Snel en goed geleverd

De onderdelen zijn snel geleverd !

De onderdelen zijn snel geleverd !

De service is wel goed

De schrem die geeft de hele tijd dat de batterij leeg is maar de batterij is gew vol en ik heb andere scherm der op gereageerd geeft gewoon dat de batterij vol is dus ik denk er is iets fout met die schrem die ik heb gekocht

Product was perfect maar een dag later ontvangen

Product was perfect maar een dag later ontvangen

Top bedrijf

Snelle levering en vriendelijke kantenservice.

Goed bedrijf met goede service

Ontving de verkeerde controller en na whatsapp contact waarbij meegedacht werdt en ik de goede kreeg. Werdt dit kosteloos omgeruild. Top service en goed advies. Ze hebben er verstand van. Mvg Jan

Helemaal top

Ze waren behulpzaam en snel alles geregeld! Topper zijn het ze staan je netjes te woord en alles was snel binnen.

Fantastisch geholpen

Na een fout melding op het display leek het een motor storing. Maar via face time mee te kijken is de fout melding gelukkig opgelost. Heel fijn.

Perfect geholpen.

Zomaar binnengelopen voor wat info. Vriendelijk en ze namen de tijd en keurig met kennis geholpen. Uiteindelijk rijdend naar buiten op een C80 PRO met een lach op gezicht.

Fantastisch !!!

Ik was op zoek naar een fatbike voor mijn zoontje. Deze stond niet op de website, maar na telefonisch contact werd ik direct geholpen. Binnen drie dagen kon ik de fiets al ophalen! Supervriendelijke en klantgerichte mensen, echt professioneel. Echt een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

Fast delivery good quality and perfect customer service

Fast delivery good quality and perfect customer

TOP fiets

Dit is een fantastische fiets! Ik raad hem iedereen van harte aan!!! De E26 is van zeer hoge kwaliteit en stevig gebouwd,

Goed bereikbaar via telefoon en whatsapp, snelle bezorging, mooi product

Het was snel geleverd

Het was heel snel geleverd het was goed verpakt geen schade en de fatbike rijd heerlijk De volgende bike koop ik zeker weer hier!

Gebeld, fiets was op voorraad

Fiets opgehaald in winkel. Netjes geholpen.

Geweldig.

Ik ben super geholpen. Me fatbike deed het niet meer. Maar via een vriendelijke man deed die het weer! Helemaal super

Wat een service, in de ochtend besteld, nog geen half uur later een telefoontje gekregen dat ze hem in de avond al zouden leveren! Zo gezegd zo gedaan. Super goed uitgelegd hoe alles werkt aan de deur, vriendelijk !

Klantvriendelijk, snelle levering

Vragen werden meteen beantwoord. Telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer tevreden !!!

Goede communicatie via tel. Wassap, komen hun afspraken na. In het kort Topservice !!

Defecte binnenband (24x4 Fatbike V20 Max) - bestelling nr. 21698

Geachte Volt Bikes, Mijn naam is Mohammed Abdulmalek en ik heb bij u een bestelling geplaatst met nummer 21698. Ongeveer een week geleden heb ik bij u een binnenband (maat 24x4, voor de Fatbike V20 Max) besteld en deze heb ik twee dagen geleden ontvangen. Gisteren heb ik mijn fiets naar de fietsenmaker TCS Fietsen in Soesterberg gebracht om de nieuwe binnenband te laten monteren. Tot mijn spijt liet de fietsenmaker mij vanochtend zien dat de binnenband direct een lek (gat) heeft en lucht verliest. Dit betekent dat de binnenband niet goed functioneert en waarschijnlijk al defect geleverd is. Ik zou graag willen weten of dit onder de garantie valt en of u voor mij een vervangende binnenband kunt opsturen of een passende oplossing kunt aanbieden. Aangezien het product direct bij eerste gebruik defect bleek te zijn, lijkt het mij dat ik hier niet verantwoordelijk voor kan worden gehouden. Ik voeg indien nodig foto’s of een video van het probleem toe. Ik hoor graag van u wat de vervolgstappen zijn. Met vriendelijke groet, Mohammed Abdulmalek Bestelnummer: 21698

Ben van tevoren gebeld dat ze gaan fiiets leveren, bezorger is op tijd geweest en tijd genomen om alles uitleggen we zijn zeker tevreden en heb mijn zusje ook verteld om voor haar kinderen hier bestelen

degelijke standaard voor fatbike

Standaard is gemonteerd Was eigenlijk te lang maar opgelost. En jammer dat er helemaal geen bevestigings materiaal bij zit. Verder ziet de standaard er degelijk uit Mvg suzan

Correcte snelle levering

Website kan beter, door goed aan te geven welke onderdelen bij welke fatbike gebruikt kunnen worden. Verder prima winkel

Zo een top service! Er was iets mis gegaan met de levering maar dit is zo goed opgepakt! Ik raad iedereen Voltbokes aan als je waarde hecht aan klantvriendelijkheid, servies en snelheid!

Vang 10-A

4661 TX Halsteren

06 206 49 737

Over Volt Bikes

Volt Bikes is dé fatbike specialist van Nederland en België. Ontdek ons gevarieerde assortiment modellen dat perfect aansluit op al je avontuurlijke behoeften. Van Ouxi fatbike, EB fatbikes, V20 fatbikes tot Windgoo vouwfietsen, Voltbikes.nl heeft het allemaal. Bij Volt Bikes begrijpen we dat je niet kunt wachten om eropuit te gaan met je nieuwe e-bike. Daarom garanderen we een snelle levering. Vaak de volgende dag al. En als het écht meezit, dezelfde dag al. Als je geen zin hebt om zelf te monteren, bieden we ook de mogelijkheid om je fiets gemonteerd te laten bezorgen. De fatbike wordt dan professioneel gemonteerd en gecontroleerd door minimaal twee personen. Daarnaast kun je ook jouw elektrische e-bike kopen en direct ophalen bij een van onze showrooms, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe aanwinst. Betaal eenvoudig met iDEAL, Alma, Klarna, In3, SprayPay, Bancontact, Apple Pay, creditcard of PayPal. Bekijk hier alle fatbikes.