Goede ervaringen met boender outdoor

Deze week een mooie tuinset besteld, binnen 3 dagen in huis. Vriendelijke bezorgers ook en we kregen ook nog tips om de set te onderhouden

Deze week de bestelling gemaakt, binnen 2 dagen in huis. Vriendelijke bezorgers ook.

Top ervaring!

Alles tiptop in orde. Product beantwoordt ook helemaal aan omschrijving en verwachtingen. Bovendien is Gian zeer geëngageerd en reageert hij adequaat op elke vraag.

Prima afhandeling van mijn bestelling: snel en volgens afspraak. Top!

Boender Outdoor levert kwalitatief goede, mooi vormgegeven en betaalbare tuinmeubelen en accessoires. Mijn bestelling is snel in behandeling genomen en alles is conform afspraak geleverd.

Waar voor je geld!

Communicatie met verkoper was uitstekend. Spoedig geleverd en netjes neer geplaatst.

Top geregeld

Vorige week heb ik een zeer goede dining loungeset besteld. Deze werd erg snel geleverd en het contact met de bezorgers was erg prettig. Ik zou Boender outdoor zeker aanbevelen bij een ieder die opzoek is naar tuinmeubelen!

Vriendelijk geholpen

Toen mijn bestelling werd geleverd is daarna het karton netjes mee terug genomen. Erg tevreden over

Levering iets later dan gepland

Mijn bestelling was wat later binnen dan gepland, maar ben wel vriendelijk op de hoogte gehouden en na een week werd de bestelling netjes geleverd!

Goede service en netjes optijd

Zoals de titel zegt

Voor de tweede keer besteld

Wij hadden hier onlangs een aantal tuinstoelen gekocht en nu ook een lounge diningset, wij zijn erg blij met de service van boender, en snel geleverd.

Alles conform afspraak geleverd

Netjes verpakt en uitstekend geholpen

Heel goed geholpen en fijn advies gekregen

Top ervaring

Snel geleverd en vriendelijk personeel, ze namen ook nog het karton voor ons mee

Mooie loungeset

Vandaag werd onze loungeset bezorgd, wat een plaatje en snel geleverd

Snel geleverd en een goede service

Snel geleverd goed gecommuniceerd

De tuinset was snel geleverd, bedankt voor de goede service

Verliep goed

Snel geleverd en vriendelijk personeel

Wij hebben vandaag 8 mooie tuinstoelen voor onze tuintafel ontvangen, wij zijn erg blij met de nieuwe aankoop. En wat een vriendelijke bezorgers

Snelle levering voor een goede prijs

Mooie spullen en betaalbaar

Goed geholpen

Mijn ervaring was top, Gian heeft me super geholpen. wist genoeg zodat ik de juiste tuinset kon vinden. Snel geleverd ook

Vriendelijke bezorgers, blij met mijn nieuwe set

Mooie loungeset helaas was de tuinset iets vertraagd

Heel erg blij met de tuinset, helaas was de tuinset iets later dan verwacht dit werd wel netjes gecommuniceerd

Een garden impressions loungeset hier besteld, heel erg tevreden met de set en de snelle levering. Ook waren de bezorgers erg vriendelijk

Onlangs een madison parasol besteld, binnen 3 werkdagen geleverd. Top service ook

Oostdijk 25

3077 CP Rotterdam

Over Boender Outdoor Tuinmeubelen

Bent u op zoek naar tuinmeubelen? Ontdek onze unieke collectie en bestel eenvoudig tuinmeubelen tegen de beste prijs.