Goeie site,goeie aftersales en kwalitatief uitermate teleurstellende bezorgdie st

Jammer dat jullie gebruik maken van GLS bezorgdienst

Mooi product voor een mooie prijs en snel geleverd

Mooi product voor een mooie prijs en snel geleverd

Zeer netjes en goed

Goed aangeleverd . Geplaatst beneden in de gang. Moest meerder mensen benaderen om deze deur naar boven te brengen en evt te plaatsen.

Snelle levering en kwalitatief goed

Ik heb 2 wastafelkasten gekocht. Ze werden snel geleverd en waren makkelijk in elkaar te zetten. Staan super mooi onder de wastafel. Erg tevreden.

Snel en correct bezorgd.

Uitstekend geholpen

Kwaliteit kan ik nog niets over zeggen, wordt pas week 35 geplaatst. Bestellen ging uitstekend, en dito klantenservice. Wilde graag op een andere dag laten leveren, was ook geen probleem.

Badkamerkasten

Zeer goede klantenservice. Badkamerset snel ontvangen en met duidelijke instructies. Alles onderdelen zijn genummerd daardoor is het monteren zeer eenvoudig.

Prima, maar....

Makkelijk bestellen. Snelle levering. Goede informatie. Maar een week nadat we de douchewand besteld hadden, was ie op de website ineens 60 euro goedkoper. Erg jammer. Maar goed. Hij staat en is naar verwachting. Blij met eindresultaat.

Net product

Alles keurig op tijd geleverd.Ziet er goed uit echter de montage van deze douchecabine is vrij lastig . de vrij uitgebreide handleiding is geheel in het Engels.Zou plezierig zijn om er 1 in het Nederlands bij te voegen.

Klantenservice maakte het goed na fouten bij levering.

Het product zelf ziet er mooi uit, maar de levering en service waren erg teleurstellend. Er werd een verkeerde kast geleverd en de handgrepen waren in de verkeerde kleur. De levering van mijn badkamermeubel verliep helaas niet vlekkeloos. Er werd een verkeerd pakket geleverd en het duurde enige tijd voordat dit werd opgelost. Ook de handgrepen kwamen in de verkeerde kleur. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen dankzij de hulp van de klantenservice. Ik waardeer de communicatie en de aangeboden compensatie. Bedankt voor het oplossen.

Wasbak kapot geleverd.

Wasbak door GLS kapot aangeleverd. Ik wacht nu op een nieuwe wasbak. Ik hoop dat het met een paar dagen geregeld is zodat we de klus kunnen afmaken. Wordt vervolgd. De nieuwe wasbak is geleverd, in een deugdelijke verpakking, snelle service. De loodgieter heeft het project badkamer kunnen afronden.

Vlotte bezorging, prachtig product

Snel en goed

Alleen het boortje wat er bij zat is waardeloos

Correcte levering

Correcte en vriendelijke levering

I am very satisfied

very fast delivery and good service

slecht

Levering beschadigd - beloofd om nieuwe te leveren - pingpong tussen jullie en transporteur (waar ik als klant niets mee te maken heb) - nalevering (hoop ik) .... Wij zoeken professioneel een firma welke ons kan gaan beleveren met vele sanitair materiaal echter de eerste bestelling loopt al totaal mis. Het zal dus niet 'Badplaats' woren

Mooie douchewand.

Mooie betaalbare douchewand. Snelle levering en goed/veilig in stevige verpakking.

Snelle en goede service

Correcte afhandeling.

Snelle en correcte bezorging. Daarnaast een snel en correct antwoord op mijn verzonden mail inzake de levering.

Blij dat we hem hebben.

Onze eerste keer contact met Badplaats en dat viel niet tegen. Vrijdags douchewand besteld en 's maandags al bezorgd. Na het uitpakken bleek alles, tot het laatste schroefje, aanwezig te zijn, inclusief een handleiding. Nu de douchewand is geplaatst zullen wij daar nog jaren badplezier van hebben. Dus iedereen die hieraan heeft meegewerkt, Onze dank. Jos PS: helaas is er geen mogelijkheid om een foto bij te voegen.

Alles van bestelling tot thuis brengen.

Alles is uitstekend gegaan en t is ee n aanrader

Mooi en stevig kastje

Mijn toilet heeft een enorme upgrade gekregen door de wastafel met kastje. Ik krijg veel complimenten.

Prima produkt voor een prima prijs

Mooie meubels eenvoudig in elkaar te zetten met alle bijgeleverde schroeven , sluitingen etc. Goeie uitgebreide werkbeschrijving waarmee iedereen uit de voeten kan. Bovendien zeer goed verpakt voor transport en dan ook nergens iets beschadigd . Kortom een aanrader !! Chapeau

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer! Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.