Score: 10

Op tijd geleverd, en ook nog ongevraagd mooi ingepakt. Helemaal perfect.

Score: 10

Dat ging heel soepel, ben zeer tevreden. Vlak voor de drukte van sinterklaasavond, heel netjes en op tijd bezorgd

Score: 10

Zeer snelle en attente levering van twee cadeaus in cadeauverpakking met een lintje er om en een labeltje er bij!!!

Score: 10

Super snelle levering en prachtig ingepakt!

Score: 10

Snelle levering, mooi ingepakt.

Supersnelle bezorging!

Score: 10

Geweldig !!!! Zo snel gestuurd en dat in deze tijd [kerst] Goed ingepakt en het cadeau ook nog leuk ingepakt . Geweldig !!!!!

Score: 10

Geen verbeteringen nodig! Alles is duidelijk, goede service, kados op tijd binnen en heel mooi ingepakt.

Score: 10

Super snelle levering, heel mooi ingepakt.

Score: 10

Geweldig snelle service. Mooi speelgoed en altijd leuk ingepakt!

Score: 10

Het was perfect! Alles optijd. Zelfs alle geschenkjes mooi ingepakt.

Score: 8

bedrijf primabestellingen erg snel in huiszeer tevredenvoor mij geen verbeteringen nodig

Score: 10

Super service, snel antwoord per mail, mooi verpakt en snel geleverd. Leeftijd categorie�n zouden wat mij betreft iets zorgvuldiger mogen. Soms lastig te bepalen welk speelgoed geschikt is voor een bepaalde leeftijd. Op de website is bijna ieder speelgoed geschikt voor iedere leeftijd. Verder dik tevreden!

Score: 8

Ik heb een reserve knuffel voor mijn dochter gekocht en ben tevreden over de afhandeling van de bestelling. De reden dat ik bij jullie gewinkeld heb, is puur omdat jullie deze knuffel in het assortiment hadden. Anders weet ik niet of ik bij jullie gekocht zou hebben of gewoon in mijn woonplaats.

Score: 8

Snelle service, mooi verpakt, op tijd geleverd!

Snelle levering.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Score: 8

Goed snel en mooi verpakt!!

Score: 8

leuke speeltjes, origineel, moeilijk of helemaal niet te vinden in Vlaanderen !

Score: 10

Ik ben zeer tevreden , leuk site met veel keuze !! . Snelle levering en ................... zo mooi ingepakt . Ik was erg benieuwd hoe de accordeon er uitzag voordat ik het kado gaf ,heb het voorzichtig open gemaakt . Wat een succes , het jarige kind was super blij Dus Opa en Oma ook !!Een aanrader .

Score: 10

supper snelle service, mooi ingepakttop

Snelle, goede levering.

Score: 10

Goede en snelle levering en alles netjes ingepakt.

Score: 10

snel en correct geleverd en mooi ingepakt ook nog :)

Score: 8

Leuke site met geweldige spullen en snelle service.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.