Score: 8

de bestelling is goed afgehandeld, hopelijk kan ik mijn volgende bestelling persoonlijk ophalen.

Alles prima geregeld

Score: 8

Overzichtelijke website. Mooie, kindvriendelijke producten. Tevreden over de afhandeling van de bestelling.Meer afhaalpunten in verschillende provincies!

Score: 10

2 dagen na mn bestelling werd het pakje geleverd, mooi ingepakt ... Ik ben zeer tevreden van zowel de service als het product !

Score: 10

We hebben wat leuke poppenspulletjes gekocht. Erg leuk dat alles apart en leuk!) is ingepakt, zonder extra kosten. Fijne website, snelle levering.

Score: 10

Snelle levering, prachtig ingepakt!

Score: 6

Ik had een wit schaapje besteld maar kreeg er een met een zwart gezichtje! Jammer!

Score: 10

Zat wel een erg grote doos om de aankoop. Beetje zonde vond ik dat. Maar de levering verder en de producten zijn perfect.

Score: 8

snelle levering en fraai ingepakt

Score: 10

Leuke website, prachtige kwaliteit spulletjes! Snelle levering en goede service, kortom een aanrader.

heel verzorgd,mooi speelgoed,mooi ingepakt

Score: 10

De bestelling is voortreffelijk afgehandeld: niet duur, op tijd en prachtig verzorgd afgeleverd. Complimenten!

Score: 10

Als je een leuk cadeautje zoekt, moet je bij 3 vosjes zijn! Snelle levering, leuk ingepakt. En de mogelijkheid om er een boodschap bij te doen, maakt het heel persoonlijk.

Score: 8

Prima service!!!!! Maar ik vind de verzendkosten hoog.

Score: 10

De bestelling is keurig afgehandeld. De cadeautjes waren zelfs leuk ingepakt en er zat een mooi label aan, zodat we wisten wat er in het pakje zat. Geen verbeteringen.

Score: 8

bestelling vlot afgeleverd en keurig ingepakt bezorgd

Score: 10

Perfect. Bestelling gedaan, volgende dag bezorgd, waarbij het pakket ook nog eens te volgen was.

Score: 8

mooi, bedrijf, bijzonder speelgoed en goed afgehandeld. En trouwens ook mooi ingepakt! misschien zouden jullie nog meer speelgoed kunnen aanbieden....

Score: 10

Leuke site.(Leuke naam ook) snelle reactie en levering. Mooi verpakt. Er is echt zorg aan besteed.Niet de goedkoopste. Ik had het artikel goedkoper gezien op een andere site, maar geen verzendkosten, en gebruikersvriendelijk. Dat gaf de doorslag.

Score: 10

Ik vind het een goed bedrijf. De bestelling is keurig afgehandeld. Netjes ingepakt, en ik had twee verschillende popjes besteld, dus er was netjes aan 1 ingepakt cadeautje een labeltje gedaan welk popje erin zat, zodat ik de verpakking niet hoefde open te maken. Super !

Score: 10

Mooie site ruime keus, snelle levering, zag er allemaal netjes uit!

Score: 10

Een ontzettend keurige en snelle levering. Vooral erg leuk dat alle artikelen mooi ingepakt zijn. Ga zo door!!

Heel tevreden!!

Score: 8

ik ben adequaat en vriendelijk geholpen. Goede service

Score: 10

Goeiemorgen,,Super en nog bedankt voor het mooie inpakken.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.