Uitstekende service en snelle bezorging!

Mijn nieuwe e-bike was binnen 24 uur, zoals afgesproken, bezorgd. Goed in afgemonteerd en met gratis accessoires erbij gekregen! Ik ben helemaal happy.

Super bedrijf Om 10.30 besteld en om 11.45 geleverd

Echt een aanrader Fatbike Thuis geleverd in 2 uur Goed bereikbaar en ik werd heel goed geholpen En geïnformeerd !!!!! Fatbike echt keurig afgeleverd zo als afgesproken Ziet er echt gaaf uit. Ik ben echt 200 % tevreden En zal jullie echt aanbevelen bij vrienden en familie Thnx mannen

Fijn bedrijf helpen je altijd als je wat te vragen hebt! !

Klantvriendelijk en fijne service!

Erg vriendelijk, snel handelen en goede service

Fiets heeft 2 maanden stil gestaan bij een fietsenmaker, na die 2 maandan de fiets op moeten halen omdat ze hem niet konden maken. Daarna besloten naar voltbikes te bellen en om advies vragen. Ik benaderde ze met mijn laatste hoop voor de fiets, en ze hebben even meegekeken naar mijn fiets met simpelweg videobellen, en ze wisten meteen wat er mis was. Ze hebben vertelt wat ik moest bestellen en hoe ik hem moest repareren. Ze waren vriendelijk en service gericht. En ik kan eindelijk weer fietsen:)

Zeeeeeeeer tevreden!!

Top service , to communicatie , top levering !! Medewerker heeft me ook geholpen om fietsplan procedure af te ronden , ik ben zeeeeeeer tevreden !!

Heel goede bedrijf

Ik had hier onderdeel voor mijn fatbike besteld. Ik kreeg echter niet op mijn fiets door een probleem bij mij eigen fiets dus ik had contact op genomen heb wat foto’s gestuurd en kreeg goede uitleg hoe ik het kon doen. Heel vriendelijk personeel en heel goede service ben blij met deze bedrijf.

Top hulp

De fatbike deed het niet meer, Meneer die mij te woord heeft gestaan heeft bepaalde stappen met mij doorlopen en hij wist al na een paar stappen wat het probleem was. Hij is heel heel kundig en ook zeer vriendelijk. Bedankt voor de zeer snelle en kundige hulp. Met vriendelijke groeten Marc

Ik had een error op me fatbike scherm ik werd heel goed en stapvoorstap geholpen (ik kon zelfs videobellen) daarna had ik een probleem met de snelheid werd daar ook gelijk mee geholpen. Fatbikes 10/10 klantenservice 10/10

Smorgens besteld en smiddags in huis. Per abuis verkeerde oplader meegekregen maar ook dat wordt netjes opgelost. Na een zeer grote teleurstelling bij een ander bedrijf. Zijn we nu op goede recensies afgegaan. 5 sterren voor de service, vriendelijkheid en mee denken tijdens het bestelproces. Dankjulliewel! Hopelijk mag hij er lang van genieten.

Top service!

Fatbike gekocht voor mijn zoontje, en vervolgens een top service!

aanrader

klantvriendelijk, en goede service

Ik nog niks ontvangen

Slecht Oder ooi

Super!!! Een echte aanrader.

Super snelle levering en met top service

Betrouwbaar en goed

Fiets eerst mogen proberen en daarna in de doos meegekregen. Wij moesten hem opsturen en de monteur deed per facetime voor hoe hij in elkaar gezet werd. Super handig en gemakkelijk om zelf te doen. Echt zijn geld drie keer waard.

Tevredenheid 100%

Goede en eerlijke service. Leverinq volgens afspaak. Zeer vriendelijke mensen. Een echte aanrader voor wie een fadbike wil kopen.

Doet wat het op de website vermeld, Levering binnen 24uur! Snelle bevestiging.

Super service

Super service en harstikke vriendelijk klanten service bedankt voor alles

Super bedrijf

Super snelle levering,super snel antwoord op watsapp,telefonisch contact geen wachtrij,smorgen fatbike besteld smiddags al gemonteerd voor de deur. Jonge man die het kwam brengen super vriendelijk alles uitgelegd,bestel nu alles bij voltbikes toppie

Goede en snelle service

We hebben ondertussen onze 2 fiets bij Volt Bikes gekocht. Tijdens de eerste levering bleek een van de banden niet in orde te zijn en hier werd direct een nieuwe voor opgestuurd. Bij de tweede had de chauffeur een vergissing gemaakt met het aflever pakket en de verkeerde lader bezorgd. Dit is ook snel opgelost door de juiste op te sturen.

Super vriendelijk en behulpzaam

Goed geholpen met de de keuzes super snelle levering en de uitleg bedankt

Prettige verkopers

Goede uitleg Goede service

Zeer behulpzaam

Vriendelijke, nette, behulpzame mensen die er werken. Zeer tevreden!!

Alles is top

De jongens zijn vriendelijk, professioneel, betrouwbaar en behulpzaam

Mijn ervaring met de jongens was prima. De jongens zijn heel goed bezig. De uitleg en instructies waren duidelijk. Ik kreeg hoge korting voor de aanschaf van een scherm omdat de andere kapot was gevallen. Ze zijn altijd bereid om te helpen. De locatie was ook was ook prima

Vang 10-A

4661 TX Halsteren

06 206 49 737

Over Volt Bikes

Volt Bikes is dé fatbike specialist van Nederland en België. Ontdek ons gevarieerde assortiment modellen dat perfect aansluit op al je avontuurlijke behoeften. Van Ouxi fatbike, EB fatbikes, V20 fatbikes tot Windgoo vouwfietsen, Voltbikes.nl heeft het allemaal. Bij Volt Bikes begrijpen we dat je niet kunt wachten om eropuit te gaan met je nieuwe e-bike. Daarom garanderen we een snelle levering. Vaak de volgende dag al. En als het écht meezit, dezelfde dag al. Als je geen zin hebt om zelf te monteren, bieden we ook de mogelijkheid om je fiets gemonteerd te laten bezorgen. De fatbike wordt dan professioneel gemonteerd en gecontroleerd door minimaal twee personen. Daarnaast kun je ook jouw elektrische e-bike kopen en direct ophalen bij een van onze showrooms, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe aanwinst. Betaal eenvoudig met iDEAL, Alma, Klarna, In3, SprayPay, Bancontact, Apple Pay, creditcard of PayPal. Bekijk hier alle fatbikes.