Score: 10

Snel en netjes, mooi ingepakt, op aangegeven tijd, fijne service, toffe cadeaus!!

Score: 10

Zeer tevreden over mijn aankoop, de snelle service en leuk verpakt. Niets anders dan lof!

Score: 10

helder en duidelijk, netjes op tijd bezorgd en de inpak service is erg goed

Score: 8

Alles mooi ingepakt en op tijd geleverd.

Score: 8

Mooi speelgoed voor een goede prijs. Blij met de snelle levering en wat leuk dat de cadeaus al (gratis) ingepakt waren. Bedankt!

Score: 10

Snelle service, keurig verpakt. En de cadeautjes waren zo mooi en verzorgd ingepakt! Dikke aanrader.

Score: 10

Goede site. Makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering.

Score: 10

Makkelijk te bestellen. Snelle service, betrouwbaar en keurig ingepakt.

Score: 10

Snelle levering, mooie producten :)

Ik ben tevreden

Score: 10

Snelle bezorging, goed ingepakt.

Score: 10

Aangenaam verrast door de zeer vlugge levering naar Belgi�. Mooie verpakking. Voor herhaling vatbaar en zeer tevreden.

Score: 10

Snel bezorgd. Keurig ingepakt.

Score: 10

Dit is nu al de derde keer dat wij wat besteld hebben. Wij zijn zeer tevreden over de service. De pakjes zijn altijd mooi ingepakt en altijd precies op de dag dat het gevraagd was bezorgt. De kwaliteit van het houten speelgoed is heel goed. Het ziet er ook mooi uit. Een aanrader als je iets van kwaliteit cadeau wilt doen.

Score: 8

Snel geleverd, mooi ingepakt en ook de bestelde knuffel was helemaal goed.

snel en probleemloos

Score: 10

Bestelling was binnen 2 dagen binnen. Mooi ingepakt, mooie kwaliteit speelgoed. Had een verkeerde bestelling gedaan, maar na een mailtje gestuurd te hebben, werd dit zonder problemen opgelost. Goede service! Ik ben heel tevreden, zal in de toekomst zeker vaker bestellen bij de 3 vosjes!

Score: 10

Wij zijn heel te vreden over de bestelling.Het speelgoed is van zeer goede kwaliteit.bestelling is snel verlopen

Score: 10

Heel leuk speelgoed en erg goede en snelle afhandeling!

Score: 10

..prima organisatie. De levering heeft gewerkt zoals beloofd. De paddestoellamp is nog mooier dan ik dacht.Dik tevreden. Mooi ingepakt ( met cachet !!!) Een mooie manier om kado te geven. Prima !!!

Score: 10

Het geleverde beantwoordt geheel aan de verwachting.Ook de snelheid waarmee werd geleverd is geweldig.Wij zijn dan ook zeer tevreden.

Score: 10

Bestelling en levering gingen heel vlot.communicatie was goed.Bij kraamcadeaus geven wij vaak een koffertje met een knuffel, wat ik fijn zou vinden wanneer er een mogelijkheid is om de naam van het kind op de koffer te zetten,dit maakt het allemaal nog net iets persoonlijken kan gewoon met plakletters

Score: 10

Zeer tevreden, snelle levering en gratis mooi ingepakt!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.