Score: 8

Snelle levering, keurig ingepakt!

Score: 10

Duidelijke site.Snel bevestigd en mogelijkheid om de bestelling te volgen. Snel bezorgd.

Score: 10

De bestelling en betaling verloopt vlot, evenals de verzending. Het product is zoals weergegeven op de foto en zoals beschreven. Ik heb een zeer gelukkige dochter en u hebt een zeer tevreden klant bij.

Score: 6

Website vind ik wat ingewikkeld en onduidelijk. Verzending wat traag. Verder prima

prima website, snelle service

Top bedankt

Score: 10

Er werd actief meegedacht i.v.m. een snelle levering voor een verjaardag. Tevens is men zo vriendelijk geweest om het cadeau in te pakken, terwijl wij waren vergeten dit aan te geven bij de bestelling. We zullen in de toekomst zeker nog iets bestellen. Bedankt!

Bestelling snel afgeleverd

Score: 10

Goede en snelle levering. Prachtig speelgoed waar mijn zoontje lekker mee kan spelen.

Score: 8

Super goede afhandeling nadat we de verkeerde kleur koffertjes geleverd gekregen hadden dan die we besteld hadden..

Score: 10

Goede en snelle levering van mooie producten!

Score: 8

Bij kadoverpakking handiger verpakking los bijleveren, mooi ingepakt hoor, maar als je inhoud wil controleren op juistheid, niet handig...

Score: 10

Snelle transparante afhandeling, mooi ingepakt. Ga zo door!

Score: 10

Perfecte service. Pakje kwam keurig verpakt aan en zelfs het pakje zat al netjes in het cadeaupapier.

Score: 10

Snelle service en mooi ingepakt (fijn dat er zelfs mooie labeltjes aan vast werden gemaakt om de cadeautjes uit elkaar te kunnen houden zonder ze uit te hoeven pakken)

Score: 10

Wederom snelle service, leuke producten en met zorg en aandacht ingepakt. Dit was niet mijn eerste aankoop bij 3 vosjes en zal ook zeker niet de laatste zijn!

Score: 10

De bezorging ging erg vlot. Het pakje was erg mooi ingepakt. Helemaal goed. super tevreden

Score: 10

Snelle en duidelijke service. Werd direct teruggebeld nadat ik om extra informatie vroeg. Pakketje werd volgende dag al bezorgd.

Snelle en goede serves.

Snelle verzending.

Snelle levering, mooi ingepakt

Score: 10

Heel tevreden..Op tijd geleverd en feestelijk verpakt en ook de tekst stond op n mooie kaart. de ontvanger was er erg mee in zn nopjes.

Score: 10

Snelle levering, netjes ingepakt.

Score: 10

Leuke artikelen, snelle levering!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.