Score: 10

Prima service en zeer snelle levering, hartelijk dank! ***.

Score: 10

Leuke produkten, goede prijzen, snelle levering en ook nog gunstige betalingsvoorwaarden!Ik zal hier zeker vaker kopen!

Score: 10

duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering

Score: 10

Alles keurig op tijd en ingepakt, pluim hiervoor

Score: 8

In het weekeind besteld, en vlot geleverd.Mooi op tijd voor de verjaardag van de kleindochter.Mooie kwaliteit.

Score: 10

Zoals aangevraagd kreeg ik keurig een bericht toen het gewenste artikel weer op voorraad was. Ondanks dat ik pas smiddags bestelde, was het de volgende dag al in huis. Een vrolijk mailtje erachteraan en het geheel was erg leuk ingepakt!

Score: 10

Heel erg tevreden. Wij hebben voor ons dochtertje een mooie houten van dijk poppenwagen gekocht.Ik had een dekentje ervoor gekocht maat deze paste niet, ik werd netjes gebeld dat dit niet pasten toen samen een andere uitgekozen. De volgende dag netjes bezorgd, en super mooi ingepakt. 3 vosjes dank hier voor. En ga zo door. Groetjes ***

Score: 10

Erg leuk in gepakt. Bijna zonde om te openen :) bedankt!

Score: 10

Snel geleverd. Mooie website met leuke producten.

Score: 10

Goede communicatie via de mail en snelle levering. De mobiel staat prachtig in de babykamer!

Gewoon goed

Score: 10

De volgende dag was de bestelling er alWe zijn heel tevreden over de service

snelle levering! volgens verwachting

Score: 10

Snelle levering! De volgende dag nog! Mooi verpakt in cadeaupapier. Zeer tevreden.

Score: 10

Prima service! Super snel geleverd. Heel mooi ingepakt!

Score: 10

Prima en vlotte service. Omdat ik toevallig in de buurt was ben ik mijn bestelling zelf op wezen halen. Toen ik binnen kwam bleek ik niet gebeld te zijn (op mijn huisnummer) om te vertellen dat het verstandiger was om eerst een afspraak te maken. Maar het is allemaal goed gegaan en mij cadeaus zijn ook nog netjes ingepakt.

Score: 10

Goede service, mooie spullen.

Score: 10

Snelle service en correcte levering

Score: 10

Het beloofde ook netjes uitgevoerd. Cadeau was zeer mooi verpakt!

Score: 10

Fantastische service! Pakketverzending gekozen bij bestelling omdat ik niet zeker was hoe groot het pakket zou zijn. Melding van 3Vosjes dat pakket brief-format heeft. Teveel betaalde zendkosten binnen 2 dagen retour. Ik waardeer het meedenken zeer!

Score: 10

Super service. Snelle levering. Toen bleek dat mijn pakketje door de brievenbus paste, kreeg ik het verschil in verzendkosten binnen 2 dagen terug op mijn rekening.

Score: 10

Mijn bestelling werd prachtig ingepakt en vlot bezorgd.

Score: 10

Bestelling vlot afgerond en twee dagen later goed verpakt al in huis.

Score: 10

Snelle levering, netjes verpakt. Snelle reactie waar je ook wat mee kan na een email met een vraag. Zeker aan te raden!

Score: 10

Een mooie en duidelijke website. Dit poppenfietsstoeltje had ik nog niet eerder gezien. Wat een mooie uitvoering! Heel wat beter dan al dat plastic dat je elders tegenkomt. De vraag die ik nog had werd vriendelijk en direct beantwoord. Snelle levering en in een zeer smaakvolle cadeauverpakking.Dank jullie wel!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.