Score: 10

Zeer snelle levering goed verpakt!!!

Score: 10

Mooie overzichtelijke site, leuke producten, volgens afspraak geleverd. En leuk ingepakt! Met kaartjes eraan, zodat je weet wat er in welk pakje zit.

Score: 10

Super geregeld, snel in huis. Makkelijk te volgen wanneer het verstuurd was en geleverd zou worden.

Score: 10

Ik ben zeer tevreden over hoe de bestelling is verlopen. Het koekoekfluitje is mooi en goed te bespelen.Vriendelijke groet, J. van Mersbergen

Score: 10

er wordt meegedacht omdat bestelling/betaling niet goed was gegaan, en een kado heel mooi ingepakt al krijgen, super service!

Score: 10

Prima service en snelle levering

Score: 10

Prima service en afhandeling.

Score: 8

Bestelling is naar wens afgehandeld. Ik had alleen graag vernomen wanneer de levering zou zijn.

Score: 8

Hele vlotte levering. Leuk speelgoed!

Score: 10

Goede, duidelijke website. Leuke producten voor een mooie prijs. Het was speelgoed was mooi verpakt. Goede communicatie en snelle service. Ik kom zeker nog eens terug!

Score: 10

Snelle goede levering, top!

Snel en correct , bedankt

Score: 10

Goed verzorgd en heel snel. Van mij zou er alleen nog wat meer aandacht aan het thema duurzaam&eerlijk besteed mogen worden, omdat dit een van de belangrijkste redenen was om voor 3Vosjes te kiezen, naast dat er een leuk aanbod is in onze smaak, prijs en kwaliteitsnormen. 3Vosjes is zeker een aanrader!

Score: 8

Goede en snelle levering. Ben zeer tevreden!

Score: 8

we hebben een prima ervaring met 3 vosjes. goeie service, snelle levering!

Score: 8

Jullie bieden leuke spullen aan op jullie site. Net even iets anders. De bestelling en service is naar volle tevredenheid geleverd.

Score: 8

Ik ben heel tevreden over de bestelling en afhandeling ervan. De bestelde artikelen waren netjes en kwamen helemaal overeen met mijn verwachtingen na het zien van de fotos en omschrijving op de site. Ondanks dat ik later opde dag bestelde, had ik de dag erop mijn bestelling al binnen. Ik las te laat dat retourneren voor eigen rekening is. Ik kocht twee knuffels zodat ik kon kijken welke beter in de smaak valt. Ik ben verwend geraakt door webshops waar retourneren gratis is. Dus nu heb ik een vrolijk knuffel draakje over om weg te geven. Jammer, maar eigen schuld en ook niet onoverkomelijk. Ik zal in de toekomst zeker vaker bestellingen doen, ik vind het aanbod en de verdere service erg fijn.

Score: 10

Snelle levering, mooie spullen en mooi ingepakt!

Score: 10

Hele fijne service! Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen, de bestelling werd snel geleverd en de grootste verrassing kwam bij het openmaken van de doos. De poppen die ik besteld had waren beide erg leuk ingepakt. Dus ook voor pakjes die je naar iemand anders stuurt een echte aanrader! Bedank voor de goede service.

Score: 10

Spullen zien er keurig uit, leuk ingepakt. Goede service rondom de levering. Daarnaast vind ik de producten die aangeboden worden heel mooi en smaakvol.

Score: 8

Leuke website, divers. Bestelling snel verzonden en goed ontvangen. Eventuele verbetering; ik liet het poppenreiswiegje als cadeau inpakken, kinderpapiertje was leuk geweest, maar verder prima.

Prima service...artikelen gied verpakt. ..keurig

Score: 8

Snelle afhandeling en op tijd geleverd

Score: 10

Ondanks te laat bestellen na een telefoontje toch dezelfde dag verzondenHelemaal topBedankt

Score: 8

Snel en goed.Tevreden dus,!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.