Score: 8

alles goed afgeleverd, ook ingepakt, Leuk!

Score: 10

Ik ben een zeer tevreden klant. Prachtig assortiment en snelle levering!

Score: 10

Heel mooie spullen te koop

Score: 10

Super snelle levering kados al ingepakt wat wil je nog meer!!

Score: 10

Prima! Leuk ook zo mooi ingepakt, echt fijn!

Score: 10

Super ervaring om hier te bestellen! Vlot afgehandeld en daarbij is alles zo mooi en feestelijk ingepakt.

Score: 10

Veel waardering voor het telefoontje en terugstorten van geld omdat briefpost mogelijk was i.p.v. pakketpost!

Score: 10

Doordat de kadootjes met zorg zijn ingepakt is het een feest ze te ontvangen. Erg mooi gedaan!

Score: 10

Mooi vogeltje gekocht. Super snelle goede service. Echt top.

Score: 8

Fijne webwinkel, mooie producten.Snelle, mooi verpakte levering !

ik ben tevreden

Score: 8

ik ben tevreden over het verloop van de bestelling,maar indien er niemand thuis is, hoe verloopt de levering dan?

Score: 10

Bestelling perfect afgehandeld en keurig op tijd.

Score: 10

Mooi aanbod, misschien wat beperktSnelle en nette afhandelingSupersnelle levering

Score: 10

Heel tevreden. Het was een zeer snelle levering en netjes verpakt!

Score: 10

Bestelling is, ondanks dat opdracht gegeven was ruim na 15.00 uur, toch nog de volgende dag afgeleverd. Geweldig!

Score: 10

Prima geholpen voor de telefoon, verder snelle levering van het produkt! een zeer tevreden klant.Pakket keurig verpakt en zelfs als cadeau ingepakt.

Score: 10

snelle levering, perfect product, eerlijke prijs.

Score: 8

Alles goed inclusief telefonisch contact.Graag zouden we onder rembours gehandeld hebben, maar met after pay ging het ook

Score: 10

Snelle levering, adequate afhandeling, goede verpakking, keurig gratis als cadeau ingepakt!

Score: 10

Prima service en het pakketje was leuk ingepakt.

Score: 8

Snel geleverd, kado mooi ingepakt en toen degene voor wie het was het had uitgepakt waren we allemaal ook erg blij met het artikel.

Score: 10

Het telefonisch regelen om zo snel mogelijk de olifantjes in Berlijn te krijgen. Maandag aan het eind van de dag geregeld, woensdag hadden de verbaasde kersverse ouders ze in huis..........wat echt TOP!!degeen die ik aan de telefoon had.......veel plezier in Berlijn!!!!

Score: 10

Snel en keurig ingepakt en verzonden

Score: 10

Omdat ik een kwaliteitspop voor onze kleindochter zocht als Sinterklaas cadeau ben ik bij 3 vosjes terecht gekomen. Alles via internet. Een gemakkelijke site, zoeken en bestellen super goed geregeld. Ook de snelle levering in een stevige doos. In de stevige doos zat het eigenlijke cadeau in mooi oranje papier. Heb deze niet uitgepakt, te mooi, dus de inhoud wordt op 5 december bekeken te midden van ons gezin. Voor mij 5 sterren voor De Vosjes.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.