Score: 8

De eerste keer dat ik bestelde..Kwam mooi ingepakt uit de kartonnen doos, een aangename verrassing.Netjes inpakken is een vak. Erg leuk.Bespaarde mij de moeite.Mevrouw ***

Score: 10

Zeer snelle levering. Maandag bestelt, woensdag in Belgi�. Tot mijn verbazing was alles netjes apart ingepakt! Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de manier van afhandeling.

Score: 8

Ben tevreden maar heb tevergeefs gewacht op een seintje dat het pakje al af te halen was.Dit is eigenlijk het enige minpuntje.Vriendelijke groet***

Score: 10

Uitmuntende webshop, De bestelde artikelen waren snel binnen en ook nog eens zeer mooi en luxe ingepakt. uitstekend en ga zo door.Familie ***

Score: 10

Mooie website, snelle levering en heldere communicatie

Score: 10

Heel goede speelgo ed artikelen.

Leuk ingepakt en snel in huis! Goede service 👍

Goed en snel verzorgd

Score: 10

Leuke site met genoeg variaties om iets te kiezen.

Score: 10

Bestellen en de volgende dag al in huis!Keurig verpakt en het product voldeed aan de verwachting.

Score: 10

Snelle levering, leuk ingepakt, telefonisch ook goed bereikbaar voor vragen.Bijzonder speelgoed dat je bijna nergens kunt vinden.

Score: 10

Alles zeer netjes verpakt en snelle levering. Zeer tevreden.

mooie knuffels, prima levering

Score: 10

Handig attenderingsysteem als producten tijdelijk niet leverbaar zijn. Binnen een dag geleverd en alles mooi ingepakt.

Score: 8

Prima service , snelle levering. Goed!

Score: 10

Duidelijk, snelle reactie en actie!

Score: 10

3 kleine cadeautjes gekocht voor mijn kleinkind. Leuke muziekinstrumenten.. Geweldig dat alles apart verpakt is en dat er een kaartje aanzit.

Score: 10

Mijn bestelling was netjes ingepakt.Ik kon mijn pakket goed volgen en kwam netjes op tijd,

Score: 10

De ene dag besteld, de andere dag in huis! Supersnel dus... en netjes in kadoverpakking!En achteraf betalen is, na een nare ervaring, ook fijn!Ga zo door, voor nou en nog eens!Tot de volgende keer...

Alles is super verlopen!

Score: 8

Prima afwikkeling van de zaken en netjes bezorgd.

oke

Score: 10

tevreden, temeer door het op eigen initiatief contact opnemen met de klant over de details van de bestelling.

Score: 10

Mooie producten,Qua uitvoering en vormgeving

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.