Score: 8

Mijn jarige nichtje was heel blij met de houten caleidoscoop. Ziet er goed uit, cadeau verpakking ok en bezorging was ook op tijd en in orde. Bij een volgend verjaardagscadeau zal ik zeker opnieuw kijken bij de 3 vosjes.

Score: 10

Hele snelle levering ,heel leuk en netjes verpakt in kadopapier . Dus zeer tevreden

Score: 10

Ik ben heel tevreden! De bestelling kwam erg snel en is ontzettend mooi ingepakt. Met mooie kaartjes eraan wat er in welk pakje zit (brandweer, politie, ambulance). Heb geen verbeterpunten.

Score: 10

Voor mij was het de eerste keer dat ik wat bij u bestelde. Ben erg tevreden, op dinsdag besteld en de andere dag al thuis.Geweldig wat een service.

Score: 10

Fijne website, leuke artikelen, snel afgehandeld en leuk ingepakt.

Score: 10

Snelle levering en keurig verpakt

Score: 10

Het cadeautje is goed ontvangen door de ontvanger en was erg leuk boekje

Score: 8

Alles is naar tevredenheid uitgevoerd.Vlotte levering.

Prima service, leuk speelgoed

Score: 10

Top. Van weergave website tot ontvangst van de mooi ingepakte artikelen kan je alleen maar zeggen: TOP. ***

Score: 8

alles is gegaan zoals u aanbood

Score: 10

Pakje is goed bezorgd en op tijd geleverd.Ben zeer tevreden.

Hallo,Prima service!Dank je wel

Score: 10

Heel mooi ingepakt en snel toegezonden. Dankjewel en tot de volgende keer!

Zeer vriendelijk en

Score: 8

Prachtige pop, maar hij stinkt echt vreselijk. Zo zonde!

prima, niets mis mee

Score: 10

We are very happy with our order placed. We received our order quickly and it was wrapped very beautifully and with much care. Also the price of our doll was less than by other websites. We look forward to ordering from 3 vosjes again soon.

Score: 10

Snelle levering, mooi ingepakt. Zeer tevreden!

Score: 8

Leuke knuffel, zoals verwacht naar foto en omschrijving op de website. Snel geleverd.

Score: 10

Super aanbod en snelle levering en goede service!! Ik zeg bestellen gewoon

Score: 8

Bestelling was keurig en overzichtelijk. Netjes in kado verpakking.Webshop is added to favourite list.

Score: 8

jazeker. tevreden ben ik nu wel. Het broodplankje was binnen een maand kromgetrokken en gebroken! Een mail gestuurd en het probleem werd FANTASTISCH opgelost. Tot onze grote tevredenheid!

Perfect!

Score: 8

Bestelling is prima afgehandeld. Erg leuke producten. Wat jammer is, is dat niet alles op voorraad is en het is niet duidelijk hoe lang het duurt voordat het weer te krijgen is.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.