Score: 10

Om 14.30 bestelling geplaatst, de volgende ochtend (mooi ingepakt) ontvangen. Top!

Score: 8

Prima kwaliteit en directe levering. Ik zou niet weten wat daar nog aan verbeteren moet.

Score: 10

Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en bovendien exclusief!

Snelle levering, leuk verpakt

top, snelle servive

goed en ja

correct - goed verzorgdtevreden

Correcte levering

Score: 8

het bedrijf is me goed bevallen, alleen het product was iets beschadigd aan de bovenkant, dat is wel wat jammer. Maar verder is het prima.

Score: 8

snelle levering en alles zag er netjes verzorgd uit. Het keukentje kwam ingepakt uit de doos. Heel erg leuk omdat het voor de verjaardag van onze dochter was!

Score: 10

Het speelgoed is van goede kwaliteit en werd snel geleverd.

Score: 10

Ik heb twee keer een bestelling gedaan bij 3 vosjes. Bij de laatste bestelling waren de producten in cadeaupapier ingepakt. Kortom, leuke producten en prima service.

Score: 8

Mooi design, snelle levering, duidelijke webshop.

Score: 10

ben zeer tevredenafhandeling van bestelling ging snel en goed

Heel vlotte service!

Score: 10

Super!! Hele snelle levering. Alles mooi ingepakt, zelfs de gitaarsnaren, met een handig labeltje eraan! Het zijn cadeautjes voor mijn kindjes, maar ik werd er zelf al blij van! Ik heb al genoeg leuke spullen op de site gezien, dus ik kom zeker nog een keer terug!

goede kwaliteit

Score: 10

We zijn zeer tevreden over het contact met 3vosjes, de afhandeling van de bestelling en het bestelde product. Helaas liet de bezorging door Postnl te wensen over. Het contact hierover met 3vosjes is door ons bijzonder gewaardeerd.

Score: 8

Leuke site, originele producten wel vrij prijzig. Afhandeling snel en super leuk ingepakt. Zeer tevreden, leuk voor cadeautjes

Snel

Score: 10

Snelle reactie via de mail en keurige bezorging!

Score: 8

Keurige aflevering.Leuk verpakt.Popje nog niet gezien. Is een verjaardagskado. 18 augustus.

Score: 10

Snelle levering. Leuke artikelen. Elk artikel wordt in mooie cadeauverpakking geleverd. Deze cadeauverpakking zou ik echter liever als optie ipv standaard willen zien.

Score: 10

Echt prachtig speelgoed mooi verpakt en vlot afgehandeld.

Score: 10

De verzendservice, inpakservice en staat van de cadeautjes zelf is super! De kadootjes waren allemaal individueel ingepakt met een labeltje wat er in opgenomen was en de boodschap die ingegeven werd op de website werd mooi afgeprint op een papiertje.Het was ontroerend om het pakketje te openen met de mooie boodschap voor de kindjes en nog ontroerender als de kindjes uiteindelijk de cadeautjes geopend hebben.Wij zijn zeer tevreden klanten en zullen zeker nog bestellingen plaatsen!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.