Leuke site!

Score: 10

We waren blij verrast, via google bij jullie terecht gekomen. Snelle service, leuk ingepakt! En het kado voldeed ook nog precies aan onze vewachtingen. Kortom, wij raden jullie graag aan bij onze vrienden en kennisen ;-)

Score: 10

Snelle service en ook nog eens mooi ingepakt. Met aan elk pakje een label met wat erin zit.

Score: 10

Ik had een pop besteld en hij kwam zeer snel binnen en ook nog eens prachtig ingepakt ! Ik ben zeer tevreden en zal 3 vosjes ook zeker aanbevelen bij anderen.

Score: 10

Super service! Besteld, en twee dagen later al binnen. Ingepakt in cadeaupapier zelfs! Ik zou volgende keer zo weer bij 3 Vosjes bestellen.

Score: 10

Na 17.00 besteld en de volgende ochtend al, zeer netjes verpakt, in huis, super!

Score: 10

Op tijd geleverd en mooi ingepakt.

Score: 10

Het speelgoed dat we besteld hadden werd de volgende dag mooi verpakt bezorgd. Goede service!

Score: 10

snelle levering, goede prijs. leuk assortiment

Score: 8

Snelle levering, leuk ingepakt!

Score: 10

Snelle levering, goede producten. Mooi verpakt.

Score: 10

Goed. Leuk ingepakt ook! Snelle levering.

Score: 10

Bestelling was snel binnen. Erg leuk dat het al ingepakt was (al is het dan wel spannend wanneer de persoon het uitpakt, aangezien je nooit gezien hebt wat erin zit...).

Score: 10

De bestelling is prima afgehandeld, snelle levering en de site was gebruiksvriendelijk. Het keukentje dat ik had besteld zag er "kleiner" uit dan ik in gedachten had, maar dat kan ook aan mijn verwachting liggen.

Score: 8

Artikel goed en op tijd aangekomen, geen problemen.

Score: 10

Snelle levering van bestelde producten, hulde

Score: 10

Voor de beide kleinkinderen heb ik een pop besteld bij 3 vosjes. Ik ben erg tevreden>het bestellen ging snel,de levering ook en de kwaliteit van de poppen is goed. De kinderen waren erg verrast en spelen er leuk mee.

Score: 10

snelle levering en erg leuk ingepakt!!

Score: 8

Telefonisch gebeld met vragen super te woord gestaan. Jullie speciaal besteld en toen het binnen was betaald en volgende dag in huis

Score: 10

Ik heb een speenketting bij 3 Vosjes besteld. Ik had de bestelling heel snel binnen en van alleen de envelop werd ik al erg blij. Wat een aandacht besteed aan een relatief kleine bestelling! Heel leuk!!

Score: 10

geen verbeteringen ben dik tevreden

Score: 10

Snel en efficient afgehandeld.

Score: 8

Snel en netjes afgehandeld.Zou handig zijn als vermeld wordt dat e.e.a. Nog in elkaar gezet moet worden. Geeft zoveel leuker aan een kind!

Score: 10

Goed verzorgd en snel geleverd kwaliteits speelgoed

Score: 10

Bestelling werd snel afgehandeld en geleverd. Heel erg leuk dat de bestelling ingepakt in de doos zat. Helaas was het formaat van mijn bestelling te klein en moest ik het retourneren, maar ook dat ging makkelijk en het geld is snel teruggestort. Prima service!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.