Score: 10

Snelle levering, en alle heel mooi verpakt.

Score: 10

Heel fijn dat de cadeaus al ingepakt waren.

Score: 10

Vlotte service en leuk ingepakt met oog voor detail!

Score: 8

de bestelling en levering verliep zonder problemen

Score: 10

Prettige afhandeling, supermooi ingepakt, met zorg!!

Score: 10

Heel tevreden over de vlotte en verzorgde levering

Score: 10

Bijzonder snel geleverd en prachtig ingepakt. Twee keer besteld, twee keer blij. Mooie producten.

Score: 10

Super snel. Breed assortiment.

Score: 10

Thank you loved the wrapping

Score: 10

Super service! Keurig ingepakte cadeautjes voor Sinterklaas met een handgeschreven kaartje eraan om te weten wat er in welk pakje zit. Wauw!Op tijd geleverd (in 1 dag).Was wat teleurgesteld over de muurstickers (erg duur en maar kleine stickers), maar daar kan 3 Vosjes zelf natuurlijk niet iets aan doen.

Score: 10

Zeer snelle en nette aflevering!Ook mooi ingepakt

Score: 10

Keurig verzorgd speelgoed en heel netjes ingepakt. Veel lof van de aanwezigen voor jullie product.

Score: 10

Snel, goed en leuk ingepakt

Score: 10

Snelle levering, mooi materiaal en erg mooi verpakt.

Score: 10

Heel snel en keurig ingepakt geleverd!

Score: 10

Voor de eerste keer kennisgemaakt met de 3 vosjes!Voorheen nog nooit van gehoord!Fantastisch geregeld.Keurig verzorgd, prima prijs, snel bezorgd, smaakvol verpakt ook nog!!!Ik weet niet wat ik hier nog meer aan moet toevoegen!!Voor herhaling vatbaar en doorgeven aan anderen!

Score: 8

snelle bezorging. direct al mooi ingepakt. prijzig.

Score: 10

Snel geleverd en heel leuk ingepakt :)

Score: 10

Ik ben super tevreden. Mooie spullen.Bij het zelf afhalen, zou het fijn zijn als je direct kunt zien bij welk magazijn je moet zijn.

Score: 10

Kon er eerst niet doorheenkomen, kwam niets in winkelmand als ik dat aangaf.Gelukkig hadden jullie er een telefoonnummer bij staan zodat ik kon bellen. Volgende dag lukte het wel one-line.

Score: 10

Top!Wat een snelle levering.Zeer tevreden.

Score: 10

Snelle levering en de spullen werden in een mooie cadeauverpakking geleverd. Prima!

Score: 10

De erg vlotte bezorging geweldig!

Score: 10

de bestelling was heel snel binnen en netjes ingepakt.

Score: 10

Helder, correct, op tijd en leuk ongepakt! Daar houden we van!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.