Score: 10

Fijne website, snelle verzending en zelfs keurig ingepakt!

Score: 10

Een nelle levering, mooi ingepakt!Jullie hebben een leuk, origineel aanbod.

Score: 10

Snelle levering. Keurig verzorgd. Zelfs heeeeeeel leuk ingepakt. Een aanrader!

Prima service. Uitstekend!

Score: 10

De cadeaus zijn voor ons ook nog een verrassing, maar ze zijn zo mooi ingepakt Wij zullen ook even geduld moeten hebben :-)

Score: 10

Snelle service, meteen volgende dag leuk ingepakt in huis.

Score: 10

Echt super! Ik wilde kadopapier erbij, alles ingepakt met klein briefje wat erin zit. Goed ingepakt en heel snel verzonden. Groot assortiment met ruime keuze!

Score: 10

De bestelling werd snel en mooi ingepakt geleverd!

Score: 10

in een woord geweldig snelle levering en leuk ingepakt

Score: 10

super snelle levering en het was precies zoals de pop op het plaatje staat ook de kleertjes waren super ga zo door

Score: 10

Prachtig verpakt, mooie site, snelle levering!

Score: 10

Na een email met een vraag gestuurd te hebben, binnen korte tijd een reactie terug. Erg netjes.We zijn zeer tevreden. Dank je wel.

Score: 10

Handig dat het direct naar een postagentschap gestuurd wordt.

Score: 8

Persoonlijke en snel antwoord op verstuurde e-mail. Tof.

Score: 10

Helemaal zoals het hoort. Top!

Score: 10

Super webwinkel met mooie producten,snelle levering, helemaal top!

Score: 10

snelle levering! en mooi ingepakt top!

Score: 10

Heel behulpzaam en zeer snel bij de verzending. Ook leuk ingepakt voor Sinterklaas.

Score: 8

Prima bedrijf. Doet wat ze beloven. Snel en accuraat !

Score: 10

Super goed! Snelle levering en prachtig ingepakt voor sinterklaas! !

Score: 10

Super snel en netjes geleverd, perfect!

Score: 8

Beste, Wij zijn tevreden over jullie service.

Score: 10

Super snelle levering, leuk ingepakt!

Score: 10

Goede site met leuke producten en duidelijke informatie, prima afhandeling!

Score: 10

Zeer tevreden over afhandeling en snelheid verzending. Tevens zijn de pakjes mooi ingepakt, goed verzorgd, details zoals de kaartjes eraan heel leuk. Gevoel van aandacht voor je bestelling.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.