Score: 10

Bestelling goed en mooi ingepakt ontvangen.

Duidelijke site, snelle levering

Score: 10

Ik ben erg tevreden. Had 2 items besteld en was zelfs mooi ingepakt met daarbuiten de naam van het item. Ook vlot geleverd

Score: 8

Het was mooi ingepakt, is erg netjes

Score: 10

Ruime keus, supersnelle levering en leuk verpakt. Helemaal goed dus

Score: 10

Een leuke site met veel leuke artikelen. Het gewenste artikel is snel bezorgd.

Score: 10

Ben zeer tevreden over de afhandeling. De poppetjes waren allemaal per stuk erg mooi ingepakt. In ons geval had dit niet gehoeven omdat het voor de kinderopvang is. Misschien kunnen jullie dit in het vervolg vragen, scheelt jullie een hoop werk.

Score: 8

Snel geleverd en goed en leuk verpakt, dus heel tevreden.

Score: 10

Snelle afhandeling van de order, en goede, snelle communicatie bij vragen. Klacht over het product heel snel opgepakt, afgehandeld, en gecorrigeerd.

Score: 10

Snelle service en prachtig speelgoed!

Score: 10

Het product is helemaal naar wens.Goede website

Score: 10

Hallo,Ik ben zeker zeer tevreden over alles eigenlijk. Ten eerste dat ik zoiets specifieks kon vinden op het internet (muziekdoos van de Kleine Prins) Ten tweede de aandacht die gegeven word via de e-mail met een bedankje en informatie over de track en trace code. Ten derde de snelheid van het toesturen en ontvangen was top. En als laatste de zorgvuldigheid waarmee het cadeautje was verpakt in de doos plus het cadeau-papier met lint maakt het helemaal compleet. Met al het bovengenoemde ben ik dus ook zeer tevreden, jullie krijgen een dikke 10. *Deze muziekdoos heb ik cadeau gegeven aan een beste vriend die gek is van alles wat te maken heeft met "de kleine prins" en helaas te horen kreeg dat ie Leukemie heeft.

Ik ben zeer tevreden !!!

Score: 10

Erg snelle levering en super producten.

Snel bezorgd 👍

Score: 8

Nette organisatie, die haar beloftes nakomt!

Score: 10

Vlotte levering, mooi verpakt en als kado is het goed ontvangen door de jarige! :)

Snelle correcte afhandeling.

Score: 10

Geweldig goed geholpen. Vergeten bestelling gecombineerd. Snelle levering. Goed en snel advies over tweede betaling, 1 x bezorgen.Boven verwachting.

Score: 10

Leuke site, snelle levering en leuk ingepakt.

Score: 10

Goede uitleg na aankoop, bestelling snel geleverd en goed verzorgd

Score: 10

Goede service. Ben uiterst vriendelijk te woord gestaan en er is goed meegedacht met mijn vragen. bestelling gedaan en deze was goed in orde. wacht nu nog op de nabestelling, maar dat zal ook dik in orde komen. Heel tevreden klant.

Score: 10

Goed kwaliteit en snelle service

Score: 10

Precies wat we zochten en prachtig ingepakt! Bedankt 3 vosjes!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.