Score: 8

Goede keuze aan speelgoed. Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Eerlijke prijzen.

Score: 10

erg vriendelijk en attent! Bestelling mooi op tijd binnen. Goed verpakt!

Score: 10

De bestelling was op tijd en de kadootjes netjes ingepakt met een labeltje eraan waarop stond welk kadootje erin zat.

Ik ben tevreden

Score: 10

Fijn, origineel, vrolijk en snel!

Score: 10

Wat een leuke producten, uitstekende afhandeling van de order inclusief zeer netjes in cadeaupapier ingepakt artikel.. Ga zo door!

Score: 10

Prima service. Bestelling was ook leuk en goed verpakt

Score: 10

Prima afgehandeld, een verbetering zou ik niet weten!

Score: 10

Ben zeer tevreden over de afwikkeling

Score: 10

Probleemloze aankoop, bevestiging en volgtraject.5 sterren !!!Heel leuke kinderspelen.

Score: 8

Mooie kwaliteit poppenbed + poppendeken. Als cadeau ingepakt in stevige doos.

Score: 10

het zag er keurig uit goed verpakt,en de knuffel, ziet er ontzettend leuk uit de ouders waren er zeer verrast ov er.Ben zeer tevreden,Met vriendelijke Groeten

Score: 8

Bestelling prima afgerond en wat leuk dat het zo leuk ingepakt is. Zeer verzorgend.

Score: 10

Mijn bestelling is prima afgehandeld. Netjes verpakt en ook administratief goed afgehandeld. Leuk speelgoed.

Score: 10

Speelgoed om enthousiast van te worden, heerlijk! Snelle bezorging, leuk ingepakt.

Score: 8

Goede en snelle service ,zoals beloofd!

Score: 10

Ik ben helemaal tevreden zowel over uw bedrijf als over de bestelling.

Score: 10

Snelle levering, leuk ingepakt!

Score: 8

Leuk en creatief bedrijf! De pakketjes waren mooi ingepakt zonder dat ik erom haar gevraagd goede service en een leuke verrassing!Zoals u kunt lezen ben ik zeer tevreden. Ik heb 1 verbeterpunt: voor 15:00 uur besteld dezelfde dag verzonden alleen op werkdagen een niet in het weekend. Dat zou ik graag terug willen zien. Misschien staat er al maar ik had er overheen gelezen.

Score: 10

Goede keuzemogelijkheid op de website. Overzichtelijk. Snelle service. Pakje keurig afgeleverd in mooie cadeauverpakking. Ik ben dus heel tevreden.

Score: 10

Snelle levering en prachtig ingepakt, super!

Score: 10

Goede service, mooie layout en erg overzichtelijke site. Cadeau heel mooi verpakt en goed ingepakt verzonden. Blij mee!

nvt

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.