Score: 10

Snelle en goede service. Prachtig ingepakt met schattige labeltjes erbij. Ik koop er altijd als ik voor kinderen iets mag kopen. Mooie producten, vooral van: en mooie producten. Er mogen alleen wel weer wat meer jellycat dieren komen, er was eerder meer keuze. En misschien meer voor grote kinderen en spelletjes. Maar er is nu meer moois te vinden dan bij andere winkels.

Zeer goede service!

Goede service en snel.

Score: 10

Een overzichtelijke site. Bestelling gedaan voor mijn dochters verjaardag. Het pakketje kwam op tijd, keurig in een doos en ingepakt in cadeaupapier. Een fijne service die je als optie kunt kiezen. Mijn dochter was erg blij met haar cadeau. Ik zou mijn omgeving deze site willen aanraden. Jullie hebben een leuk assortiment speelgoed , van een goede kwaliteit.

Score: 8

Fijn dat de cadeaus al ingepakt waren.

Score: 10

Top service de zelfde dag nog verzonden.Betreft product een origineel leuk cadeau mijn kind was helemaal happy!

Score: 10

Mooi ingepakt, snelle verzending, overzichtelijke webshop

Score: 10

De allerleukste spulletjes... in elk budget! Superservice, netjes ingepakt, verzendkosten okee. Ik kom elke keer terug 😊

Score: 10

Mooie producten, zijn super leuk ingepakt zonder dat ik hier extra voor hoefde te betalen. Ze geven net even meer service dan je verwacht

Score: 10

Wat een fantastische service! Ik was op zoek naar een specifieke poppenwagen in een specifieke kleur. *** was zo vriendelijk om een foto te mailen van de poppenwagen. Vervolgens heb ik deze in de webshop besteld. De volgende dag kreeg ik de poppenwagen mooi ingepakt thuis bezorgd. Super!!

Score: 10

De bestelling werd snel en in goede staat afgeleverd.

Prima snelle levering . Mooi verpakt

Score: 10

Keurig geinformeerd over beschikbaarheid gewenst artikel, nadat het eerst niet voorradig was. Snelle levering, verzorgd pakket (ingepakt).

Score: 10

Super snel geleverd en leuk ingepakt!!!

Score: 10

Snelle levering en goed product Ook een goede prijs

Score: 10

Het bestellen verliep soepel en ik kreeg duidelijke en gedetailleerde informatie over wanneer ik mijn pakketje kon ontvangen. Middels e-mail en sms werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.De bestelling arriveerde zeer snel: na bestelling op donderdagavond rond 23.00 kon ik mijn pakketje op zaterdag om 14.15 bij het afhaalpunt ophalen.Mijn aankoop was prachtig en stijlvol verpakt. De oranjerode cadeauverpakking met lint past bij het concept van 3 Vosjes als winkel met veel natuurlijke materialen.

Score: 10

keurig verzorgd en leuk verpakt in kadopapier!

Score: 10

Snelle levering. Cadeautjes waren mooi ingepakt en vervolgens zat er een handig labeltje aan zodat je weet in welk cadeautje wat zit.

Score: 10

Alle aankopen die ik tot nog toe heb gedaan, vallen goed in de smaak als cadeau en de omschrijving klopt altijd precies, daarbij is alles altijd ontzettend leuk ingepakt en dat wordt ook opgemerkt!Ga vooral zo door!

Score: 10

Verbetering zou zijn dat men achteraf kan betalen na levering. Zo worden de goederen vlugger geleverd.

Score: 8

Vlotte service en communicatie.

Score: 10

Ondanks de kleine bestelling die ik deed, kreeg ik alle beloofde service en was t product heel snel in huis. Ook de berichtgeving omtrent de bezorging was zorgvuldig geregeld.

Score: 8

Goed! Mooi op tijd en mooi product. Alleen wat kleiner dan verwacht, de afmetingen mogen duidelijker vermeld worden. Leuk dat het als cadeautje ingepakt was.

Score: 10

Snelle levering, mooie producten en geweldig mooi ingepakt. Genoten van het weggeven van de mooie cadeautjes!

Score: 10

Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel, snelle levering en erg mooi en zorgvuldig verpakt. Maar ook de service is erg goed, ik had twee G�tz poppen besteld, maar helaas bleek een pop niet meer leverbaar te zijn, Via de telefoon contact en met goed overleg, heb ik keurig netjes mijn geld weer snel teruggekregen. Zeker een aanrader en ik zal zeker weer kopen bij deze webwinkel.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.