Score: 10

Ontzettend mooie uitvoering en stevig.Leuk melodietje. Mijn kleindochter is er heel blij mee.Snelle levering en goed verpakt.

Score: 8

Makkelijk te vinden producten, snelle service

Score: 10

Zeer tevreden over 3vosjes.nl. Pakketje deze week ontvangen en na het openen van de doos wederom verrast: de cadeaus waren helemaal netjes ingepakt met daaraan een label zodat ik wist wat waarin zat. Scheelt weer veel werk, dank daarvoor, zeer klantvriendelijk en vanuit de klant gedacht.

Score: 10

Bestelling is perfect afgehandeld: op verzoek dag later en product was ingepakt als cadeautje, wat het ook was! Heel attent!

Score: 8

Mooie en hele leuke muizenknuffel! Snel geleverd en leuk ingepakt. Top!

Score: 10

Goede service en bij het uitpakken zat er nog een leuk kleinigheidje bij als verrassing, erg leuk

Score: 10

Snelle afhandeling en bezorging.Werd goed op de hoogte gehouden van bezorgstatus.En heel mooi product!TOP!!

Score: 8

Snelle levering en duidelijke mail en communicatie prima.Erg tevreden.Gr ***

Score: 10

prachtig speelgoed en snelle levering.

Score: 8

Uw levering was correct dus wat wilt u meer

Score: 8

Snelle levering en mooi verpakt. Echt een kadootje voor jezelf!

Score: 10

Geweldig ingepakt met een label wat er in zit, aan een touwtje. Geweldig!

Score: 8

Goed assortiment. Goede afhandeling vd bestelling.

Score: 10

Ben zeer tevreden, snelle bezorging, keurig verpakt.

Score: 10

+ alles ingepakt voor 5-12 + met label waar inhoud op staat + volgende dag in huis Via de post besteld, Toen ik de doos opendeed was het voor mij ook een kado-tje, alles al netjes ingepakt en gelabeld. Nu is het voor ons ook nog een verassing wat er in zit. Potloden nog extra beschermd ingepakt met bubbeltjesplastic. Mooie producten en met veel dingen goedkoper dan de andere web winkels

Score: 8

snelle levering, mooi ingepakt.

Score: 10

Het pakketje was leuk ingepakt en goed verzorgd om te verzenden. Het was ook snel geleverd.

Score: 10

Snelle levering en alles mooi verpakt.

Score: 10

Wij zijn volkomen tevreden met onze aankoop en de wijze waarop de bestelling door 3 vosjes is afgehandeld. Snel, zorgvuldig en betrouwbaar.

Score: 10

Vlotte levering! Graag tot een volgende keer.

Score: 10

Snelle levering en heel leuk ingepakt voor 5-12. Helaas bleek een product niet goed te werken. Dit werd direct opgepakt: snelle en vriendelijke communicatie en een keurige oplossing. Zeer klantvriendelijk; zeer tevreden.

Score: 10

Mooie producten en schitterend ingepakt!

Snel. Kadootjes mooi ingepakt super

Score: 8

Door schoondochter op jullie Side gewezen. Ik hou zelf van speelgoed waar je zelf mee moet bouwen. Dat vond ik bij jullie. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling!!!

Score: 8

Vlotte afhandeling en bezorging,dikke prima!!!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.