Score: 8

De gekochte producten zijn prachtig en voldoen helemaal aan de verwachting.De doos waarin het was verzonden was tijdens het transport kapot gegaan en is door postnl zo goed mogelijk dichtgeplakt.Er was niets beschadigd.

Score: 10

heel goed!mooie, degelijke producten, snel geleverd in stevige verpakking. Het inpakken is een plezante surplus!

Score: 10

snel geleverd, heldere website, mooi persoonlijk verpakt.

Score: 10

Geweldig mooie cadeautjes gekocht voor kinderen van een vriendin. Echt eens wat anders! En super mooi ingepakt!

Score: 10

ik had mijn kadootje snel nodig vanwege een verjaardag en omdat ik in Helmond woon werd het nog dezelfde dag thuis afgeleverd!

Score: 10

Hele leuke originele kinderproducten. Snelle service en alles mooi ingepakt in de bus!!

Score: 10

Site is overzichtelijk, duidelijk en ik kon makkelijk bestellen.Mijn bestelling was snel geleverd.

Score: 10

Snelle verzending, mooi ingepakt, fijne website. Alleen een erg grote doos in vergelijking met de inhoud.

Score: 8

zeer snelle levering en leuk ingepaktben zeer tevreden

Score: 10

Super snel geleverd, super tevreden!

PRIMA AFHANDELING - ZEER TEVREDEN

overzichteljke website, snelle levering

Score: 10

Mooie keuze speelgoed, dochter zeer blij met haar regenboog puzzel en draken knuffel!!Mooi ingepakt en snelle levering!!

Score: 10

Hele leuke, maar uitgebreide website. Leuke producten, ben er erg blij mee :-)

Score: 10

Prima afgehandeld.Dit is de derde keer in korte tijd dat ik iets bij de 3 Vosjes heb besteld. Bij de eerste bestelling waren de cadeautjes keurig ingepakt.Ik ben zeer tevreden :-)

Score: 10

heel vriendelijke dame aan de telefoon,toen ik niet verder kwam met de bestelling.Dus heel tevreden,

Goede en snelle service!

👍lekker snel

Score: 8

Snelle service en goed materiaal

Score: 10

Mooie producten, snel geleverd en prachtig ingepakt. Top!

Score: 10

Het assortiment is erg verrassend, veel leuk en bijzonder speelgoed, in tegenstelling tot de bekende speelgoedketens waar alles Cars en Prinsessen lijkt te zijn. Aantrekkelijke omschrijvingen waardoor je weet wat je kunt verwachten. Alles rondom de bestelling helder gecommuniceerd, snelle verzending en pakket was zorgvuldig ingepakt. Fijn!

Score: 10

Snelle en perfecte levering en als bonus was het bestelde pakje ook nog feestelijk ingepakt! Dus helemaal top! Ik kom vast nog wel eens laengs om iets te bestellen.

Score: 10

Leuke producten. Snelle levering.Kadootjes leuk ingepakt, goede service!

Score: 8

mooie site, mooie merken, mooie vormgeving. ik vind de navigatie van de site niet zo goed, heen en weer klikken tussen velden van je zoekresultaat en je winkelmandje bijvoorbeeld gaat niet zo goed.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.