Score: 10

Zeer tevreden, snelle levering, maar vooral verrast door de presentatie. Elke produkt hartsikke mooi en zorgvuldig ingepakt! Super!

Superservice,supersnel en mooi verpakt

Score: 10

Ben zeer tevreden over dit bedrijf.Erg mooi ingepakt en keurig verstuurd.

Score: 10

Mooie spullen en goede service

Score: 10

Super service, onmiddellijk antwoord op een mail. Snelle verzending!

Score: 10

Snel bezorgd en keurig ingepakt!

Score: 10

Ik vind jullie super , helemaal qua afhandeling . Ik had een verkeerde kleur besteld, heb jullie toen gebeld en geen probleem, andere kleur in de doos en afgeleverd met de goede kleuren erin 👍

Score: 10

snelle levering en goede info over de voortgang van de bestelling

Score: 10

Overzichtelijke website, snelle verzending en mooi ingepakt.

Score: 10

Leuke artikelen die je niet overal ziet.Mooi ingepakt en klaar om cadeau te geven :)

Score: 10

Snelle levering en fantastisch ingepakt zonder meerkosten. Heel leuk.

Score: 10

Mooie website, snelle verzending en het cadeautje was prachtig ingepakt.

Score: 10

Hele leuke spullen en leuk ingepakt!

Score: 10

Overzichtelijke webshop met leuke, eigentijdse producten. De levering was zeer snel! Prima afgeleverd en leuk ingepakt. Erg tevreden!

Score: 10

Snelle levering, keurig verpakt! Zeer tevreden!

Score: 10

Netjes , stevig verpakte doos. Goede handleiding bij produkt. Prettige, betrouwbare vervoerder.Levering zou sneller kunnen. Maar is voor mij geen item.

Score: 10

Super service. Een paar minuten voor 15:00 besteld en na betaling vrijwel meteen een bevestiging gekregen dat mn pakket was verstuurd. Pakket was mooi ingepakt en een kaartje met mijn gewenste tekst erop geprint. De volgende dag is het pakket geleverd. Super! Leuke website met smaakvolle en originele kados voor kinderen!

Score: 10

Super snelle levering, ik kreeg zelfs en mail dat ik de teveel betaalde verzendkosten terug gestort kreeg op mijn rekening. Dit was een dag later al weer bijgeschreven. Cadeau leuk ingepakt. Helemaal goed!

Score: 10

Hele goede service! Het pakje werd verzonden op de dag dat we besteld hadden. Het was ook heel erg mooi ingepakt met kaartjes aan de twee kadootjes zodat we wisten wat er in ieder pakje zat. Hier gaan we vaker bestellen, en ons dochtertje was erg blij met haar kadootjes!

Score: 8

Goede, snelle service! Handig dat je het ook meteen kan laten inpakken.

Score: 10

Goed dat bestelling te volgen is, zeer goed en mooi verpakt, duidelijke website.Een dikke voldoende!!!

Score: 10

Fijne site, met mooi kinderspeelgoed. Snelle levering. Heel tevreden met het leuke pannesetje

Score: 10

Afhandeling prima en snel. Cadeau was mooi ingepakt. Zeer tevreden. Wat mij betreft zou de leeftijdsindicatie op de website verbeterd kunnen worden.. Ik kocht voor een kind van 9 dat volgens de website geschikt was voor 3 jarigen. Het was gelukkig een schot in de roos. Ik had dezelfde ervaring met een eerder cadeau dat ik gekocht heb op deze website. Verder prima!

Score: 10

Voor de eerste keer hier besteld en ben heel erg tevreden over de afhandeling.Wat ik erg fijn vind dat je bij de bestelling een persoonlijk boodschap kunt doen en ook nog in cadeaupapier kunt laten verpakken.In een woord super en een aanrader voor iedereen.

Score: 10

Goed webwinkel met leuke artikelen.Bestelling was mooi ingepakt en op tijd geleverd, ben zeer tevreden.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.