Leuk duurzaam speelgoed. Snelle levering

Score: 8

Prima snelle en verzorgde verzending. Leuk assortiment.

vlotte service

Score: 10

Blij verrast door het pakket.Alles snel geleverd en ook nog eens gratis feestelijk ingepakt!

Score: 10

Makkelijke bestel procedure en keurig snelle levering.

Score: 10

Snelle levering en gratis ingepakt (ook nog met labeltjes eraan waar op stond wat erin zat). Ik wilde eigenlijk spieken maar niet gedaan want daarvoor zat het te mooi ingepakt:).

Score: 10

Vlak voor de verjaardag van ons kleine vriendinnetje ontvingen wij het kinetisch zand, mooi en zorgvuldig ingepakt. Het bijbehorende kaartje paste geheel bij de sfeer van het pakje. Het openmaken was natuurlijk het leukst van al, daarna zagen we haar niet meer terug, helemaal met haar handjes in het zand!

Score: 10

Snelle levering, erg leuk ingepakt (vossebruin), mooi authentiek speelgoed.Producten zijn origineel leuk om te geven!

Score: 10

Goed bedrijf. Het assortiment is enorm goed. Ik had wat ik besteld had, heel vlot binnen. Met andere woorden: ik heb niets te klagen.

Score: 10

Goede bereikbaarheid. Snelle en correcte afhandeling van bestelling.

Score: 10

Snelle levering, leuk cadeau!

Score: 10

Prima webwinkel. Erg leuk assortiment en bestelling vlot, netjes en ook nog mooi verpakt geleverd. Bedankt!

Score: 10

Snelle levering en netjes verpakt....een aanrader

Score: 10

Klantvriendelijke site, mooie spullen van goede kwaliteit en de verpakking oogt netjes en professioneel - met naamkaartje zodat je weet wat er in het pakje zit . Aanrader!

mooi speelgoed. prima levering

Score: 10

Ik heb voor het eerst bij jullie besteld en de afhandeling vond ik super. Ik kreeg een sms dat het pakket bij TNT post was afgeleverd en idd even later kreeg ik deze aangeboden.Ik kreeg het pakket overigens al de volgende dag.Ik had voor verpakking gekozen en dat was heel leuk (met lint) gedaan.

Score: 8

Goede en tijdige levering, leuke site

Score: 8

goede website voor speelgoed voor gehandicapten

Score: 10

Prachtig speelgoed en ook kwalitatief zeer goed. Netjes op tijd geleverd met een duidelijke mailcommunicatie en keurig ingepakt. Helemaal top!

Score: 10

Mooie site met een groot aanbod. Snelle afhandeling, goede service. Product besteld en zelfde dag nog kunnen afhalen.

Score: 10

had gelijk na ontvangst van het pakje gereageerd op de prima service maar de mail wou niet wegheb het toen maar gelaten maar ik vind jullie echt heel klantvriendelijk

Score: 10

Snelle service. Eerlijke handelswijze: ik had per ongeluk gekozen voor pakketje, terwijl het boek door de brievenbus paste. Ik kreeg direct een mail van 3 vosjes en het kleine bedrag dat ik teveel had betaald, werd meteen teruggestort.

Score: 10

Fijne, snelle service! Ondanks net na 16 uur besteld, toch nog die dag verzonden. Prachtige pop!

Score: 10

Ik vind dat het prima is afgehandelt, en de bestelling super snel in huis had.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.