Score: 10

prima levering uitstekende service met extra optie voor een berichtje achter te laten voor de geadresseerde

Score: 8

Ben tevreden alleen de foto wekt de indruk dat het zwarte pannetjes waren dus betere foto wel eerste indruk goede kwaliteit met spelen moet dit natuurlijk nog blijken

Score: 10

Snel en heel zorgvuldig en feestelijk ingepakt thuis gekregen

Score: 8

De verzending was vlot. Het kado netjes en zorgvuldig verpakt. Het nog niet helemaal opengemaakt omdat het een Kerstkadootje is.

Score: 10

Leuke net andere spullen.Levering ging razendsnel.

Score: 10

Snel geleverd, heel leuk ingepakt zonder dat ik erom gevraagd heb. Een feestje!

Score: 10

Duidelijke site, netjes bezorgt, het was zelfs ingepakt!!!

Prima gegaan

Score: 10

Heel tevreden. Het heel mooi als cadeautjes ingepakt.

Score: 8

Alles prima in orde!Alleen had ik wel verwacht dat de lappen pop van trousselier in een mooie doos verpakt zou zijn.

Score: 10

Mooie producten, goede kwaliteit. Snelle levering. Echt super!

Snelle service!

Score: 10

zeer snelle leveringorigineel assortimentmooie verpakking

Score: 8

Makkelijk te bestellen. Voldoende producten. Snelle bezorging.

Score: 10

Supersnelle verzending en heel leuk ingepakt. Zo is het extra leuk om een cadeautje te krijgen!

Score: 10

Aan zeer goed is niets toe te voegen, hooguit: Klasse !

Score: 10

Zeer snelle levering en ook nog ingepakt. Top.

Score: 8

Goede prijzen en snelle levering

Score: 10

Goede service, leuk assortiment en de levering top. Met als extra is elk product ingepakt als een waar presentje!

Score: 10

Zeer goed en snelle levering. Als kado voor Sinterklaas gekocht en dat was super leuk ingepakt.

Score: 10

Supersnelle service en bijzonder attent dat het teveel aan portokosten direct wordt teruggestort zonder hierom gevraagd te hebben! Heel erg tevreden

Score: 10

Ik ben zeer blij met de producten die ik bij de 3vosjes heb besteld! De levering is snel en de producten zijn heel mooi en ook mooi gratis verpakt!

Score: 10

Perfect. Alles zoals afgesproken. Bedankt!!

Score: 10

Zeer snelle afhandeling. Overzichtelijke website.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.