Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen positieve ervaringen met snelle levering en verzorgde verpakking. Er zijn enkele meldingen van ontbrekende of verkeerd verzonden letters en teleurstelling over hoge verzendkosten of beloofde verpakking die niet werd uitgevoerd. Over het algemeen komen de producten overeen met de verwachtingen en arriveren ze op tijd, maar er is ruimte voor verbetering in communicatie en orde nauwkeurigheid. Klanttevredenheid hangt af van nauwkeurigheid en duidelijke informatie.
Met veel persoonlijke aandacht en ook snel is mijn bestelling verwerkt. Ik blijf zeker klant.
22 April 2021
*****
21 April 2021
Anoniem
snel en keurig verzorgd geleverd.
21 April 2021
Anoniem
Mooi assortiment.Zeer goede service.
17 April 2021
Anoniem
Zo�n mooi muziekdoosje! Feestelijk ingepakt en snel geleverd. Blij mee!
16 April 2021
Anoniem
Snel geleverd mooi ingepakt helemaal top
15 April 2021
Anoniem
ik had gekozen voor de 3 vosjes vanwege de inpakservice en mogelijkheid een persoonlijke boodschap toe te voegen. Het zag er erg leuk en verzorgd uit en kwam ook prima op tijd. Ideaal voor een verjaardag of kraamcadeau.
12 April 2021
Anoniem
Snelle service, mooi speelgoed en altijd mooi ingepakt
11 April 2021
Anoniem
Ik ben heel tevreden. Snelle levering en leuk muziekdoosje voor op de kinderkamer van mn kleinzoon.
11 April 2021
Anoniem
Goede service en ruime keuze leuke beren en ander leuk speelgoed,komt ingepakt in de doos dus je kan het gelijk cadeau doen raad het aan eens te proberen
10 April 2021
Anoniem
Uitstekende afhandeling van de bestelde artikelen.Snel en zeer verzorgd verstuurd .Nodigt zeker uit voor meer bestellingen.
8 April 2021
Anoniem
Prima service.Snel en ook leuk ingepakt.Ruime keuze
7 April 2021
Anoniem
Snel en het kadootje is mooi ingepakt
6 April 2021
Anoniem
Snelle nette levering en vrolijk ingepakt. Echt een cadeautje om te ontvangen. Blij mee!
5 April 2021
Anoniem
Snelle en nette levering, mooi speelgoed.
5 April 2021
Anoniem
Snelle levering en ook nog mooi ingepakt!
4 April 2021
Anoniem
Snelle levering van de bestelde items en mooi verpakt in cadeaupapier.Allemaal uitstekend verzorgd!
3 April 2021
Prima en snel bezorgd
1 April 2021
Anoniem
Op zondag een kado besteld op de site van de 3 vosjes met de vermelding op werkdagen voor 16 uur besteld vandaag verzonden. Heb tot vandaag na 4 dagen niks ontvangen. Jammer.
Beveelt niet aan
1 April 2021
Anoniem
Mooie winkel met kwaliteitsspeelgoed.Ontzettend aardige eigenaresse. Vlotte communicatie. Webshop werkt ook fijn. Bestelling werd zelfs dezelfde dag aan huis gebracht (in de buurt), alles mooi afzonderlijk ingepakt met kaartje eraan zodat je weet wat erin zit. Blij mee!
31 March 2021
Helemaal ok.
30 March 2021
Anoniem
Het was heel fijn om een melding te ontvangen dat het gewenste product weer te bestellen was. De levering was snel en cadeautjes erg leuk ingepakt! Ik ben zeer tevreden met prijs/kwaliteitsverhouding!
30 March 2021
Anoniem
Mooie producten.De puzzel die ik kocht was van stevig mooi materiaal.Kan hem daarom vaker gebruiken en uitlenen.Mooi verpakt en duidelijk aangegeven wanneer hetpakket bezorgd gaat worden.Fijne webwinkel
29 March 2021
Leuk speelgoed
28 March 2021
Anoniem
Zeer snelle bezorging en mooi product!
26 March 2021
Anoniem
Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.
Kapitein Boscampbrink 41
4661 ZC Halsteren