Beste prijs

Snel levering.

Handig

Ik plaatste mijn bestelling eergisteren en hij zou vandaag moeten komen alles in duidelijk toen ik hem bestelde en ik krijg duidelijke berichten over wat ik moest verwachten.

Aanrader !!

Fijne bedrijf , goed bereikbaar uitstekend service die zijn belofte ook na komt !

‘Vriendelijke mensen, een nummer die je kan bereiken en vele extra’s erbij zonder erom gevraagd’

Bij binnenkomst een kopje koffie aangeboden gekregen, het voelde meteen vertrouwd! Snelle service, vriendelijke mensen en een mooie prijs voor een goede fiets. Ook de extraatjes waar ik niet om vroeg erbij gekregen! Bedankt

Mijn ervaring is goed Snelle reactie ,levering en vriendelijk

Hele fijne communicatie en goed geholpen.

Eerst heel goed contact over de app gehad en daarna zijn we heel goed ontvangen bij de showroom en zijn we heel goed geholpen. Dezelfde avond hadden we de farbikes nog thuis staan.

2 x Fatbikes V8 C80 Pro besteld binnen een dag geleverd, mijn zonen zijn zo blij en de klantenservice was geweldig toen ik een vraag had.

Levering op dezelfde dag, zeer behulpzaam bedrijf, vriendelijke service. Zeer tevreden.

Super contact via WhatsApp, snelle levering!

Na heel wat slechte reviews te hebben gelezen over andere partijen die Fatbikes verkopen terecht gekomen bij Volt Bikes. En wow, super fijne communicatie. Mega snelle levering. Had een beschadiging op Achterzitje bij levering, gemeld en dag later nieuw Achterzitje ontvangen! Gewoon top! Fatbike nodig? Koop bij Volt Bikes!

Een bedrijf die weet hoe het moet

Na 2 dagen zoeken en de bomen door het bos niet meer zien vond ik gelukkig Voltbike gisteren tegen een uur of 11. We waren opzoek naar een goeie en mooie fatbike voor onze zoon. Waar andere bedrijven hier in de buurt niet eens de moeite namen om ons netjes te woord te staan reageerde Voltbike vrijwel direct op al mijn vragen. Niks was te gek. Ik vroeg of de fatbike vandaag geleverd kon worden. De medewerker vroeg naar onze woonplaats waarna hij aangaf dat hij zijn uiterste best ging doen. Maar dat het wellicht uiterlijk woensdag zou kunnen worden afhankelijk van de bezorgdienst. Wij hadden gekozen voor afgemonteerd leveren en hadden hier dan ook alle begrip voor. Het contact verliep super soepel en na een kort gesprek over mijn zoon waarom ik het fijn zou vindenn dat hij de volgende dag zou binnen komen zei de medewerker uw zoon krijgt er van ons een telefoontasje bij :) Wij waarderen dit enorm. Zelfs een luisterd oor hebben ze. Prachtig. Rond een uur of 14 kreeg ik van Voltbike een bericht dat hij was meegegaan met de bezorgdienst en dat ik een mail dinsdag of woensdag ochtend kon verwachten voor de levering. Vanmorgen stond ik op en hoe geweldig dat Voltbike er echt alles aan heeft gedaan om vandaag te leveren want de mail zei hij is onderweg. Vandaag om 15.15 is de fatbike geleverd en wat een ontzettend dikke bike is het. Alles erop en eraan en super gemonteerd. Onze zoon straalde en is inmiddels lekker aan het toeren op zijn geweldige fatbike waar hij zelf hard aan mee heeft gespaard BEDANKT met een hele grote B. Hier kunnen heel wat bedrijven wat van leren.

Uit stekend

Wij hebben verschillende modellen proberen ui te testen en we werden vriendelijk ontvangen goede service en 2 mooie fat bikes gekocht

Super snelle levering

Erg blij met de snelle levering

Geweldig!!

Goed bereikbaar telefonisch. Mooie zaak. Alles op voorraad. Goede uitleg. Toffe eigenaren. In een woord: Top.

Goed, maar minimaal onduidelijk

Bij bestellen stond "voor 15:00, volgende werkdag in huis", maar als je op een zondag besteld, heb je het niet op maandag, wat toch echt de eerstvolgende werkdag is. Ze bedoelen "op werkdagen voor 15:00, volgende werkdag in huis"... maar dat staat er niet ;) anders kregen ze 5 sterren

Snelle service Snelle reactie Super Snelle levering met track en trace

Dank je wel!❤️

We zijn zeer tevreden! Er werd snel gereageerd op de bestelling! De levering was de volgende dag al! De fatbike is in perfecte staat! Mijn kind is er blij mee! Bedankt voor alles! ❤️❤️❤️

Een goed en vriendelijk bedrijf.

Goed geholpen ,aardige mensen en als er iets is kun je ze altijd appen.

Uitstekende service,altijd goed bereikbaar.

Leuke mensen

Contact was prima in orde

Belde met een probleem over mijn fiets Legde het probleem uit. En binnen 5 minuten probleem opgelost

Kwaliteit en service keurig

Goedemiddag geholpen zoals altijd, prijs en kwaliteit en service keurig!

Snel en netjes geleverd . Producer super!

Heel tevreden!

Uitstekend, gastvrij en vrijblijvend E-bikes testen

Één uitstekend bedrijf. Zeer gastvrij en op het gemak E-bikes testen zonder opdringerige verkopers. Ook voor de 50 plusser mooie fietsen met trapondersteuning voor een fractie van de prijs vergeleken met de reguliere E-bikes winkels. De door ons aangeschafte Engwe fietsen komen er in alle reviews op internet zeer goed uit de test. Ga gewoon eens een keertje langs in Halsteren en laat je verassen door de kwaliteit en prijs. Ook voor Fat bikes een aanrader. Standaard één jaar garantie!

Top service!

De technische ondersteuning verloopt vlot en goed!

Super service en vriendelijke bediening

Vang 10-A

4661 TX Halsteren

06 206 49 737

Over Volt Bikes

Volt Bikes is dé fatbike specialist van Nederland en België. Ontdek ons gevarieerde assortiment modellen dat perfect aansluit op al je avontuurlijke behoeften. Van Ouxi fatbike, EB fatbikes, V20 fatbikes tot Windgoo vouwfietsen, Voltbikes.nl heeft het allemaal. Bij Volt Bikes begrijpen we dat je niet kunt wachten om eropuit te gaan met je nieuwe e-bike. Daarom garanderen we een snelle levering. Vaak de volgende dag al. En als het écht meezit, dezelfde dag al. Als je geen zin hebt om zelf te monteren, bieden we ook de mogelijkheid om je fiets gemonteerd te laten bezorgen. De fatbike wordt dan professioneel gemonteerd en gecontroleerd door minimaal twee personen. Daarnaast kun je ook jouw elektrische e-bike kopen en direct ophalen bij een van onze showrooms, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe aanwinst. Betaal eenvoudig met iDEAL, Alma, Klarna, In3, SprayPay, Bancontact, Apple Pay, creditcard of PayPal. Bekijk hier alle fatbikes.