Laden reviews...
100 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat levering snel verloopt en het personeel vriendelijk is. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en de prima kwaliteit voor de prijs. Er wordt regelmatig benadrukt dat dozen netjes worden afgeleverd en dat service betrouwbaar is. Over het geheel genomen ervaren klanten Boender Outdoor als een betrouwbare leverancier van tuinmeubilair.
Ontzettend mooie, leuke tuinset en een prachtig tuinkleed. Heel blij mee !!
18 July 2026
Rianne
Numansdorp
spulletjes snel binne gekregen
16 July 2026
Ricarco
Puttershoek
ik kreeg snel mijn tuinset, gebracht door twee vriendelijke bezorgers. de set is van goede kwaliteit en staat mooi in mijn tuin
16 July 2026
Frieda
Dokkum
snel mijn barbecue spullen ontvangen
Quinten
Blaricum
Werd van te voren gebeld toen ze aankwamen, werd zorgvoldig geplaatst.
Sahid
Rotterdam
Snelle levering, vriendelijke eigenaar
Frans
Dongen
Mijn ervaring met Boender is uitstekend. Levering en communicatie verloopt uitstekend. Bij de installatie was even iets misgegaan, de communicatie was erg persoonlijk en direct. Ze deden er alles aan om het goed te doen. En dat is ook helemaal gelukt. Bedankt!
Coos de Vries
Zwolle
Er bleek dat een artikel toch niet op voorraad was waardoor het een week langer duurde, werd wel netjes over gecommuniceerd
Patries
Vriendelijke bezorgers
4 July 2026
Michael
Rockanje
Was netjes verwerkt en afgeleverd
4 July 2026
Trudy
oostvoorne
Netjes geleverd en vriendelijke bezorgers
2 July 2026
Anne
Arnhem
Ik heb vandaag mijn loungeset ontvangen, duurde iets langer dan verwacht maar werd netjes over gecommuniceerd. aardige eigenaar ook. ik kom hier zeker nog terug
2 July 2026
Filippo
Papendrecht
levering was optijd
30 June 2026
Jeanette
Uden
De bestelling kwam snel binnen, nu lekker barbecuen
29 June 2026
Sven
IJmuiden
Ik heb hier een garden impressions loungeset besteld, hij valt heel goed in de smaak. en is netjes geleverd optijd
29 June 2026
G.
Eindhoven
Gewoon goed
Leendert
Maastricht
Ik heb hier een mooie tuinset besteld met 8 stoelen, levering was snel geregeld. via de mail kregen we een afspraak bevestiging en er werd van te voren gebeld als ze er bijna waren. ik kom hier zeker nog een keer terug
Joep
Steenbergen
maanden gewacht op mijn kussens. En steeds opnieuw mails moeten sturen. En komen pas in actie na dat je er zelf achteraan gaat. Zeer slechte service!
Beveelt niet aan
Laurent
Eindhoven
Dank voor je review.
We vinden het jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt ervaren. We zijn een klein bedrijf, waardoor we niet altijd direct kunnen reageren zoals je misschien zou verwachten. Desondanks hebben we je meerdere keren per e-mail voorzien van updates over je bestelling en de status daarvan.
Daarnaast hebben we ook aangegeven dat er bij de fabrikant van Madison op dat moment productieproblemen waren, wat invloed heeft gehad op de levertijd waar wij zelf geen directe controle over hebben.
Ook hebben wij meerdere keren aangeboden om het bedrag terug te betalen, omdat dit voor ons uiteraard geen probleem is en wij graag meedenken in een passende oplossing.
We begrijpen dat wachten vervelend is en we hebben ons best gedaan om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Het is daarom jammer dat dit alsnog tot een negatieve review heeft geleid.
Mocht je nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan staan we uiteraard nog steeds voor je klaar.
vriendelijke bezorgers, en gingen zorgvuldig te werk. goed gecommuniceerd over de zending. ik kom zeker hier terug
26 June 2026
Ada
Goes
top
26 June 2026
Peter
Apeldoorn
Zending was iets later, maar netjes over gecommuniceerd.
25 June 2026
ivanka
Grashoek
Mooie loungeset gekocht, netjes neergezet in de tuin. top gasten
25 June 2026
Marco
Maasdam
Wij hebben onlangs een mooie loungeset besteld en geleverd gekregen, wij hebben gekozen voor levering plus montage. De jongens hebben netjes de loungesets geplaatst en al het karton meegenomen waarvoor dank!
24 June 2026
Desiréee
Schijndel
mijn parasolhoes was snel binnen
24 June 2026
Joyce
Spankeren
Bent u op zoek naar tuinmeubelen? Ontdek onze unieke collectie en bestel eenvoudig tuinmeubelen tegen de beste prijs.
Oostdijk 25
3077 CP Rotterdam