Score: 10

Onze bestelling gaf wat problemen bij TNT post.Maar dankzij u medewerking en ons t helpen met het oplossen zijn wij erg tevreden.

Score: 8

prima, lekker snel. duurde wel lang voordat het robotje weer beschikbaar was. Maar toen het eenmaal weer beschikbaar was, snel leveren.

Score: 10

Ik had mijn bestelling vrij snel nodig maar had de verkeerde betalings mogelijkheid gekozen. Daardoor zou ik hem te laat krijgen. Maar werd gelijk terug gebeld dat vond ik zo klantvriendelijk echt top!

Score: 10

Wat een mooie houten raket!!! Mooi dat het tussenstuk apart kan draaien doordat het magnetisch is. Super!!

Score: 8

Op het plaatje leek het product groter.De Kwaliteit is goed.

Score: 10

Goede service, mooie producten.

goedbestelling snel ben tevreden

Score: 10

Ik ben enorm blij met de snelle levering. Jullie kunnen nog zorgen dat jullie bedrijf hoger in de zoeklijst terecht komen. Nu kwam ik via een afbeelding bij jullie terecht. Mooi speelgoed, tot de volgende keer!

Score: 8

Zeer snel en goed afgehandeld.

Score: 10

Supersnelle levering, leuke producten!Een bijna vergeten verjaardag toch nog op tijd gered...

Score: 8

Prima service, fijn om te kezen voor een post afhaalpunt (dan weet je zeker dat je t niet misloopt), zeer snelle afhandeling van de bestelling en leuk ingepakt.

Score: 10

Super snelle en correcte afhandeling; had mijn aankoop zoals beloofd de volgende dag in huis. Aanrader!

Score: 10

Leuk en origineel speelgoed!

Score: 8

Ik vond alles erg transparant. Alleen hoefde het materiaal voor mij niet per stuk ingepakt te worden, hoewel het er mooi uitziet vind ik het niet heel duurzaam. Misschien een vink-optie waarbij er aangegeven kan worden of inpakken wenselijk is?

Score: 8

Het mooie aanbod speelgoed, net even anders, spreekt me erg aan. De website is prettig en overzichtelijk.Mijn bestelling verliep snel. Ene dag besteld, andere dag in huis. Heel erg handig: met het track & trace systeem te volgen. Mijn bestelling bleek niet in orde. Daar baalde ik van, dus ik belde. Dat werd een prettig gesprek en de afhandeling verliep soepel. Ik kreeg keus: terugsturen en de verzendkosten vergoed krijgen of iets anders uitkiezen, want mijn keus was op dat moment niet meer voorradig. Ik koos voor retourneren.De volgende dag kreeg ik een telefoontje: er was nieuwe voorraad skippy koe gearriveerd, of ik eventueel toch nog een nieuwe wilde bestellen?Graag, dus dat deed ik.Ook deze bestelling was er de volgende dag en mijn kleinzoon van 2 vind m super.

Score: 10

alles naar tevredenheid, snelle service

Score: 10

meer service dan we hadden verwacht de cadeautjes werden zeer snel geleverd en mooi ingepakt terwijl hier niet om gevraagd was maar wel zeer zeker gewaardeerd werd. Super service

Komt betrouwbaar over

Score: 10

Super! Snelle levering, leuk en veelzijdig aanbod van niet standaard spullen. Verrassing dat alles zo mooi was ingepakt. Ben echt ontzettend tevreden, zal jullie zeker aanraden bij anderen (al gedaan!).

Score: 10

Super! Op voorraad en snel geleverd.

Score: 10

Wat een super service!Handig dat je aan kan Aanvinken dat je een mail wilt wanneer iets weer op voorraad is, ook wanneer je mailt ontvang je snel antwoord.Mooie producten, snel is huis in een mooie kado verpakking.Kom zeker nog eens terug op de website

Score: 10

Ik ben heel tevreden over jullie snelle en verzorgde levering. ziet er allemaal prima uit! Ga zo door.

Score: 10

Fantastisch mooi speelgoed, prachtig verpakt en snel bezorgt

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.