Score: 10

Zoals aangegeven binnen 24 uur geleverd en netjes ingepakt. Het was een cadeau voor me kleine die 2 jaar werd. Hij vind hem helemaal geweldig :) Goeie Service en snelle levering. Een aanrader

Score: 10

Overzichtelijke site Snelle levering, keurig ingepaktBen tevreden over het bedrijf Zal zeker weer daar bestellen als ik weer iets nodig heb

Score: 10

Ik ontdekte deze leuke speelgoedsite via Google.Ik heb op de donderdag voor de kerstvakantie een bestelling geplaatst en op vrijdag werd het pakket al geleverd. Super service! Heem mooi speelgoed trouwens. Ik heb een mooie pop van Goetz besteld voor de kerst voor ons dochtertje en ik weet zeker dat ze ze prachtig zal vinden. Bedankt!! Prettige feesten.

Score: 8

De pakjes zijn mooi verpakt ontvangen.De zending is snel geleverd.1 pakje daarvan is het cadeaupapier iets beschadigd.Maar voor de rest prima

Score: 10

Bijzonder prettig dat ik updates krijg over de beschikbaarheid van artikelen. En wat zien de pakjes er schitterend uit!

Score: 10

Kreeg n melding toen het product weer in voorraad was en had het binnen een dag in huis!

Score: 10

Mooie site, snelle bezorging, mooi ingepakt!

Score: 10

Snel verzonden en mooi ingepakt

Score: 10

Prima service en leuk ingepakt!

supersnel, mooi ingepakt

Score: 8

fijne overzichtelijke site en snelle levering.

Score: 10

supermooi ingepakt, snel geleverd, mooi speelgoed.

Score: 10

Sen superieur muziekdoosje besteld. Snel geleverd en erg mooi ingepakt!

Score: 10

Super verder geen woorden nodig!!!

Snelle en correcte afhandeling

Score: 10

Snelle en correcte afhandeling van onze bestelling

Score: 10

Het was de eerste keer dat ik bij de 3 vosjes wat bestelde en ik moet zeggen dat dit mij goed bevallen is! prima site, service, levering en keurig verzorgd ingepakt.t

Score: 8

Snelle afhandeling. Kados waren netjes ingepakt.

Score: 10

Alle cadeautjes bijzonder mooi ingepakt, bestelling snel in huis. En een goed overzichtelijke website.Ik ben een zeer tevreden klant.

Score: 10

Een snelle levering, mooi en met zorg ingepakt. Een feestje om te krijgen.Top!

Score: 10

We hadden het speelgoed heel snel in huis. Het was ook nog eens heel erg leuk ingepakt. Zag er zeer verzorgd uit!

Score: 10

Alles prima maar ik vond het vreemd dat over het bedrag nog belasting werd gerekend.Dit had ik nergens gelezen.

Score: 10

Prettige website, snelle en correcte levering.

Score: 8

Snelle levering cf. afspraak .Top!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.