Top bedrijf

Afgelopen donderdag naar dit mooie bedrijf geweest zeer vriendelijk personeel fatbike uitgekozen, accessoires erop laten zetten klaar terwijl je wacht met een bakje koffie en daarna op de bike richting huis 22 km bike rijd en zit perfect. Al met al zeer fijn bedrijf!

Goede uitleg en absoluut niet te opdringend

Helemaal top en netjes . Echt goede uitleg

Snel geleverd zoals afgesproken !

Fijn dat er een fysieke winkel is en dat op voorraad ook echt op voorraad is. Binnen 1,5 de fatbike thuis en gemonteerd. Keurige bezorger. Gewoon heel tevreden

snelle levering heel vriendelijk

Snel in huis

Goedkoop en degelijk

Goede service!

We zijn zeer goed en snel geholpen en kregen een duidelijke uitleg bij de aankoop van de V8 pro. Echt een aanrader!

2 Engwe E26 e bikes bestelt aangegeven op zaterdag leveren maar naar overleg vrijdag avond al bezorgd! Super fijn contact met de klantenservice en de bezorger was ook vriendelijk en duidelijk en zeer mooi op tijd! Super goede ervaring kan Voltbikes zeker aanraden als je opzoek bent naar een betaalbare e bike!

Goede service en snel om 4uur besteld en 7uur dezelfde avond nog geleverd. Komen teminste de afspraken wel na.

Beste service.

Voor de beste service ga je naar voltbikes. Family bike gekocht, met veel plezier. Geen 1 vraag is teveel, altijd een net en behulpzaam antwoord en reageren binnen enkele minuten! Service is uitstekend!

Super !

Ik ben 3 weken bezig geweest met een bedrijf elders. Na deze 3 weken was ik er klaar mee en kwam ik online bij jullie terecht. Toen na 2 dagen mijn fiets geleverd werd, kon ik het haast niet geloven haha .. super snelle service ! Heel blij mee !

Vriendelijke service

Wij zijn naar de showroom geweest en konden de fatbike direct meenemen werd direct netjes in orde gemaakt

Staan altijd voor je klaar

Heel goed geholpen, vriendelijke mensen.

Gewoon geweldig

Vandaag besteld morgen in huis( limburg) Super service

Een geweldige ervaring met dit bedrijf

Heb ze eerste instantie gebeld om mijn fatbike op voorraad was die ik graag wou hebben. Ivm dat ik bij mijn vorige bestelling bij la Souris er bij de bestelling werd aangegeven dat het daar binnen 5 dagen werd geleverd uiteindelijk werd ik door ze gebeld dat de fiets pas over 3 maanden geleverd kon worden. Dat ter zeiden. Hier bij voltbikes gebeld Ja, het is de laatste en we doen er gratis een telefoon houder bij omdat u zo een slechte ervaring had bij la Souris. Ze zeiden je fiets kom over 2 dagen binnen. Volgende dag werd ik gebeld we kunnen het vanavond al bezorgen. Prima service!

Super tevreden

We hebben verschillende modellen kunnen uitproberen en ze waren super lief en een goede service

Perfecte service

Super vriendelijke personeelsleden en gedegen advies

Fietsen snel en vakkundig geleverd. Ook telefonisch contact was snel en vriendelijk . Volt bike echt een aanrader

perfect

snelle levering en mogelijheid tot snel en juiste communicatie

Prima bestelling gedaan 2 dagen levertijd

Ik wacht echt op mijn bestelling

Ik wacht echt op mijn bestelling. Ik heb geen bericht van jullie ontvangen.

Top ervaring

Ben heel erg goed geholpen met het uitzoeken van een bike, hij is netjes de volgende dag gemonteerd geleverd , ben er super blij mee. Fietst ook heerlijk ! Bedankt

Niet gekregen wat ik heb besteld!!!

Niet gekregen wat ik heb besteld! Krijg je te horen sorry verkeerd gepikt vervolgens het product niet op voorraad dan wil ik mijn geld terug en moet ik de 5.95€ verzendkosten ook nog eens zelf betalen coor een product wat ik niet heb besteld !. Nee geen aanrader vanuit mijn

Fast and easy transaction

Amazing team

Als Goed ervaren konden alle fatbike.s uit testen voor we de goeie te pakken hadden. Uitleg over de fatbikea.s was ook goed

Snel en meedenkend!

Ik had een fatbike gehaald en ze belden snel terug voor een afspraak om te leveren. Heb verteld dat in ploegendienst werk en Meneer aan de lijn denkt mee. Toen mn fatbike arriveerde was ketting los en had ze gebeld. Meneer bood aan te videobellen zodat hij me direct mee kon helpen. Heeft zelfs goede tips gegeven hoe ik mn fatbike beste kon onderhouden.

Vang 10-A

4661 TX Halsteren

06 206 49 737

Over Volt Bikes

Volt Bikes is dé fatbike specialist van Nederland en België. Ontdek ons gevarieerde assortiment modellen dat perfect aansluit op al je avontuurlijke behoeften. Van Ouxi fatbike, EB fatbikes, V20 fatbikes tot Windgoo vouwfietsen, Voltbikes.nl heeft het allemaal. Bij Volt Bikes begrijpen we dat je niet kunt wachten om eropuit te gaan met je nieuwe e-bike. Daarom garanderen we een snelle levering. Vaak de volgende dag al. En als het écht meezit, dezelfde dag al. Als je geen zin hebt om zelf te monteren, bieden we ook de mogelijkheid om je fiets gemonteerd te laten bezorgen. De fatbike wordt dan professioneel gemonteerd en gecontroleerd door minimaal twee personen. Daarnaast kun je ook jouw elektrische e-bike kopen en direct ophalen bij een van onze showrooms, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe aanwinst. Betaal eenvoudig met iDEAL, Alma, Klarna, In3, SprayPay, Bancontact, Apple Pay, creditcard of PayPal. Bekijk hier alle fatbikes.