Score: 10

De volgende werkdag bezorgd, alles mooi ingepakt en een kaart met persoonlijke boodschap. Super!

Score: 10

Leuke dingetjes! snel in huis!

Score: 10

Snel mooi verpakt en unieke cadeaus!

Score: 10

Snelle duidelijke afhandeling. Tevreden!

Score: 10

Snelle levering! En het cadeau al mooi ingepakt, zodat ik mijn nieuwsgierigheid moest bedwingen. Wat niet helemaal gelukt is... Na voorzichtig uitpakken kon het mooie cadeau weer terug in het papier.

Score: 10

Mooi speelgoed, snelle levering! Kom zeker terug!

Score: 10

Prima service, vlotte bezorging en keurig verpakt en ingepakt! leuk!

Mooi verpakt

Score: 10

Goede afwikkeling, snel geleverd, leuk verpakt , helemaal TOP !

Score: 10

Alles verliep keurig en snel. Ook was de bestelling leuk ingepakt.

Score: 10

Mooie keuze aan kwaliteitsproducten. Snelle en correcte levering.

Score: 10

snelle bezorging en mooi ingepakt. Mijn dochtertje is helemaal blij met haar nieuwe pop.

Score: 10

Snelle levering, mooi ingepakt en hele mooie pop!

Ziet er mooi uit.

Score: 8

Originele spullen, snelle reactie op vragen,keurig gemaild dat gewenste product vorradig is en snelle goede levering mooi ingepakt.

Snelle en verzorgde aflevering

Score: 10

snelle service, goed product, mooi verpakt

Score: 10

- Mooi vormgegeven website.- Duidelijke informatie.- Superzachte knuffels!- Klantvriendelijke klantenservice.- Snelle levering.- Product(en) leuk ingepakt.

Score: 10

Na een beschadigde levering perfecte oplossing. Zeer professioneel opgelost en vooral klantvriendelijk.

Score: 10

Super afhandeling, snelle verzending en wat een verrassing dat het speelgoed al zo mooi is ingepakt!

Score: 10

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij 3Vosjes. Snelle levering, super leuk ingepakt en het belangrijkste, wat een mooie spullen. Super! En echt een aanrader.

Score: 10

Alle aankopen heel mooi ingepakt met daarop een label wat erin zit. Dat maakt het verschil!

Score: 10

Snel, zeer mooi ingepakt en kwaliteit! in een woord: geweldig!

Score: 10

Het pakketje werd snel bezorgd, het was netjes in een doos met houtsnippers ingepakt. En het doosje zelf was ook al ingepakt, handig nu hoefde ik dat zelf niet te doen. Nee, helemaal prima zo!

Score: 10

Erg tevreden.Snel geleverd, mooi verpakt.Fijn dat er een labeltje aan zit met erop wat er in het pakje zit.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.