back and ordered different product. While this caused a delay in my project, the process was all very easy. My money for first order was quickly reimbursed with no problem.
20 May 2026
K
Maastricht
Retourneren loopt heel goed. Inleveren is snel
20 May 2026
Liqun
Rotterdam
Ik heb een bestelling geplaatst en zonder problemen gratis geretourneerd.
19 May 2026
Fatih
Mechelen/Belgie
Goed verpakt is helemaal compleet ziet er goed uit
18 May 2026
T.R
Veendam
Mooie badmeubel goeie omschrijving voor montage
17 May 2026
Anna
Winterswijk
17 May 2026
Michiel
Maasbree
Duidelijke handleiding. Plaatsing dient met twee personen te gebeuren. Mooi en stevig eindresultaat.
16 May 2026
Dominic
Lint
Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer!
Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting.
Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.
Bosscheweg 141 a
5282 WV Boxtel