Zeer teleurstellende ervaring!

Wastafelonderkasten besteld met uitsparing voor chiffon; werden andere ( zonder uitsparing) geleverd! Bleek dat diegene die ik had besteld en betaald helemaal niet leverbaar te zijn. Ik zou compensatie krijgen als ik deze verkeerde zou houden… en kreeg de vraag of ik de uitsparing niet zelf kon zagen… Belachelijk voorstel. Uiteindelijk was het akkoord dat ze weer werden opgehaald door transportdienst. Duidelijk dat ze hun eigen producten en de voorraad niet kennen.

Goede ervaringen

We hadden besteld en op was op tijd binnen Mooie badkamer. Zeer tevreden

Zéér klantvriendelijk en een geweldige service.

Nadat er iets mis was gegaan met de douchewand tijdens de installatie namen wij contact op met Badplaats. Het probleem werd zeer adequaat en klantvriendelijk opgelost. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Prachtige spullen voor een mooie prijs

Ik heb hier een badmeubel set gekocht. Super kwaliteit en voor een mooie prijs gekocht in de sale. Snelle levering en top service!!

Alles korect zoals afgesproken

Zeer flexibel en behulpzaam!

Ze denken echt met de klant mee, in mijn geval met omruilen van een douche-scherm.

Slecht

Heel moeilijk in elkaar te zetten en geen Hollandse beschrijving er bij dat is minder

Vlot geleverd en goede service!

Bij badplaats een badkamermeubel besteld. Binnen paar dagen al binnen. Netjes geleverd tot in de woonkamer. Nog gebruik gemaakt van de klantenservice. Die was snel te bereiken en heeft alles netjes afgehandeld. Een aanrader!

Product komt overeen met verwachting

Gemonteerd afgeleverd dus geen verkeerd voorgeboorde gaten Type kast is neutraal dus makkelijk te combineren met bestaand meubel ook door greeploze deuren Kan moeiteloos aangepast worden met links of rechts draaiende deuren Betrouwbare bezorgdienst Is niet de goedkoopste in het segment maar geld helemaal waard

Mooi badmeubel,makkelijk te monteren

Mooi badmeubel voor de prijs,makkelijk te monteren en ziet er mooi uit

Goed afgeleverd netjes mail terug gehad en artikelen zijn heel mooi ben er blij mee

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Snelle reactie op vragen. Kwam afspraak na over kontakt wanneer artikel weer op voorraad is. Op tijd geleverd. Vond wel de kleur op de foto afwijkend.

Voldoende keuze, snelle en nette levering, en mooi peoduct. Maakt de badkamer echt af (douchewand essos rookglas)

Super snelle levering

Alles makkelijk te vinden op de website. Snel geleverd alles goed en netjes verpakt. Zo als het er op de foto's uitziet is het in het echt ook. En wat heel fijn is duidelijke beschrijving van de kasten erbij. Al met al een prachtig badmeubel.

Prima !!

Direct contact voor vraag, Snelle levering, alles prima !!

Zeer Tevreden

Zeer tevreden, snelle levering en vlot contact met de klantendienst

De badkamer cabine is geleverd Tevreden . Ben er blij mee

perfect

snel geleverd goede handleiding dus perfect

Prachtig

Ik kocht een wastafel voor in de badkamer. Alles paste prima. En het ziet er goed uit.

Nette prijs, snelle levering aardig bezorgers

Top alleen de prijs wat duur

Goeie service snelle bezorging

Ziet er goed uit.

Zeer tevreden over het product

Makkelijk met retourneren had verkeerde kleur badmeubel geen probleem kon zo omruilen

Verkeerde bestelling geleverd , maar snel en correct opgelost . Bestelling netjes binnen afgeleverd

Goed!

Snelle levering! Leuk badmeubel voor leuke prijs!

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer! Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.