Score: 10

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn order! De pakjes werden snel geleverd en waren prachtig ingepakt!

Score: 10

Zelfs op zondag feedback gekregen over de betaling!

Score: 8

vlot en snelle behandeling. Was aangenaam verrast dat speelgoed ook al als geschenk verpakt was.

Score: 10

Zeer prettige bestelmethode,snelle levering en tot mijn verrassing heel mooi ingepakt

Score: 10

De bestelling was er zeer snelZeer mooie poppenIk had pas geleden als kraamcadeau voor mijn kleindochter die op 1 februari geboren is da pop hanna ballerina besteld zeer mooi mijn oudere kleindochter van 2 vind deze ook heel mooi ze gaat er telkens naar kijkenik heb voor haar deze pop ook besteld ik verheug me al op de reactie en de ogen als ze de pop van me krijgt de bezorging is altyd heel vlot de kadoo s zijn mooi ingepaktnu zat er ook een leuke kaart bij deze mooie poppen vind je niet in de speelgoed zakenik ben zeer blij dat ik deze site ontdekt heb

Score: 10

Een heel mooi muziekdoosje van de mooiste vis van de zee.Goed veilig verpakt en daarbij nog eens mooi ingepakt in cadeaupapier wat echt een verrassing was, echt een cadeautje!

Score: 10

Het service niveau vind ik goed. Ik had een vraag over hoe ik een persoonlijke boodschap toe kan voegen aan een bestellen, dat ik graag cadeau wilde geven. Helaas nam niemand even op, maar ik werd wel snel teruggebeld, dit terwijl ik geen bericht had achter gelaten. Daarna had ik perongeluk een schrijffout gemaakt in mijn persoonlijke boodschap. Hierover heb ik gemaild en zij hebben dit voor mij nog aangepast. Onhandig van mij en erg aardig dat ze direct reageerde op mijn mail en het corrigeerde.

Score: 10

Snelle levering, zeer klantvriendelijk!

Goed en snel

Score: 10

Onze kleine dochter zal genieten van haar prachtige muziekmobiel!

Score: 8

Ik ben erg tevreden over de afhandeling van de bestelling. Het cadeautje was er snel en was keurig ingepakt.

Score: 10

Prachtige site, mooi en apart assortiment, duidelijke fotos en omschrijving. Vlotte levering en keurig ingepakt

Score: 10

Vlot en en verzorgde levering met persoonlijke aandacht

Geen verbeterpunten, helemaal goed

Score: 10

Heel leuk dat alles al verpakt was, scheelde ons een hoop werk. Speelgoed was precies wat ik ervan verwachtte.

Score: 8

Verrast door snelle levering. Ik had na 15.00 uur besteld en kreeg toch de bestelling al de volgende dag in huis. En nog leuk verpakt ook!!

Snel, groot assortiment

Score: 10

Bestelling was de volgende dag al in huis.Heel tevreden over hetgeen ik besteld heb.

Score: 10

De magneetpuzzel van Grimms is prachtig! Heel mooi (mooie kleuren) en duurzaam speelgoed.Ik was ook erg blij met de snelle levering.Bedankt!!*** (Belgi�)

Score: 10

Supermooi verpakt en snelle service!

Score: 10

Snel en betrouwbaar,zorgvuldig en mooi ingepakt.Zeer tevreden.

Score: 10

Cadeautje werd leuk verpakt bezorgd bij de jarige met een kaartje met boodschap eraan!

Score: 10

Snel afgeleverd, goed ingepakt. KeurigHelemaal tevreden

Score: 10

Snelle levering, verpakking is mooi verzorgd, en een hele mooie xylofoon met een fijn geluid. Ben er erg blij mee.

Snelle, goede levering.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.