Score: 10

Snelle levering van het bestelde muziek/sieradendoosje. Het was zelfs mooi ingepakt als cadeautje! Top service. Voor herhaling vatbaar!

Score: 10

Het product was niet voldoende op voorraad (ik had er 15 nodig). 3 vosjes heeft het toen direct via de leverancier laten komen de volgende dag had ik ze in huis.Prima service.

Score: 10

We hebben een loopfietsje en een houten boot ontvangen. Erg goede kwaliteit, mooi verpakt (al in cadeau-papier). Goede respons op email berichten. Wij zijn erg blij met de 3 vosjes!

Score: 10

vlotte en zeer klantvriendelijke service!

Score: 10

Exact wat de bedoeling was.

Score: 10

Prima en snelle service.We konden makkelijk ruilen, dat was geen probleem.

Zeer vlot en correct!

Score: 10

Supersnelle afhandeling en levering!

Score: 10

De service was prima, snelle verzending en alles super leuk ingepakt met de kleur op het kaartje vermeld. Goed over nagedacht, zeer tevreden dus.

Score: 10

Zeer tevreden ben ik. Super service. Prettige website en mooie spullen!

Score: 8

Bedankt ! Super assortiment en heel mooi ingepakt !

Score: 10

Snelle service en je hoeft het zelf niet eens meer in te pakken! Dat doen de 3 vosjes ook gewoon meteen!

Score: 10

snelle levering, netjes verpakt en lage verzendkosten

Score: 10

Zeer snelle en correcte levering.

Score: 10

Dit bedrijf heeft een prachtige site, bestelling is er de volgende dag, keurig verpakt!! Wat ik tot nu toe van de 3vosjes heb gezien en gekregen, hoeft er geen verbetering plaats te vinden. Het is toppie!

Score: 10

Goede website, makkelijk te bestellen. Zeer snelle levering.

Score: 8

alles rond de bestelling is in orde. Wel vind ik dat het product wat is aangeschaft, een rode gitaar, niet zo mooi is afgewerkt.

Score: 10

Verrasend mooi en goed uitziende kadoverpakking

Score: 8

Een correcte, snelle levering.Producten waren leuk ingepakt, klaar om te geven.

Score: 8

Snel geleverd, keurig verpakt,mooi product.

Score: 10

Handige link om jezelf aan te melden indien iets niet op voorraad is. Netjes ingepakt afgeleverd en hele goede service! Echt heel goed!

Score: 10

Gewoon een prima transactie, snel en correct.

Score: 10

Goed product, snelle levering!Als ik dan nog iets aan te merken moet hebben, dan zijn het de verzendkosten. Maar ook wel logisch bij een kleiner bedrijf..Superleuke winkel met ontzettend leuke producten!

Score: 10

De bestelling is op tijd gekomen en ik was aangenaam verrast door de mooie verpakking waarin de artikelen zaten. Mooi om cadeau te geven. Alles zag er super verzorgd uit.

Score: 10

Uiterst snelle en zeer verzorgde levering, reeds alle cadeautjes in mooie geschenkverpakking!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.