Pakket is op tijd geleverd. Ik kreeg op tijd een berichtje dat ze onderweg waren
Maar met GLS …. Eerste pakket bij de voordeur geze terwijl we thuis waren , we wisten ook niet dat er bezorgd zou worden geen melding van gekregen Tweede pakket eerst melding gekregen dat ze kwamen op maandag vrij genomen maar de tijd die opstond was weer weg , uiteindelijk hebben ze donderdag bezorgd en weer bij de voordeur gezet zonder bericht en doos was kapot en aan elkaar geplakt….
Beste Anita, Dank voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de levering vanuit GLS. Vanwege het winterse weer van 1.5 week geleden zijn er afgelopen week veel vertragingen geweest bij GLS. Onze welgemeende excuses hiervoor. Het is in ieder geval niet de bedoeling dat een bestelling met verpakkingsschade wordt bezorgd en hiervan gaan wij ook direct een melding maken. Ook nemen we nog even contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Originele beoordeling
Ik een bestelling gedaan, maar 10 dagen later nog steeds niets ontvangen!
Beste Nienke, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat uw bestelling nog niet is bezorgd. Onze welgemeende excuses hiervoor. Onze vervoerder GLS heeft de afgelopen week flinke vertragingen gehad vanwege het winterweer van de week ervoor. Gelukkig zien wij dat de bestelling vandaag wordt geleverd en wij zullen ook nog even contact met u opnemen om te kijken of we u ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Beschadigd binnen gekomen Na meer dan een week wachten. En nj nog een week wachten voor er een antwoord komt op de retour hiervan.
Beste Frederic, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten en dat deze beschadigd is aangekomen. Bij onze vervoerder GLS zijn de afgelopen week veel vertragingen geweest vanwege het winterweer de week ervoor. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat wij wel binnen 1 uur op de schademelding en retourmelding hebben gereageerd om het zo snel mogelijk met u op te lossen. Wij gaan in ieder geval nogmaals contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Het product online besteld, word thuis bezorgd en ik krijg netjes een bericht met tijdstip van levering. Ik zorg dat er iemand aanwezig is op het adres omdat ik zelf internationaal chauffeur ben en geen standaard 9 tot 5 baan heb. Ook 'even' vrij nemen is niet van toepassing; ik ben de gehele week van huis weg. De bezorgers zijn naar een verkeerd adres gereden, omdat een adres en postcode lezen tegenwoordig moeilijk is. Er ging blijkbaar ook geen lampje branden om even te kijken naar het adres waar ze stonden en te kijken wat het juiste adres is.. Ja, bellen konden ze wel, maar gezien het tijdstip na een 'nachtdienst' stond mijn telefoon op stil. Wanneer je terug belt naar de firma voor het maken van een nieuwe bezorg afspraak, krijg je vervolgens ook nog te horen: "..het zou een stuk schelen als een bezorger belt dat er ook opgenomen wordt.." erg klantvriendelijk en begripvol voor de situatie. Erg jammer.
Beste Chris, Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Het is vervelend om te lezen dat de levering van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen goed dat u speciaal iemand aanwezig heeft laten zijn op het afleveradres en dat het voor u, gezien uw werkzaamheden, niet eenvoudig is om flexibel beschikbaar te zijn. Wij zien inderdaad dat het om een nieuw adres gaat. Vermoedelijk is daar tijdens de bezorging iets misgegaan, waarna de bezorgers u op dat moment telefonisch niet hebben kunnen bereiken. Dat neemt niet weg dat de situatie zorgvuldiger afgehandeld had moeten worden. De opmerking die u vervolgens van de vervoerder heeft ontvangen, vinden wij niet passend. Dit zullen wij dan ook intern bij de vervoerder aankaarten. Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan in ieder geval nog contact hierover opnemen met u. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Levering niet gebeurd toen wagen in de buurt was. Levering dag nadien. 2e deel van de leveting niet samen geleverd. Gebrek aan informatie
Beste Stefaan, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat uw bestelling met vertraging en in delen is bezorgd. Onze welgemeende excuses hiervoor. Vervoerder GLS heeft de hele week te maken gehad met vertragingen vanwege het winterse weer van vorige week. Daardoor zijn veel bestellingen met vertraging geleverd. Wij zijn in ieder geval blij dat inmiddels alles compleet is. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Badmeubel was mooi en goed verpakt en stevig materiaal. Top!
Heel blij met de douchewand! Hij straalt luxe uit voor een mooie prijs!
Snelle levering, direct reactie op email.
Ondanks het weer (pak sneeuw) goed op tijd, zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur en bijrijder.
Graag contact over nieuw kast(deel) wat stuk is.
Beste Maaike, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Wij hadden dit graag direct van u vernomen zodat we het meteen op hadden kunnen lossen. In ieder geval gaan we zo snel mogelijk contact met u opnemen om tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Nadat het badkamermeubel (compleet) besteld was, werd de bestelling in delen geleverd. Wellicht dat de weersomstandigheden voor vertraging zorgden, maar hierover is geen enkele communicatie geweest. Tot op heden bestelling nog niet volledig ontvangen (6 werkdagen, 10 dagen na geplande levering) De meubels zijn deels geleverd. Op dit moment zijn er 2 leveringen geweest (1ste x=sifon en kraan, 2e x wandmeubel/kastje). Wacht nu op wasbak, wasbakkast en spiegel. Kwaliteit van reeds geleverde meubels/materialen lijkt prima.
Beste Rick, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat u uw bestelling in delen en met vertraging heeft ontvangen. Vanwege het winterweer zijn er op grote schaal vertragingen geweest bij onze vervoerder GLS. We gaan er vanuit dat deze problemen op korte termijn zijn opgelost en ik zie ook dat uw laatste pakket vandaag wordt bezorgd. In ieder geval gaan wij direct nog even contact met u opnemen om te kijken of we u nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Goed product, helemaal compleet pakket en montage is een peuleschil,
Super snel en goed advies ivm met douche cabine levering uitstekend Bedankt Bram!!
goede internet pagina en een super service
Prachtig meubel, mooie kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten, onderdelen zijn genummerd. Aanrader!!!
Drie producten kwamen beschadigd aan, maar het team van Badplaats heeft mij enorm goed en heel snel geholpen. De service was uitstekend en alles werd netjes opgelost.
Beste Melih, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat u problemen heeft ervaren met de levering. Wij hadden dit graag op dat moment direct van u vernomen zodat we het meteen met u op hadden kunnen lossen. In ieder geval gaan we zo snel mogelijk contact met u opnemen hierover om het op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
Originele beoordeling
3 stukken zijn beschadigd aangekomen.
Hoewel er bij de vervoerder blijkbaar iets mis was gegaan waardoor een van de pakketten beschadigd was werd dit zeer vlot opgelost. Ook de beantwoording van mail is supersnel ondanks dat zich dit rond de feestdagen afspeelde
Ik heb nog niets ontvangen.
Beste JGJ, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Vanwege het winterse weer zijn er helaas zendingen komen te vervallen, waaronder die van uw. Onze excuses hiervoor. Onze vervoerder heeft afgelopen maandag contact met u opgenomen om een nieuwe leverafspraak te maken. Wij zullen ook nog even contact met u opnemen om te kijken of we u nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Badplaats
De meubels zijn prachtig. Zeker een aanrader.
Prijs levering kwaliteit top
Ondanks feestdagen snelle levering
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Als het klaar is ziet het er goed uit maar er mag nog wel naar de gebruiksaanwijzing gekeken worden want daar heb je een hoge opleiding voor nodig en veel fantasie.
Ik had wat besteld maar verkeerde maat. Is gelijk geannuleerd en ook netjes geld teruggestort. Prima bedrijf.
Bosscheweg 143 a
5282 WV Boxtel
Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer! Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.