Score: 10

De bestelling was de volgende dag al binnen. Er was zorg/aandacht besteed aan de verpakking en verzending. Echt leuk!! Het bestelde artikel was ook helemaal zoals ik gedacht had: prima kwaliteit.

Score: 8

Snelle levering, fijn dat je met Ideal kan betalen.Verzendkosten van 4.95 wel behoorlijk hoog vergeleken met andere webwinkels.

Score: 10

alles is zeer vlot verlopen, ik kreeg genoeg informatie over de levering

Score: 10

snelle levering en mooi ingepakt.

Score: 10

Goede en zeer snelle service! Mooi ingepakt ook!

Score: 10

Laat op de middag heb ik mijn bestelling gedaan en toch heb ik het de volgende dag in huis! Klasse service!!Ook prachtig ingepakt, dank je wel!

leuk verpakt en op tijd

Score: 10

Site is overzichtelijk, snelle levering en kadootje nog eens leuk ingepakt ook!

Score: 8

De bezorging was goed en duidelijk .het produkt zag er mooi verzorgd uit ( leuk ingepakt,dat was een verrassing) het is zo aan iemand kado te gevenWat ik vervelend vond, was het feit dat ik niet de kleur van een product kon aanklincken wat ik eigenlijk wilde, ik ben een half uur bezig geweest het betreffende product te vinden zonder resultaat en heb daarom mn 2e keuze besteld. dat vond ik jammer en irriteerde me wel op een gegeven moment. hoop dat het de volgende x makkelijker is om in het hele assortiment te kunnen zoeken !!!!

Score: 8

Leuke spullen. Mooie site goede bezorging

Score: 10

Bestelling is afgeleverd op de tijd die men had belooft.Duidelijke site, ben zeer tevreden.

Score: 10

Heel tevreden. Alles ging snel en de spullen zijn mooi ingepakt.

Score: 10

3 vosjes hielp mij onmiddellijk, zelfs na kantooruren. Het kado was prachtig ingepakt. Super service.

Score: 10

Nog op dezelfde dag van bestelling werd het pakje afgeleverd aan PostNL! Super snel dus. De volgende dag had ik het al. En leveten op een postadres was geen enkel probleem. Helemaal top dus.

Score: 10

3 vosjes levert snel en houdt je duidelijk op de hoogte van hoe en wat. De producten zijn heel mooi en niet alledaags. En alle producten waren helemaal mooi ingepakt. Top!

Score: 10

Uitstekende afhandeling. Zeer correct. Artikelen als cadeautje ingepakt. Zeer attent. Goed verzorgd.

Score: 10

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan bij 3vosjes en ben meer als tevreden. Niet alleen liep bestelling en levering soepel, makkelijk en snel, maar waren de twee dingen, die ik had besteld, als kado verpackt - heel erg mooi. Ga hier zeker weer bestellen.

Score: 10

Goede kwaliteit voor een goede prijs! Een verassing dat we alle spulletjes apart, keurig en heel mooi ingepakt kregen!! Snelle levering, keurige en duidelijke factuur. Echt een aanrader!

Score: 10

De tijd van de bestelling klopte niet. Het pakket zou geleverd worden tussen 10.30 en 12.30. Ik heb die tijd vrij moeten nemen. Het kwam pas om 14.00. Maar dit was waarschijnlijk de schuld van post nl. Verder is de bestelling goed afgehandeld. Ook ben ik goed en vriendelijk te woordt gestaan toen ik belde dat het pakketje te laat was.

Score: 8

De service was snel. en goed De spullen die ik had besteld waren mooi ingepakt, wat het nog leuker maakt om het pakket te openen. De spullen zijn verder van goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten.Er was echter 1 minpuntje: de doos waar de spullen in verpakt zaten was stuk, er zat een gat in de bovenkant van de doos. Gelukkig waren de spullen niet beschadigd, waarschijnlijk omdat de spullen zelf goed en mooi ingepakt waren.

Score: 8

Prettige en leuke site, met snelle bezorging

Score: 10

Met veel plezier heb ik mijn bestelling ontvangen. Dat de cadeautjes al ingepakt waren was een leuke verrassing!!

Score: 10

heel kort eigenlijk met een woordGEWELDIG

Score: 10

Zeer goede service!! Erg goed en vriendelijk conta t. Snelle verzending en erg mooi ingepakt.

Score: 10

Mooie site en zeer vlotte levering. Leuk ingepakt!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.