Score: 10

Prima service, snelle levering , prachtig ingepakt. Goede kwaliteit ...Gewoon goed......

Score: 10

een mooie site met een grote sortering, van oa poppen, met prachtige kleertjes. Correcte en snelle levering. Heel leuk ingepakt. Ben dik tevreden.

Score: 10

Op tijd geleverd volgens de beschrijving op de site, keurig ingepakt in kadopapier. Prima

Snelle afhandeling van aankopen

Score: 10

Keurig optijd kwam het pakket. Na opening zat er een netjes ingepakt cadeau in met een lief persoonlijk kaartje erbij! Het xl Jellycat konijn is helemaal fantastisch omdat hij 51cm is kan hij babykleertjes aan (mijn dochter heeft niets met poppen) en in het wiegje slapen. Super zacht en een erg mooie knuffel. Kortom een prima winkel en een mooi product!

Score: 10

Prima, ruime keus. Bestelling is correct afgehandeld. Helemaal tevreden!!

Score: 10

Ik ben heel tevreden. Snel verzandt, mooi verpakt, alles naar wens!

Score: 10

Ruime keuze, goede producten en snelle levering

Score: 10

Goed en mooi aanbod.fijne site.snelle levering!

Leuke winkel snelle levering

Score: 10

Alvorens te bestellen had ik een vraag over het product - ik werd snel, prettig en vriendelijk per e-mail te woord te staan. Fijne webshop omgeving en mooie spullen!

Score: 8

Het bestelde item was super snel en ruim op tijd binnen. top service

Score: 10

Ik vind jullie een super leuke website met heel mooi speelgoed voor een betaalbare prijs. Speelgoed in de Sale is ook echt Sale en daarmee bedoel ik ook echt goed afgeprijsd😃.Verder hanteren jullie ook relatief lage (tov andere websites) verzendkosten, wat de doorslag kan geven om bij jullie te kopen.

Score: 10

Snelle levering en ook erg netjes verpakt.Top volgende keer kom ik weer bij jullie shoppen

Score: 10

Eerste bestelling had ik zelf foutief ingevoerd. Artikelen geretourneerd en heel snel bedrag retour ontvangen. Nieuwe bestelling telefonisch opgegeven waarbij ik prettig geholpen ben door uw medewerkster Femke. Zij hield mij ook goed op de hoogte via emailberichten. Al met al een hele prettige eerste ervaring met 3 Vosjes.

Score: 8

Snelle service/verzending. En de mogelijkheid tot gratis inpakken is ideaal als je een cadeau wilt geven.

Score: 10

Snelle levering, heel fijn! En product ook precies wat ik me ervan had voorgesteld door de informatie in de webwinkel!

Score: 10

Leuke cadeautjes, snelle levering en netjes ingepakt afgeleverd!

Score: 10

Mooie trommel, onze kleinzoon is er blij mee en een snelle levering. Kortom wij zijn heel tevreden

Score: 8

Het product was mooi en goed afgewerkt. Het was ook vlot geleverd,kort om ik ben tevreden.

Score: 8

Leuke website en leuke originele muziekdoosjes; knuffels etc. Bestellen, betalen en verder afhandeling ging prima. Het muziekdoosje zat mooi verpakt.

Netjes en betrouwbaar!! Snelle. Levering

Score: 10

Snelle service, mooi en zorgvuldig ingepakt.

Score: 10

Goede en vlotte afhandeling van mijn bestelling!Dank.***

Score: 10

Bezorging binnen 1 dag,goed verpakt,mooi product tegen goede prijs !

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.