Alles is prima.
Wij hadden een douchewand gekocht met topklasse, was snel geleverd en volgens boekje gemonteerd en blij mee. Toen we wilde schoon maken sprong spontaan het glas. Na contact keurig ons geld terug gekregen. Fijne service en snel en makkelijk contact
Originele beoordeling
Wij hadden een douchewand gekocht met topklasse, was snel geleverd en volgens boekje gemonteerd en blij mee. Toen we wilde schoon maken sprong spontaan het glas. Na contact keurig een nieuwe gekregen. Deze geplaatst en opnieuw super blij. We zijn ern paar uur niet thuis geweest en komen thuis.....opnieuw alles glas door mijn hele badkamer. We hebben alles volgens de instructies gedaan. Mijn man heeft zich de eerste keer erg verwond met vele snijwonden. Nu wachten we nog op antwoord terug, maar wij hebben er geen vertrouwen meer in. Jammer want hij zag er zo mooi uit, maar na snijwonden en met 4 kinderen in huis voor ons het risico te groot.
De douche cabine sluit niet gied. Hij wsnjelt
Beste Chandra, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over uw aankoop. Wij hadden dit graag direct van u vernomen zodat we het met u op kunnen lossen. In ieder geval gaan we zo snel mogelijk contact met u opnemen om het op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Levering op tijd, duidelijke communicatie en installatie van badmeubel was zeer eenvoudig.
Super Super mooie duschkabine!! Ik ben heel
Badplaats werd door mij gekozen vanwege de juiste maten van de kasten die ik nodig had. Er waren in de aflevering wel de nodige problemen, veroorzaakt door een uiterst slechte prestatie van de vervoerder. Met Badplaats veel contact gehad hierover en dat is perfect verlopen. Korte duidelijke informatie over de status etc.
Zeer mooi produkt heel makkelijk in elkaar te zetten juiste insteuctie erbij helemaal top ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Prima badkamer set zeker ook voor dit budget, met een erg plezierige duidelijke handleiding. Mooie spiegels trouwens.
Zeer te vereden over het product
Beste Jurgen, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Onze producten worden nooit gebruikt verkocht en wij sturen ook nooit geretourneerde producten opnieuw op naar klanten. Wij gaan om die reden ook direct contact met u opnemen om na te gaan wat u precies heeft ontvangen en wat er niet goed is. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Originele beoordeling
De mengkraan is precies al eens gebruikt er ging aan de kraan en aan de afdek plaatjes zwarte celecone en alles was geschonden dat was geen nieuw materiaal
Prachtige kwaliteit voor de prijs
Na wat start problemen en wat communicatie is de douchecabine geplaatst.De douchecabine is mooi en we zijn er tevreden mee.
Beste Dynand, Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze douchecabine niet naar verwachting is verlopen. Het probleem dat u heeft ervaren met de douchecabine was iets dat in het verleden bij een enkele klant is voorgekomen. Destijds hebben wij dit probleem opgelost met onze leverancier en gingen wij er ook niet vanuit dat dit opnieuw zou voorkomen. Wij gaan nogmaals zo snel mogelijk contact met u opnemen om te kijken of we u nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Originele beoordeling
De eerste douchecabine was het glas niet goed de tweede douchecabine werdt geleverd met niet de goede onderdelen dus ook nu weer contact opnemen en wordt het na gestuurd kan je weer wachten terwijl het bij hun bekend is dat de onderdelen niet goed zijn .Dus ik zal ze niet aanbevelen.
Afgelopen week onze badkamermeubel, kolomkast, kraan en douchewand ontvangen. Helaas waren de badkamermeubel en kolomkast niet wat we ervan hadden verwacht. De kraan en douchewand daarin tegen zijn wel van hele mooie kwaliteit! Gelijk de klantenservice benadert en deze hebben mij zeer goed en snel geholpen, dank daarvoor!
Originele beoordeling
Afgelopen week onze badkamermeubel en kolomkast ontvangen. Deze waren beide incompleet en heel erg beschadigd en de kwaliteit is helaas ook niet top.
Prima bedrijf
Snelle levering.
k moest even wennen aan contact via WhatsApp ipv telefoon maar steeds snelle reactie
100% tevreden.
Spullen goed geleverd
Onlangs dat het bestelling op tijd binnen was helaas moesten we zelf paketen naar boven brengen tenzij dat het chauffeur met lift makelijk kon helpen naar boven mee nemen en ten tweede de hogte maat van glas wand en glas deur waren verschillend tenzij op het web staat alles op het zelfde hoogte en omdat ik met monteur all afgesproken kon niet bestelling annuleren anders moest ik monteur kosten betalen en retour koste Ik hoop u hier mee kunnen duidelijk maken voor volgende klan en ik voor volgende aankoop
Beste Maryam, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over uw bestelling en levering. Indien er op etage geleverd moet worden en er een lift aanwezig is, dan dienen wij dit vooraf te weten zoals dit ook op onze website staat beschreven: https://www.badplaats.nl/service/alles-over-verzenden/ Bij sommige (grote) producten zoals een douchecabine is dit namelijk mogelijk. Wat betreft de douchecabine: de glaswanden hebben inderdaad verschillende hoogtes. Dit komt doordat er boven één van de wanden een aluminium profiel geplaatst wordt, wat deel uitmaakt van het ontwerp van de cabine. Dit staat ook in de productinformatie op onze website. We hopen dat dit helpt om wat meer duidelijkheid te geven. Als u nog verdere vragen heeft of als we iets anders voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Nette aflevering
alles ok ,
De slechtste meubels die ik ooit heb gehad
Beste Krzysztof, Hartelijk dank voor uw review op Kiyoh. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Wij hebben even gekeken, maar hebben hier zelf geen bericht of melding van u over ontvangen wat we betreuren. Anders hadden we u direct kunnen helpen en het probleem op kunnen lossen. UPDATE 16-12: Wij hebben de afgelopen week ook 3x geprobeerd contact met u te krijgen, maar helaas zonder resultaat. Zou u wellicht op onze mail willen reageren? Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Ze hebben goed hun werk gedaan
Prima product met de handleiding goed Te bouwen badmeubel
Douche scherm kapot geleverd. Volgende dag gelijk nieuwe opgestuurd gekregen!
Goede service en product
Bosscheweg 143 a
5282 WV Boxtel
Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer! Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.