Score: 10

Snelle levering en leuk verpakt!

Score: 10

Duidelijke site.Snelle levering.Goed verpakt.

Pakket op tijd geleverd.

Score: 10

Heel tevreden. Snelle levering en product voldoet

Score: 10

Zeer informatief en mooi afgeleverd in kado verpakking.

Score: 10

Snelle levering. Gekozen voor inpakservice, en cadeaus zijn heel zorgvuldig en mooi ingepakt.

Score: 10

Ik heb inmiddels meerdere malen bij 3Vosjes speelgoed besteld en elke keer was dat een groot succes! Van snelle levering tot het de met zorg ingepakte spullen t/m blije kinderen :-) Daarin zie ik geen verbeteringen. Houden zo! Ik merk wel dat, aangezien ik best vaak wat bestel en eigenlijk voor alle cadeautjes eerst op www.3vosjes.nl kijk, ik wel toe ben aan aanbiedingen, acties of een klantenkorting o.i.d. ;-)

Score: 10

Snelle levering, goede service na verkoop en topkwaliteit van de producten!

Score: 10

Snel in huis. Leuk ingepakt met persoonlijk kaartje!

Score: 10

Supermooi ingepakt, heel verzorgd, snelle levering: helemaal top!!

Score: 10

veel keuze, snelle levering en dan nog ingepakt! Ik ben helemaal fan!

Score: 8

Het was de allereerste keer dat ik bij jullie bestelde en ik vond het o.k. en dat het al verpakt was vond ik super maar terzelfder tijd dacht ik dan je kan het dan wel niet controleren op fouten of gebreken, enkel als je het mooie pakje eerst nog eens open maakt. En eigenlijk had ik niet aangevinkt dat het verpakt moest worden, met die reden dat ik het nog kon bekijken. Misschien in de toekomst de keuze laten en eventueel klevertjes met jullie naam bij leveren in de doos. Vriendelijke groeten ***

Score: 10

Super snelle levering van het product.. Ook heel netjes verpakt allemaal.. Super blij mee met de poppenwagen..

Score: 10

Zeer snel, mooi verpakt, goede service.

Score: 10

Leuk verpakt en zorgvuldig ingepakt.

Score: 10

Geen enkel probleem gehad! Keurige emails prima verpakt en volgens afgesproken tijd geleverd! Klasse!!

Score: 10

de bestelling is prima behandeld, geheel naar belofte. Ben er zeer tevreden over. Geen verbeterpunten.

Score: 10

Zeer snelle service, alles was netjes verpakt en optijd bezorgd. Zeker de moietie waard

Score: 10

Dit was onze eerste bestelling bij dit bedrijf en zal zeker niet de laatste keer zijn. Bestelling geplaatst en zelfde dag nog verzonden en dag later nog ontvangen. Als grote verrassing waren de gekochte producten ook nog mooi en netjes ingepakt. Geweldige service. Wij bestellen hier zeker weer.

Score: 10

snelle levering, mooi strak ingepakt en prima prijzen.

Score: 10

Bedankt 3 vosjes voor de snelle afhandeling van mijn bestelling. Het kado was ook mooi ingepakt. Helemaal tevreden!

snel en goed

Ik ben tevreden

Score: 10

Het was precies wat we verwachten van de uitleg en foto en was ook erg leuk verpakt.Er zaten ook folders bij van andere online winkels die ik nog niet kende dus dat was ook uitstekend .

Score: 10

zeer tevreden - bestelling vlug ontvangen

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.